Salona apsilde.
Sveiki visiem! Veči gribu nomainiit old heater uz nedaudz jaunāku ar ekrāniņu. zinu kad tas ir reāli bet jautājums tāds, daudz kas jāmaina vai tikai šās kastītes. gribu no šādas - picture-1 uz picture-2. plds gaidu atbildes.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Visa pecka jāmain
+ jāliek dzeses šķidruma vārstu citi, plus vadi jāvelk, plus gaisa trubas kas aiziet uz kājām jāmaina plus apšuvums virskajam abas pusēs
+ jāliek dzeses šķidruma vārstu citi, plus vadi jāvelk, plus gaisa trubas kas aiziet uz kājām jāmaina plus apšuvums virskajam abas pusēs
Cali help kapets man pečka strada tikai uz logiem a saniskas un zem kajam vispar nestrada vai nu strada bet reti..:(
kipew21 rakstīja:Cali help kapets man pečka strada tikai uz logiem a saniskas un zem kajam vispar nestrada vai nu strada bet reti..:(
Ja tev klimata kontrole, tad varētu būt kāds no elekriskajiem vārstiem nestrādā, tie kuri sadala gaisa plūsmu.
Sveiki, sorry ka traucēu svešā topikā, bet svarīgs vapross gadījās.. ko labāk pirkt.. lietoetu ezi pečkai, lai lētāk, vai tomēr jaunu, lai nav problēmas kādu laiku. Reāli man ieteica mans štepsels(servicemen), ka labāk tomēr esot jauns, jo mazums gadās nopirkt itkā ejošu ezi, bet tas labi ja uz dažiem km gatavs iet.. Please jūsu domas no pieredzes, tirgotājus neklausos, tie vienmēr saka, ka viņiem prece laba un kalpos gandrīz vai līdz mana kapa malai
Ja jau lietots,ejoš ezis max 10 eur maksā,tad kpc gan ne. Sava laikā ari lietotu ieliku. Braucu un sildījos bedu nezinādams. Paveicās;D
Šeit es arī piekritīšu. Ja nu tomēr tas lietotais nobeigsies, tad gan labāk jaunu.Duuj rakstīja:Ja jau lietots,ejoš ezis max 10 eur maksā,tad kpc gan ne. Sava laikā ari lietotu ieliku. Braucu un sildījos bedu nezinādams. Paveicās;D
Nu šī atbilde bij mulsinoša, bet es jau reāli domāju vai maksāt par jaunu 90EUR vai tomēr pietikt ar to ka man pārdod labs serviss uz saviem 30EUr, nu lab, man atlaide, tā ka 20EURGatisB. rakstīja:Šeit es arī piekritīšu. Ja nu tomēr tas lietotais nobeigsies, tad gan labāk jaunu.Duuj rakstīja:Ja jau lietots,ejoš ezis max 10 eur maksā,tad kpc gan ne. Sava laikā ari lietotu ieliku. Braucu un sildījos bedu nezinādams. Paveicās;D
Dari kā vēlies es 30 nedotu par lietotu deveju
pats pirku jaunu...ap eur 30 laikam bija...
Gadu atpakalj lidziga problema bija , tikaj bija doma pirkt jaunu pa 49€ vaj tajsit veco , panemu salodeju veco un braucu , cena - par elektribu cik lodamurs norija
ee, bet sanāk no analogās uz digitālo vispār easy ? Vajag tikai nomainīt pečku, ventilatoru un pašu panelīti ar pogām ?!
Pečka jau nak kopa ar vneilatoru ,viss, kas tev ir jadar, janomaina pečka un vsjo. Tur viss jau plug n play, vadi, štekeri ,viss ir.E_B rakstīja:ee, bet sanāk no analogās uz digitālo vispār easy ? Vajag tikai nomainīt pečku, ventilatoru un pašu panelīti ar pogām ?!
E_B rakstīja:ee, bet sanāk no analogās uz digitālo vispār easy ? Vajag tikai nomainīt pečku, ventilatoru un pašu panelīti ar pogām ?!
pecka un panelis, ventilators vienads
O paldies, tad vispār easy.
Un, ja nekļūdos, tad arī vidējā gaisa lūka jāmaina.
Kā ezi varēja pārbaudīt? Dzīvs vai beigts
Labrīt!
Ir problēma ar siltumu salonā.
Auto: 320i, 97. gada, digitālā klima.
Siltu pūš tikai vadītāja pusē, pasažierim neatkarīgi no temperatūras un plūsmas uzstādījumiem ir pilnīgi auksts.
BMW nemāku, uz ko skatīties? Atradu par vārstiem motortelpā, tos rīt paskatīšos. Lai gan tur visas trubas karstas.
Kāds motoriņš nomiris, vai tas pieminētais "ezis"?
Paldies!
Ir problēma ar siltumu salonā.
Auto: 320i, 97. gada, digitālā klima.
Siltu pūš tikai vadītāja pusē, pasažierim neatkarīgi no temperatūras un plūsmas uzstādījumiem ir pilnīgi auksts.
BMW nemāku, uz ko skatīties? Atradu par vārstiem motortelpā, tos rīt paskatīšos. Lai gan tur visas trubas karstas.
Kāds motoriņš nomiris, vai tas pieminētais "ezis"?
Paldies!
Man arī problēma ar apsildi. Digitālā klima - ielieku jaunu ezi un pečkaka pāris dienas strādā un tad atsakās. Esmu samainījis gan pečkas motoru, gan vārstus, gan paneļus un jau 3 ežus. Pirmais ezis nostrādāja kādus 2 mēnešus, pēc tam vairs neizrādīja nekādas dzīvības pazīmes. Tad nomainīju uz jaunu un tas atteicās pēc nedēļas. Ieliku atkal jaunu un šis jau pēc pāris dienām sāka raustīties. Ieslēdzas papūš un izslēdzas. Kur varētu būt vaina?
Kas ir ezis?