Instrumentu panelis
Labvakar visiem.
1991 1.6 i sedanas. Pirms nedēļas sāka gļučīt instrumentu paneļa temperatūras un degvielas rādītāji. Brīžiem ,kad brauc,tad sāk strādāt temperatūras rādītājs un atkal itkā nobeidzas. Degvielas rādītājs katru reizi ieslēdzot un izslēdzot aizdedzi rāda savādāk.
Kādam ir tā gadījies?
Kur varētu būt meklējama tā problēma? Kāds var būt risinājums?
1991 1.6 i sedanas. Pirms nedēļas sāka gļučīt instrumentu paneļa temperatūras un degvielas rādītāji. Brīžiem ,kad brauc,tad sāk strādāt temperatūras rādītājs un atkal itkā nobeidzas. Degvielas rādītājs katru reizi ieslēdzot un izslēdzot aizdedzi rāda savādāk.
Kādam ir tā gadījies?
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
bija līdzīga problēma ar visiem dačikiem, nomainiju instrumentu paneli un viss čotka.thejudge rakstīja:Labvakar visiem.
Kādam ir tā gadījies?
Jā,es arī domāju ,ka risinājums būs tieši tāds. Laikam nav īpaši lielas jēgas censties kautko ķīmiķotmikinsh36 rakstīja:bija līdzīga problēma ar visiem dačikiem, nomainiju instrumentu paneli un viss čotka.thejudge rakstīja:Labvakar visiem.
Kādam ir tā gadījies?
One of the most important factors of a car is the feeling you get ,while driving it.
varu pa brivu atdot instrumenta paneli ,ja vajagthejudge rakstīja:Labvakar visiem.
Kādam ir tā gadījies?
tu man tikko radīji ziemassvētku sajūtu! Pa brīvu nesanāks,es tev aliņu parādābembis e36 rakstīja:varu pa brivu atdot instrumenta paneli ,ja vajagthejudge rakstīja:Labvakar visiem.
Kādam ir tā gadījies?
ok sarunatsthejudge rakstīja:tu man tikko radīji ziemassvētku sajūtu! Pa brīvu nesanāks,es tev aliņu parādābembis e36 rakstīja:varu pa brivu atdot instrumenta paneli ,ja vajagthejudge rakstīja:Labvakar visiem.
Kādam ir tā gadījies?
Tad jautajums. Uz cik km/h vajag butu panelis uz 318is 93gada un kada uz 320 93 gada. Man uz abiem 260km/h
Auto rezerves dalu pardosana
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
Auto/moto krasosana
Automobilu remonts
PM
nau ne jausmas ,man 1.8is ar bija 260,bet 2.0 bija 240,tas varbut, ka kuramAndrejCR rakstīja:Tad jautajums. Uz cik km/h vajag butu panelis uz 318is 93gada un kada uz 320 93 gada. Man uz abiem 260km/h
Muļķīgs jautājums. Kas tā ir par lampiņu starp tahometru un spidometru? 2.0 vanos 1997. Gada
domā ASC?bemwee rakstīja:Muļķīgs jautājums. Kas tā ir par lampiņu starp tahometru un spidometru? 2.0 vanos 1997. Gada
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Tā ir stabilitātes kontrole, vnk izsledz uzspiedot pogu, kurai virsū rakstīts "ASC", bet tad visu laiku panelī redzēsi to lampiņu
Man teica ka tur rādot bremžu kluču nodilumu? A tāpēc es arī pat uzkašāties nevaru uz zeminieka?Nylon rakstīja:Tā ir stabilitātes kontrole, vnk izsledz uzspiedot pogu, kurai virsū rakstīts "ASC", bet tad visu laiku panelī redzēsi to lampiņu
Tiesi ta izsledz asc nospiezot ASC pogu pie atrumkloka. Kad izslegts tad tai lampinai jadeg pastavigi. un varesi uzkashaaties ASC ir sistema kas nelauj ritenjiem izspolet.bemwee rakstīja:Man teica ka tur rādot bremžu kluču nodilumu? A tāpēc es arī pat uzkašāties nevaru uz zeminieka?Nylon rakstīja:Tā ir stabilitātes kontrole, vnk izsledz uzspiedot pogu, kurai virsū rakstīts "ASC", bet tad visu laiku panelī redzēsi to lampiņu
Tad jau iepriekšējais saimnieks pats nezināja kas tā par lampiņuKapteinis rakstīja:Tiesi ta izsledz asc nospiezot ASC pogu pie atrumkloka. Kad izslegts tad tai lampinai jadeg pastavigi. un varesi uzkashaaties ASC ir sistema kas nelauj ritenjiem izspolet.bemwee rakstīja:Man teica ka tur rādot bremžu kluču nodilumu? A tāpēc es arī pat uzkašāties nevaru uz zeminieka?Nylon rakstīja:Tā ir stabilitātes kontrole, vnk izsledz uzspiedot pogu, kurai virsū rakstīts "ASC", bet tad visu laiku panelī redzēsi to lampiņu
Hello visiem!
Kas varētu būt pa vainu 96.g 323 kupeja braucot spidometrs, tahomrtrs viss izslēdzeas un pec mirkļa ieslēdzas iedegas visas lampiņas un tad viss rāda darbojas. Citreiz vairākas reizes izslēdzas un ieslēdzas...?
Kas varētu būt pa vainu 96.g 323 kupeja braucot spidometrs, tahomrtrs viss izslēdzeas un pec mirkļa ieslēdzas iedegas visas lampiņas un tad viss rāda darbojas. Citreiz vairākas reizes izslēdzas un ieslēdzas...?
e36 slimība.knapais91 rakstīja:Hello visiem!
Nelauzi galvu, maini instr. paneli.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
a kā tur ar nobraukumu tad ir?Dzhejs rakstīja:e36 slimība.knapais91 rakstīja:Hello visiem!
Tu 96. gada mašīnai skaties nobraukumu?knapais91 rakstīja:a kā tur ar nobraukumu tad ir?Dzhejs rakstīja:e36 slimība.knapais91 rakstīja:Hello visiem!
ja nemierīga sirds, tepat forumā ir elektriķi kas var uzlikt cik vajag - varēs braukt un priecāties katru dienu
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.