apgaismojums zem motora pārsega!
radas jautajums par apgaismojumu zem pārsega! haube ir tada vietina prieks apgaismojuma ierikosanas, jautajums ir radies par to ,vai kadam jau kkas tads ir, varbut bildes? domaju ka ta ir tada noderiga lietina!
tika meģinats iemontet no bagaznieka to laminu, tacu pec izmeriem neder, varbut ir varianti?
tika meģinats iemontet no bagaznieka to laminu, tacu pec izmeriem neder, varbut ir varianti?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
hmm man ir tāda oriģinal ietaise zem haubes,bet diemžēl man nezināmu iemeslu dēļ nedeg! lampiņa vesela un drošinātāji arī,tātad vainīgi vadi,bet nu neesmu es elektriķis un naf man iespējas dabūt testeri un iztestēt!
Man tā lampiņa ir tipa tajā motora vāka siltinājumā un plus pieskrūvēta pie haubes,vairāk tā kā uz labo pusi!
Man tā lampiņa ir tipa tajā motora vāka siltinājumā un plus pieskrūvēta pie haubes,vairāk tā kā uz labo pusi!
coupe 2.8
tieši ta ari ir ka taja vieta vina ir, kur tu teici, visas haubes ir, bet šrotos nevar atrast pasu to lampu ar visu ligzdu, parejais jau vnk sataisams, ja mazliet saprot no elektronikas!
p.s varbut kads var piedavat tadu lampu?
p.s varbut kads var piedavat tadu lampu?
Man hlamu kaudzē jābūt tai lampiņai (paskatīšos). Tā lampiņa darbojas tikai tad, kad ir ieslēgti vismaz gabarīti un uz augšu, t.i., tuvie etc. Man tā lampiņa darbojas un tiešām ir ļoti noderīga
būtu ļoti laipni no tavas puses ja paskatitos! par vinas darbibu ir cita doma uztaist, jo izklausas ka pēc tava apraksta vina deg patstavigi, kad iesledz gaismas?
ja atrodi tad PM iegadasos no tevis!
ja atrodi tad PM iegadasos no tevis!
hmm pats atradu atbildi uz sevis uzdoto jautājumu,man kapota pogai vads norauts,tad tāpēc visdrīzāk arī ta lampiņa nedeg!Martinez rakstīja:hmm man ir tāda oriģinal ietaise zem haubes,bet diemžēl man nezināmu iemeslu dēļ nedeg! lampiņa vesela un drošinātāji arī,tātad vainīgi vadi,bet nu neesmu es elektriķis un naf man iespējas dabūt testeri un iztestēt!
coupe 2.8
Patstāvīgi nedeg, tikai tad, kad attaisi haubi.
Haubei ir tādi pati podziņa, kā bagāžniekam, kad attaisi, ieslēdzas apgaismojums.
Haubei ir tādi pati podziņa, kā bagāžniekam, kad attaisi, ieslēdzas apgaismojums.
nu ja es ar par to piemirsu ka ta tas ir!
tad moš arī podziņa tev adradīsies?
tad moš arī podziņa tev adradīsies?
Man arī tādu vajag!
Ja kas tad PM.
Ja kas tad PM.
cik noprotu tad sadas stelles orginal nenak?
Nāk.
P.S. Atradu gan lampiņu, gan podziņu Kurš sola vairāk?
P.S. Atradu gan lampiņu, gan podziņu Kurš sola vairāk?
hmmm skiet jums ir kkas, kas nav man apgaismojiet kads kur tur haube vel var ierikot lampinju? velams ar attelu
ataisot haubi vala skaties uz haubi, uz miksta materiala vairak pa kreisi ir tads ka iegriezts ar partrauktu svitrinu taisnsturitis, izraujot to ara ir vieta lampai, kur ielikt!
sorry nav focika pa rokai, domajams ka atradisi!
sorry nav focika pa rokai, domajams ka atradisi!
nu re RENIO izpalidz ar bildi!
re visa pamācība,kā instelēt ja kādam interesē
http://bmwpost.ru/forum/showthread.php?t=4109
P.S. ja pameklēt kārtīgi,ta atrastu arī pie čoma krāmu kaudzē visu koplektu,viņš teicās,ka esot vienam izjaucamajam bumeram amputējis to visu!
http://bmwpost.ru/forum/showthread.php?t=4109
P.S. ja pameklēt kārtīgi,ta atrastu arī pie čoma krāmu kaudzē visu koplektu,viņš teicās,ka esot vienam izjaucamajam bumeram amputējis to visu!
coupe 2.8