Dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 15
- chevron_right
kupejam un sedaniem atskiras nedaudz, bet tikuntaa var sasteleet kopaa, ka nezinatajs nemaz nepateiktu ka nau istais
...
kada veida?
man vins sanak kkadi 2-3cm zem bampera...
ja es vinu apgriezisu isaku tad nevares pieskruvet pie bampera
nez man ar 1 kāds ir par garu, bet to es vēl varēju iespiest.
VAR, VAR VINJU PIESTELLET, MEGINI VELREIZ, PARLIECINIES KA AUGSDALAA VINS PIESPIEZAS VISUR KLAT UN NERADA LIEKU GARUMU LEJASDALAAgunaars rakstīja:kada veida?
...
Vai Touringiem un sedaniem prieksejas durvis ir vienadas?
Stulbs jautājums,bet kā aizmugures arkas bez valcēšanas sadzīvo ar BMW Style 5 8j plati, R17, ET20?
Tas topiks bija pirmā vieta kur skatjos,bet ch. ir valcētas arkas aizmugurē,bet domāju kā būs ja nevalcēs
Nez, moš ar 205/40 būtu darīta lieta!
KAd es gribēju vi''nus ņemt, manā gadījumā bija J9, tad sapratu, ka tur baigā ķīmija ar riepām, beigās mašīna drīkstēs bez pasažieriem braukt, citādi arkās iekšā!
KAd es gribēju vi''nus ņemt, manā gadījumā bija J9, tad sapratu, ka tur baigā ķīmija ar riepām, beigās mašīna drīkstēs bez pasažieriem braukt, citādi arkās iekšā!
Par to jau es baidos vai nelīdīs pārāk arkās,jo sanāk diezgan bieži pabraukāties ar pilnu mašīnuerda rakstīja:Nez, moš ar 205/40 būtu darīta lieta!
Šauras riepas + sagāzums uz iekšu un vajadzētu būt ok.
Meklēju Donoru savai 323 96g, kupejai:
Pārsegu
brilli
radiatoru
ventilatoru, kas nak priekšā radiatoram ar to plastmasu visu.
un varbut kadam ir e30 plaukti priekšā.
Lūdzu, lūdzu tak sezona tuvojas
PM
28483905
Pārsegu
brilli
radiatoru
ventilatoru, kas nak priekšā radiatoram ar to plastmasu visu.
un varbut kadam ir e30 plaukti priekšā.
Lūdzu, lūdzu tak sezona tuvojas
PM
28483905
problēma tāda, ka pasažiera puses logu nevar normāli aiztaisīt, viņš sanāk kautkādā šausmīgā lauzienā, jo mehanisma motoriņam nepietiek spēka viņu aivērt un kārtīgi ar roku jāpiepalīdz un tā regulēšanas iespēja pie mehānisma kājas neko nedod
tas tapec, ka kaukur kaukas ir izmaucies araa vai nodilis, vai kaukas tamlidzigs. janonem apsifka un japapeta kas, kur trauce logam normali stradat.
...
Cik maksā m-spoguļu stikliņi?
Un kur var reāli nopirkt?
Un kur var reāli nopirkt?
Bimmershop.lv tur ir
Paldies.
Būs jāpadomā.
Būs jāpadomā.
interesē sekojoša lieta - durvju slēdzene un rokturis kupejai un sedanam ir vienāds ?
jā- pats liku no sedana uz kupejas visu slēdzenes mehānismu ( priekšējo) par aizmuguri nezinu.
liku no 92 gada uz 93 gada. paskaties kautkur netā, skiet ka pēc 95 gada vēl kautkas atskiras.
liku no 92 gada uz 93 gada. paskaties kautkur netā, skiet ka pēc 95 gada vēl kautkas atskiras.
skaidrs, domāju ka jāder, ja abi auto 94. gada :)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 15