Vieta kompim
..................................................................................................................................................................................................................................
Pēdējais labojis JurisArBembi - 10 Jūl 2019, 17:51, kopā labots 1 reizi.
Tu vinu fiziski tur neieliksi, jo vadi no e46.JurisArBembi rakstīja: ↑05 Apr 2019, 21:21 Sveiki tauta Esmu swapa procesā m52tub28 (no e46) iekš e36. Principā motors ir iekšā, kardāns klāt, vēl tik jāiemetina izpūtējā vietas zondēm un jāsavieno radiators. Vadu vienošanu visdrīzāk uzticēšu profesionālim. Tik nonācu pie jautājuma - kur lai iebāž motora vadību? jo līdz vecajai kompja vietai vadi wnk neļauj aizstiepties. Padalieties ar idejām
Jādod cilvēkam taisīt visi motora vadi, lai tev viss būtu kā vajag!
..................................................................................................................................................................................................................................
Pēdējais labojis JurisArBembi - 10 Jūl 2019, 17:50, kopā labots 1 reizi.
Nē, jātaisa vadi ir no 0 neder single vanosa pravodka!!JurisArBembi rakstīja: ↑06 Apr 2019, 09:28 Tnx! Pa šito es neiedomājos Ta sanāk, ka prātīgākais ir dabūt e36 2.8 vienvanosa pravodku, plug n play? ..būtu tik pāris vadiņi jāpievieno priekš m52tu
Ja nu kas, man ir m52tub28 vadi pielāgoti e36 bundžai. Kompis liekas pasažiera puses kastē zem logu tīrītājiem.
Pēdējas izmaiņas JurisArBembi Laiks: 10 Jūl 2019, 17:54.