dzineeja mainja no 1.8i uz 1.8is

sbaumanis
Ziņojumi: 1
Pievienojies: 03 Mai 2014, 13:07
Sveiki,taatad man bija 1.8i 93gada un tagad ieliku 1.8is no 95gada,bet tagad nav dzirksteles un suukni nesleedz iekshaa,liekot is motoru liku kopaa ar vadiem,kas bija pie motora.Te man dazji saka,ka man veel jamaina vadi,kas naak no droshinaataaja kastes un iet zem panelja vai taa ir?vecajam motoram man nebija ews II,tadad es saprotu,ka man ir vajadziigs tas ewsII is motoram?
kaadu funkciju veic tas ewsII?
Profila bilde
dogMa
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 9805
Pievienojies: 27 Feb 2011, 23:05
Braucu ar: E36 2.8i Coupe
Reputācija: 117

M44 motors? Ja jā, tad būs nepieciešams ews vai arī ews izkodēšana. Ews ir rūpnīcas imobilaizers.
Ieteiktu palasīt dzinēju swapu topiku, lai gūtu kādu info.
Profila bilde
zeltinsh
Ziņojumi: 956
Pievienojies: 21 Mar 2012, 21:04
Braucu ar: E36
Reputācija: 3

dogMa rakstīja:M44 motors? Ja jā, tad būs nepieciešams ews vai arī ews izkodēšana. Ews ir rūpnīcas imobilaizers.
Ieteiktu palasīt dzinēju swapu topiku, lai gūtu kādu info.
Daži M42 arī nāca ar EWS.
Profila bilde
Dj_Zii
Ziņojumi: 2104
Pievienojies: 01 Dec 2011, 17:28
Braucu ar: zibenu
Reputācija: 6

sbaumanis rakstīja:Sveiki,taatad man bija 1.8i 93gada un tagad ieliku 1.8is no 95gada,bet tagad nav dzirksteles un suukni nesleedz iekshaa,liekot is motoru liku kopaa ar vadiem,kas bija pie motora.Te man dazji saka,ka man veel jamaina vadi,kas naak no droshinaataaja kastes un iet zem panelja vai taa ir?vecajam motoram man nebija ews II,tadad es saprotu,ka man ir vajadziigs tas ewsII is motoram?
kaadu funkciju veic tas ewsII?
pareizi saproti ,tikai no tas masinas no kuras motors ews+ atslega ,,cips,,+ vadi ja no citas tad naksies kodet klat ,,drivers,, :gigigi:
Profila bilde
zeltinsh
Ziņojumi: 956
Pievienojies: 21 Mar 2012, 21:04
Braucu ar: E36
Reputācija: 3

Vai arī neko nekodējot pirkt čipu no atslēgas, EWS bloku, kurš būs jāievelk aiz bardačoka un kompi no tāda paša IS. Tad nekas nebūs jāpiekodē, ja nedabūsi no tā paša auto, no kura pirki motoru.