ECU
Sveiki visiem!
Ir nu sanācis ka saskatijos video iekš youtube par chiptuning un radās jautājums - vai uz 1.6 8v m43 mazmotora der 1.8 8v m43 kompis, vai arī - vai iekš 1.6 kompja der 1.8 čips? Čipa cenas ir vnk vairāk kā debesīs un tas šim motoram neatmaksājas, bet nu, interese radās, vai tā tās lietas darbojas starp 1.6 un 1.8?
Ir nu sanācis ka saskatijos video iekš youtube par chiptuning un radās jautājums - vai uz 1.6 8v m43 mazmotora der 1.8 8v m43 kompis, vai arī - vai iekš 1.6 kompja der 1.8 čips? Čipa cenas ir vnk vairāk kā debesīs un tas šim motoram neatmaksājas, bet nu, interese radās, vai tā tās lietas darbojas starp 1.6 un 1.8?
Darbosies, bet nebūs jaudas pieaugums, bet ja tomēr izdomā pirkt citu kompi, skaties ka pērc tādu kas ir tavas paaudzes M43, jo ir divi dažādi M43 motori ( pravotka )
- ikey07
korektāk būtu teikt ir M43 un M43TU
kompots man ir 1998.gada bet tas m43 no kkāda <1995, ja pareizi sapratu, jo sūtot 1998am gadam detaļas ne celiņsiksna, ne eļļas filtrs nederēja. Bet nu, iesācējs esmu bmw pasaulē , nav vel tik skaidras visas šīs lietas
tad tev vecais ar alumīnija filtra korpusu
pa to naudu, ko saliksi tajā M43 var īzī iecelt M52B28 un daudz nedirsties
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Tas jau gan, bet nu nē nē, tāda nauda netiks guldīta nekam tādam, parasta daily drive mašīna, galvenais lai labi ripo un viss čotka
Esmu dzirdējis, ka ir iespejams palielināt maksimalos apgriezienus ar čipa palīdzibu, tobiš redline...
Nočipot visus augstāk minētos motorus maksā no 50-70e, ja tas tev ir kosmoss tad varu tev piedāvāt nopirkt velosipēdu
Nopirkt nesanaks, delj hipsteriem psrs veljukiem liela cena-AF- rakstīja:Nočipot visus augstāk minētos motorus maksā no 50-70e, ja tas tev ir kosmoss tad varu tev piedāvāt nopirkt velosipēdu
Var, var arī nońemt atduri vispār. Kā vēliesKristapseduards rakstīja:Esmu dzirdējis, ka ir iespejams palielināt maksimalos apgriezienus ar čipa palīdzibu, tobiš redline...
P.s tiem kuri nońems atduri noorganizēšu čipu bez maksas bet ar nosacījumu ka varēšu filmēt
Ā nu tad jau vel lēti, salīdzinoši. Vienkārši vadijos pēc googles, bija čipiem cenas virs 130e, bet nu tas ārzemju lapās-AF- rakstīja:Nočipot visus augstāk minētos motorus maksā no 50-70e, ja tas tev ir kosmoss tad varu tev piedāvāt nopirkt velosipēdu
Nu pa lielam doma bija vai ar 1.8 čipu iekš 1.6 ecu var izmanīt ko uz pozitīvo pusi, kaut par 2hp bet šajā gadijumā, ja neko nemaina, tad jautājums ir atbildēts
Pēdējais labojis 3sestais - 11 Jūl 2016, 20:51, kopā labots 1 reizi.
-AF- rakstīja:Var, var arī nońemt atduri vispār. Kā vēliesKristapseduards rakstīja:Esmu dzirdējis, ka ir iespejams palielināt maksimalos apgriezienus ar čipa palīdzibu, tobiš redline...
P.s tiem kuri nońems atduri noorganizēšu čipu bez maksas bet ar nosacījumu ka varēšu filmēt