E46 nevar pieskilt
Sveiki velos uzzinat kas par vainu manam BMW
BMW 325ix,2001 novembris
Lieta tada no rita braukaju viss bija ok, apmainiju AKB un vairak nevareja iedarbinat BMW
Starteris grieza,signalizacija ari strada.
Imobelaizers stavs bardacoka(ieprieksejais saimnieks teica ka imobelaizers visu laiku jastav tur)
Pielika pie diagnostikas kludu ari neuzmeta
BMW 325ix,2001 novembris
Lieta tada no rita braukaju viss bija ok, apmainiju AKB un vairak nevareja iedarbinat BMW
Starteris grieza,signalizacija ari strada.
Imobelaizers stavs bardacoka(ieprieksejais saimnieks teica ka imobelaizers visu laiku jastav tur)
Pielika pie diagnostikas kludu ari neuzmeta
Es lieku uz to ka vajag sinhronizēt ews ar motora kompi.
nemēģināji aķim klemmes noņemt/uzlikt ?
Es lieku uz likto imobilaizeru 99%
Ja ews būtu noklājies, negrieztu starteris, lielākā daļa signalizācijas/imobilaizerus karina uz dme releja, paskaties vai tas strādā (kreisajā pusē, zem melnā vāka, dzinēja telpā).
Ja ews būtu noklājies, negrieztu starteris, lielākā daļa signalizācijas/imobilaizerus karina uz dme releja, paskaties vai tas strādā (kreisajā pusē, zem melnā vāka, dzinēja telpā).
meginaju bet nekas nemainasplaksteris rakstīja:nemēģināji aķim klemmes noņemt/uzlikt ?
Sancix rakstīja:Es lieku uz likto imobilaizeru 99%
Sanak ka strada
Ir kadi vel priekslikumi, kas varetu but par vainu??
Man pēc nelielas čakarēšanās ar AKB ews izgāja no ierindas, ews tikšķēja, starteris grieza, bet uz dme netika sūtīts pareizs rolling code, slēdzās pie kompa taisija sinhronizāciju un aizgāja.
Kā tasisa to sinhronizāciju un kur jasledzas klat?
slēdzas ar kompi klāt pie diagnostikas.
ok. meginasim taisit
Ja nesanaks turpinasu jautat Jums visiem:d
Ja nesanaks turpinasu jautat Jums visiem:d
Sancix rakstīja:Es lieku uz likto imobilaizeru 99%
A ka tas DME releis izskatas??