Varētu lūdzu izpalīdzēt?
Tātad sveiki. Man ir tā. Es atbraucu mājās. Nolieku mašīnu. BMW 320i. Lieta sekojoša. Viss normāli gāja forši lēca. Bet šodien no rīta Mēğinu pielaist un nelec. Starteris iet. Bendzina sūknis iet viss iet. Bet negrib lekt. Kad Mēğinu pielaist starteris griež joprojām un iedegās visi 4 pagriezieni. Un nelec. Taka nedaudz uzsit bet nepielec. Varbūt kaut kas ar svecēm? Es diži no tā nesapārotu tāpēc griežos pie jums. Modelis. BMW 320i 1993 Gads.
ieraksti pareizaa sadalaa - tev palidzeesGatis20 rakstīja:Tātad sveiki. Man ir tā. Es atbraucu mājās. Nolieku mašīnu. BMW 320i. Lieta sekojoša. Viss normāli gāja forši lēca. Bet šodien no rīta Mesīnu pielaists un nelec. Starteris iet. Bendzina sūknis iet viss iet. Bet negrib lekt. Kad Mesīnu pielaists starteris griež joprojām un iedegās visi 4 pagriezieni. Un nelec. Taka nedaudz uzsit bet nepielec. Varbūt kaut kas ar svecēm? Es diži no tā nesapārotu tāpēc griežos pie jums. Modelis. BMW 320i 1993 Gads.
signalizācija....
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
viewtopic.php?f=6&t=151Martinsoon rakstīja:ieraksti pareizaa sadalaa - tev palidzeesGatis20 rakstīja:Tātad sveiki. Man ir tā. Es atbraucu mājās. Nolieku mašīnu. BMW 320i. Lieta sekojoša. Viss normāli gāja forši lēca. Bet šodien no rīta Mesīnu pielaists un nelec. Starteris iet. Bendzina sūknis iet viss iet. Bet negrib lekt. Kad Mesīnu pielaists starteris griež joprojām un iedegās visi 4 pagriezieni. Un nelec. Taka nedaudz uzsit bet nepielec. Varbūt kaut kas ar svecēm? Es diži no tā nesapārotu tāpēc griežos pie jums. Modelis. BMW 320i 1993 Gads.
OkayMartinsoon rakstīja:viewtopic.php?f=6&t=151Martinsoon rakstīja:ieraksti pareizaa sadalaa - tev palidzeesGatis20 rakstīja:Tātad sveiki. Man ir tā. Es atbraucu mājās. Nolieku mašīnu. BMW 320i. Lieta sekojoša. Viss normāli gāja forši lēca. Bet šodien no rīta Mesīnu pielaists un nelec. Starteris iet. Bendzina sūknis iet viss iet. Bet negrib lekt. Kad Mesīnu pielaists starteris griež joprojām un iedegās visi 4 pagriezieni. Un nelec. Taka nedaudz uzsit bet nepielec. Varbūt kaut kas ar svecēm? Es diži no tā nesapārotu tāpēc griežos pie jums. Modelis. BMW 320i 1993 Gads.
Signalizacija pasam ta bija. Dabu cilveku kas ievilks ja pielec tad ta nebus signalizacija ja lec tad ta ir cita problema