aizdedzes spole 318is
lieta ir tada ka strada tikai 3 cilindri. biju uz diagnostiku ,vecis secinaja ka beigta ir otra cilindra spole. vai der ari kada cita bmw spoles jeb kaa?? negribas steigties ar pirksanu jo neesu 100% parliecinats ka ta ir spoles vaina.
nezinu par 4cil, bet 6cilindru visiem vienādas.
nu dabuju no 6cilinda motora bet nekas nemainas tapec gribetu uzzinat der vai nee. ja jau der tad vainu jamekle kkur citur
Vadi līdz spolei veseli?
nu bet protams
spole vesela viss vesels. vienigi 2ajam cilindram nav kompresijas :D:D stay tuned....
Labs gan tev diagnostiķis trāpījies
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Pieskrien pie kāda kam ir 1.8 motors un tad varēsi pāraudīt kas tad ir pie vainas.
Ja esi Vecāķu pusē vari pieskriet pie manis.
Ja esi Vecāķu pusē vari pieskriet pie manis.
panem vecas spoles parbaudi!
piemeram!
*pielaid masinu parauj pa vienai spolej mala ja norausi isto tad nekas nemainisies! uzinaji piemeram otrai spolej pizdohen!
*panem no otro spoli piemeram samaini ar treso tad ja butu spoles vaina vaidzetu nejiet 3 katlam!,ja ta nau tad vaina nau spolee!
*iespejams parbaudi spriegums vai pienak un pameri kompresiju un sveci parbaudi!
piemeram!
*pielaid masinu parauj pa vienai spolej mala ja norausi isto tad nekas nemainisies! uzinaji piemeram otrai spolej pizdohen!
*panem no otro spoli piemeram samaini ar treso tad ja butu spoles vaina vaidzetu nejiet 3 katlam!,ja ta nau tad vaina nau spolee!
*iespejams parbaudi spriegums vai pienak un pameri kompresiju un sveci parbaudi!
es tak jau uzrakstiju ka spoles veselas un vadi visi ari veseli otrajam cilindram nav kompresijas neko talak pagaidam vel neesu skatijies. aizdomas kriit uz sprauslam nuu mbee vel vaarsts izpusts bet saubos!! jaskatas kad bus brivaks laiks!
tu spoles vietam mainiji?bembISt rakstīja:es tak jau uzrakstiju ka spoles veselas un vadi visi ari veseli otrajam cilindram nav kompresijas neko talak pagaidam vel neesu skatijies. aizdomas kriit uz sprauslam nuu mbee vel vaarsts izpusts bet saubos!! jaskatas kad bus brivaks laiks!
Ķipa samainīs ar vietām un parādīsies kompresija?
p.s. takeshi - iztiec lūdzu bez lamu vārdiem, tas ir bezgaumīgi un pilnīgi lieki nodeldēta klava. Nākamos postus labošu, un kad ar laiku apniks, tad dzēsīšu..
p.s. takeshi - iztiec lūdzu bez lamu vārdiem, tas ir bezgaumīgi un pilnīgi lieki nodeldēta klava. Nākamos postus labošu, un kad ar laiku apniks, tad dzēsīšu..
nee nu nejiet vins katls tak panem savaini spoles uzliec no ejosa katla neejosasam! vienkarsi un praktiski parbaudiit vai vaina ir tur un tad kerties talak! mans viedoklis!Ruu rakstīja:Ķipa samainīs ar vietām un parādīsies kompresija?
tak kompresijas nav Jēga mainīt spoles vietām
m42 un m50 spoles toc vienādas es domāju,ka m52 arī tādas pašas
griezi to motoru,ka tā izbeidzās? Ir sena tautas metode,pieleit virzuli ar eļļu,pec tam ja iztek ar acetonu,un tad atkal tas ir gadijumā ja gredzeni iedeguši.bembISt rakstīja:es tak jau uzrakstiju ka spoles veselas un vadi visi ari veseli otrajam cilindram nav kompresijas neko talak pagaidam vel neesu skatijies. aizdomas kriit uz sprauslam nuu mbee vel vaarsts izpusts bet saubos!! jaskatas kad bus brivaks laiks!
Protmas,ka drusku motors jāpakustina,kad eļļa salieta. Viss labāk ar atslegu uz koļenes škīvja!
tu idiots esi jeb vienkarsi lasit nemaki?? es tev jau vienreiz pateicu ka spoles VISAS veselas . nav kompresijas . kads sakars spolem ??takeshi rakstīja:tu spoles vietam mainiji?bembISt rakstīja:es tak jau uzrakstiju ka spoles veselas un vadi visi ari veseli otrajam cilindram nav kompresijas neko talak pagaidam vel neesu skatijies. aizdomas kriit uz sprauslam nuu mbee vel vaarsts izpusts bet saubos!! jaskatas kad bus brivaks laiks!
Veči, veči, kas notiek. Es saprotu ka drūms laiks ārā aiz loga, bet nu esam draudzīgāki.
pamēgini eļļas variantu varbūt palīdzēs
neee no m52 skruvju atalumi atskiras tikai,!!!Kobreti rakstīja:tak kompresijas nav Jēga mainīt spoles vietām
ew cali tu pa vardiem atbildi???bembISt rakstīja:tu idiots esi jeb vienkarsi lasit nemaki?? es tev jau vienreiz pateicu ka spoles VISAS veselas . nav kompresijas . kads sakars spolem ??takeshi rakstīja:tu spoles vietam mainiji?bembISt rakstīja:es tak jau uzrakstiju ka spoles veselas un vadi visi ari veseli otrajam cilindram nav kompresijas neko talak pagaidam vel neesu skatijies. aizdomas kriit uz sprauslam nuu mbee vel vaarsts izpusts bet saubos!! jaskatas kad bus brivaks laiks!