jautājums elektrikiem
problema tada ka ieks e39 nomainiju sturi standarta 4 staru multi sturi pret m tech 3 multisturi visi stekeri der 1:1 bet pogas neiet lampinjas deg un ar kruiza pogu kuru samazina atrumu iesledz recirkulaciju klimatam varbut kads zin kas par problemu un risinajumu tam visam
Štekeri tur tiešām neatšķiras . . ir viena doma bet pa maz informācijas : kura gada mašīna, kura gada M-sture . .
stekeri sapas 1:1 masina 96 gada un sture cik saprotu veca tipa kurai ir lenta klat pie stures nevis pie pagrieziena sledziem
Skaidrs, tad plug and play nebūs . . jo pie parastas stūres klāt iet MFL jeb Multistures vadības bloks, un visas komandas nāk caur viņu . . Bet jau M-sturei tas vadības bloks iekšā. .
Jāsavieno vadi pa taisno bez tā bloka . .
Jāsavieno vadi pa taisno bez tā bloka . .
Kurš var pieprogramēt atpakaļ pultis e36 ? Un cipars kads ?
ka tas bloks izskatas kurs man jaaizvaac
Kur ir problēma . ?Anderss rakstīja:Kurš var pieprogramēt atpakaļ pultis e36 ? Un cipars kads ?
man tads mulkigs jautajums jautajums kas ir mfl
tad man tas modulis janovieno nost un vadi jasaliek pec krasaam bez vinja
Bet labāk nevis pēc krāsām bet pēc shēmas . . Krasas ne vienmēr sakrīt . .
skaidrs liels paldies rit meginasu kas man sanaak
No problem . .
Ķipa kaut kads dedlock ir un tas jadabon nost lai piprogramētu!Devilangelo rakstīja:Kur ir problēma . ?Anderss rakstīja:Kurš var pieprogramēt atpakaļ pultis e36 ? Un cipars kads ?
Situācija bija aizslēdzu ar pulti pults nospraga un nacas sist stiklu ara
Ja kads zinu ka dabu lai atkal strada pults padalieties ar info
Atsuti bildes ka izskatās pults . .
paldies viss sanaca tikai tur nebija pilniba tas bloks jaaizvac bet tikai viens vads jasavieno pa taisno