Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 38
- chevron_right
Ar kādu pastu var pulēt plasmasas lukturus?
Kur nopirkt tādu pastu?
Kur nopirkt tādu pastu?
Priekšas vai aizmugures lukturus? Ja aizmugures, tad var pulēt ar jebkuru krāsas pulējamo pastu. Ja priekšējos, tad gan laikam jāmeklē tieši šim nolūkam paredzētā pasta. Paeksperimentēju ar E39 priekšas lukturu stikliem - galīgā pakaļā rezultās ar parasto patu, kamēr pakaļējie spīd kā buļļa p@uti. Kkad iekš BC foruma lietotājs AUTORS gana smalki aprakstīja, kā priekšas stikliem atgriezt jaunību.
ok. Man ir jāpulē gan priekšējie gan aizmugurējie.
Būs noteikti jāpameklē iekš BC.
Moš ja kāds tomēr zin ar kādu pastu jāpulē priekšējie lukturi tad padodat ziņu.
Būs noteikti jāpameklē iekš BC.
Moš ja kāds tomēr zin ar kādu pastu jāpulē priekšējie lukturi tad padodat ziņu.
Vai lēcas no ZWK der iekš Bosch lukturim?
atskiras lielumi. varbuut kautkaa var iemaaniit to leeccu, bet nofikseet pliku lēcu preciizi buus gruuti.
A ja liek ar visu reflektoru iekš Bosch korpusa?
ar leecas refelktoru vai pilniigi visu reflektoru? bet man skiet ka taapat nekas labs nesanaaks. bet vari pameeginaat arii visu, neesmu saliidzinaajis.
Es domāju pārmest visas ZWK iekšas iekš Bosch korpusa.
Vot jautājums vai derēs.
Vot jautājums vai derēs.
Kur var nopirkt rižos priekšējos pagriezienrādītājus, kā arī mazos, kuri ir spārna, netā meklējos, nevaru atrast, laikam švaki meklēju!:(
Tādus tak man liekas katrs uz stūra tirgo.
Nopērc tonētos un ar manu piemaksu mainamiesaupinsh rakstīja:Kur var nopirkt rižos priekšējos pagriezienrādītājus, kā arī mazos, kuri ir spārna, netā meklējos, nevaru atrast, laikam švaki meklēju!:(
Būs jāuzjautā marihuānam!:)
Eu vīri, kas tā par dzelteno plēvi, kuru līme uz miglām, kur tādu var dabūt?!
Kvillerā uz Zemitānu ielas.
Runājot par priekšējim lukturiem, kāpēc visi tik ļoti parasti meklēt lukturas ar lēcu, es tikai varu saprast vienu iemeslu, lai varētu ielikt xenonu, jo bez lēcas lukturi spīd labāk, vismaz man stāv bez lēcas un nakti redzamība ir labāka nekā ar lēcu, piekritīsiet taču?!
ar lēcu veidojas labāks stars.
Ja tas ir viss, tad es neredzu iemeslu, lai liktu fanārus ar lēcu, drošība pirmajā vietā, šajā gadījumā labāka redzamība naktī!
nu lukturi ar lēcu arī smukāk izskatās bet tas jau kā kuram
No lukturiem bez lēcas jēgu redzu tikai ziemā lielā putenī
Smagi kļūdies, man bija uz brīdi lukturi ar lēcu, bez lēcas rāda kudi labāk, redzamība naktī krietni skaidrāka!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 38