Kā pievienot elektrisko ventilatoru
Sveiki. Interesēja padomi no cilvēkim, kuri to jau ir darījuši.
Šodien gribēju mainīt ģeneratora siksnu, jo izskatās jau tāda paveca un negribās gaidīt, kamēr pārtrūkst. Konstotēju, ka ir neliela lufte termomuftē. Ir doma likt elektrisko ventilatoru muftes vietā, ja tas nav pārāk sarežģīti un sālīti. Normāla mufte tāpatās maksā sākot ar 30Ls.
Esmu atvērts ieteikumiem
Šodien gribēju mainīt ģeneratora siksnu, jo izskatās jau tāda paveca un negribās gaidīt, kamēr pārtrūkst. Konstotēju, ka ir neliela lufte termomuftē. Ir doma likt elektrisko ventilatoru muftes vietā, ja tas nav pārāk sarežģīti un sālīti. Normāla mufte tāpatās maksā sākot ar 30Ls.
Esmu atvērts ieteikumiem
es domāju ka elektro ventilators kopā ar visiem pri4endāliem izmaksās tikpat :)
Cena varbūt arī būs tāda pati bet domāju, ka elektriskais būtu labāk nekā likt atkal mufti!
Gross auto ar zelta karti piedāvā gaidīt nedēļu un tad var kaut kādu ieķert pa aptuveni 20 naudiņām, bet tā ir nezināmas izcelsmes firma.
nu tu vari likt elektrisko bet tad bus jadabun vajadzigaas lietas un neko tur neietaupis tikunta, lieta neapstasies vien pie elektriskaa ventilatora iepirksanu, varesi urbt radiatoraa caurumu preks sledza, vai meklet radiatoru ar jau paredzet vietu, talak visi kronsteini utt lai turas tur kur vinam jaturas, es nezinu vai es to daritu.
...
Man visu laiku kaut kā bija licies, ka tas viss pasākums nav pārāk sarežģīts. Tas, ka nebūs lētāk, kā iepirkt mufti bija skaidrs, bet radiatorā caurumu gan negribu urbt.
nau jau sarezgiti, bet letak nesanaks nekadigi! izurbt caurumu ari nau nekada maksla tik talak adapterisi utt lai butu kur to sledzi ieskruvet, vieglak iepirkt radiatoru jau ar gatavu vietu sledzim, vai ari ja paveicas vari nopirkt jau visu radiatoru ar ventilatoru, bet vel jau vins tev japievieno pie stromes arii
...
Njā. Tik pareizākais jau būtu laist caur drošinātāj kasti un arī tur mazliet sanāks pačakarēties.
Armando rakstīja:nu tu vari likt elektrisko bet tad bus jadabun vajadzigaas lietas un neko tur neietaupis tikunta, lieta neapstasies vien pie elektriskaa ventilatora iepirksanu, varesi urbt radiatoraa caurumu preks sledza, vai meklet radiatoru ar jau paredzet vietu, talak visi kronsteini utt lai turas tur kur vinam jaturas, es nezinu vai es to daritu.
Slēdzis salonā un lieta darīta. Protams, ja pats aizmirsti ieslēgt, tad nu par sekām neatbildam.
Ruu rakstīja:
Slēdzis salonā un lieta darīta. Protams, ja pats aizmirsti ieslēgt, tad nu par sekām neatbildam.
...
Šis variants atkrīt! Var gadīties, ka kādreiz tomēr nenostrādā smadzenes un tad ir pi..ets
Kāda vēl urbšana visiem e36 radiatoriem pasažiera pusē ir caurums ar vītni, tiem, kuriem ir kondicionieris, tur jau ir temperatūras slēdzis, pie kā var pieslēgties, citiem tur vienkārši bronzas korķis ir ieskrūvēts.Armando rakstīja:nu tu vari likt elektrisko bet tad bus jadabun vajadzigaas lietas un neko tur neietaupis tikunta, lieta neapstasies vien pie elektriskaa ventilatora iepirksanu, varesi urbt radiatoraa caurumu preks sledza, vai meklet radiatoru ar jau paredzet vietu, talak visi kronsteini utt lai turas tur kur vinam jaturas, es nezinu vai es to daritu.
Kronšteini - radiatoram apakšā, augšā ir metāla maliņa uz augšu, apakšu, pie kuras var pieskrūvēt, ko vien sirds kāro.
kadu sviestu tu te runaa! nau visiem!!! ir kuriem ir un ir tadi kuriem nau
...
nezinu, neesmu redzējis kādu kam nav, visiem vai nu korķis vai temperatūras slēdzis.
personigi braucu ar tadu kuram nau ne korkis, ne vitnes, ne sledzis, neka nau, tapec ja neesi parliecinats par kauko,tad nevajag blausities tik skalji un maldinat citus
...
kā var nebūt pārliecināts, ja neesmu nevienam redzējis, kam nebūtu cauruma ar vītni tur un realoems arī rāda ka tur ir temperaturas sledzis/zagluška
cik tad radiatorus esi redzejis??? nau visiem radiatoriem jau caurumi tur un viss, un beidz te runat mulkibas vienreiz. ja buutu tad nebutu teicis ka citiem nau nau. kad mekleju sev radiatoru tad ari visu so izzondeju. nevajag iedomaties ka tu viszinosh esi un nau katraa topikaa jaieposto tik ponta pec, pat ja neesi parliecinats
...
eu beidzat dirsties, nebriinaaties ja juusu teksts te kaadu dienu pazudiis!
viduscelsh - taisniiba ir abiem. razots tiek viss visos galos, arii e36 bez zondes orginaali (iz dziives)
viduscelsh - taisniiba ir abiem. razots tiek viss visos galos, arii e36 bez zondes orginaali (iz dziives)
ok kaa jau agris mineja beigsim strideties, un pie reizes seit bus iespeja tev apskatit pirmo orginalo e36 radiatoru bez cauruma/vitnes/korkja/sledzda!seeingman rakstīja:kā var nebūt pārliecināts, ja neesmu nevienam redzējis, kam nebūtu cauruma ar vītni tur un realoems arī rāda ka tur ir temperaturas sledzis/zagluška
radiators no mana auto
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
...
Kurš var pieslēgt man elektro ventilātoru? vajag tikai vadus savlikt un slēdzi pielikt, parādā nepalikšu!
Šodien konstatēju ka man mufta iet uz beigām ex īpašnieks ir parūpējies un piestelējis elektro ventilātoru tik nav savilcis vadus līdz galam, jo dzesēšanai pilnībā pietika ar muftu.
Rīt paskatīšos kas tur ar to korķi ir
*vai labāk nečakarēties un vienkārši sataisīt muftu? bet man gribās +1zs
Šodien konstatēju ka man mufta iet uz beigām ex īpašnieks ir parūpējies un piestelējis elektro ventilātoru tik nav savilcis vadus līdz galam, jo dzesēšanai pilnībā pietika ar muftu.
Rīt paskatīšos kas tur ar to korķi ir
*vai labāk nečakarēties un vienkārši sataisīt muftu? bet man gribās +1zs