Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 20
- chevron_right
Man ar problema ar m bampera sietu, pa sniegu gandriz pazaudeju, tagad braukaju bez, stukoja ka lai piestiprina
ko teiksiet par prieksheja M bampera zhiletes piestiprinashanu pie parasta bampera? Ir kads megjinajis? Deres?
FWD - Faggot Wheel Drive
Arī šitas interesē.
dzeki iemet kads bildi, ka izskatas Jusu aizm m difuzors un parasta bampera? Vajag kko garizit vai nevajag, un ko graizit?
Tas kas nāk orģinālam m-baperim to tu tur noteikti neiestumsi, jo viņam nekas neder, ne gali nekā! bet to kas nāk ABS plastmasas, ķipa parastam buferim tas der, varbūt tik kkādas malas jāpievīlē
šis der
šis der
To es saprotu
Bet nu cik esmu dzirdejis baigi lienot ara tas difuzors
Bet nu cik esmu dzirdejis baigi lienot ara tas difuzors
Pasties dogMa's topikā, pirmajās lapās...
Difuzoru liekot tur kautkas ir jāpievīlē, lai viņš smuki ieguļ iekšā.
Difuzoru liekot tur kautkas ir jāpievīlē, lai viņš smuki ieguļ iekšā.
HELP! ka lai dabu nost e36 aizmugurejo buferi! kadas skruves jaskruve un vai pa vidu nav nevienas skruves?
esmu pagaidam atkodis ka sanos aiz plasmas aizsarga kas ir arka nak divas skruves katra puse! tas atskruveju un ta pat nevar dabut nost!
esmu pagaidam atkodis ka sanos aiz plasmas aizsarga kas ir arka nak divas skruves katra puse! tas atskruveju un ta pat nevar dabut nost!
palien apaksaa zem bampera, redzesi divas lielas skruuves, tas skruuvee valjaa, skaties neaprauj!!!
...
Kā tur īsti ir ar saderību!? Teixim manai 94 gada 1.8is kupejai der tāda paša gada priekš bampers no sEdana,kompota? Jeb kupejai der tikai no kupejas
sveiki.mekleeju e36 kupejas motora paarsegu.varbuut kaads var ieteikt kur var iegaadaaties?
ko tu no tāda jautājuma gribi sagaidīt? varu nosaukt kaut 100 vietas kur noprikt. gan jaunus gan lietotus gan beigtus.
desmitiem privaatpersonu, desmitiem autoveikalu, desmitiem interneta saitu..
desmitiem privaatpersonu, desmitiem autoveikalu, desmitiem interneta saitu..
interesē sekojoša lieta:
Vai priekšējā bampera gaisa trubas ir vienādas gan parastajam, gan m-bamperim?
Vai priekšējā bampera gaisa trubas ir vienādas gan parastajam, gan m-bamperim?
Nav vienaadas! M buferim vajag garaakas
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Skaidre. paldies.
Vēlējies tikai pārliecinàties.
Vēlējies tikai pārliecinàties.
varbūt kādam ir nevajadzīgas vai pārdodamas M sliekšņu uzlikas sedanam ? dajebkādā stāvoklī ???
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- …
- 20