zondes help !!!
sveiki lieta tada kad vajadzetu uuzinat kura ir pirma zonde un kura otra, dzinejs 2.0 ar 1 vanosu ., ka jaskatas , jo man tagad ir ta sastekerets , pirmais stekeris no motora vanosa gala ir pedejiem 3 cilindriem, un otrais- pirmajiem, varbut jau nepareizi sastekeretas /!!! kur varetu paskatities, vai pateikt vnk diognostika uzradija ka neiet otraa zonde , bet tagad nesaprotu kura ir otraa paldies !!
Reāli japērk būs vienalga viena zonde. Protams ja viņas abas ir vienādas. Un tad ņem vienu ārā un liec jauno. Ja nemainās nekas tad liec atpakaļ veco un maini otru.
jaa jaunaa jau nopirkta , a rucosam motoram var taa dariit ja ? respektivi ja es tagad atstekeresu tad vares redzet vai iet vai ne
Arz rakstīja:Reāli japērk būs vienalga viena zonde. Protams ja viņas abas ir vienādas. Un tad ņem vienu ārā un liec jauno. Ja nemainās nekas tad liec atpakaļ veco un maini otru.
Atbildēt mEga » 21 Jan 2015, 18:55
jaa jaunaa jau nopirkta , a rucosam motoram var taa dariit ja ? respektivi ja es tagad atstekeresu tad vares redzet vai iet vai ne
un kludas nemetis tak nekadas lauka
Paņem jauno zondi zobos un aizbrauc uz to servisu kur tev pateica kura zonde beigta. Un ganjau viņš pēc diagnostikas var pateikt tieši kura un tad paņem nomaini.
Sveik. kāds varētu lūdzu apskaidrot kā jābūt savienotiem zondes vadiem pēc krāsām? Bmw 318i m40b18, pašai zondei ir - melns, sarkans, dzeltens, balts, bet pie motora pravotkas - melns, brūns, zaļš, dzeltens. Kuras krāsas ar kurām jāsavieno štekerī?