Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …
- 20
- chevron_right
Redz kur te ir!!!!!!!! Tikpat ,kaa par velti un ideaalaa staavokliiri4ikmens rakstīja:varbūt kādam ir nevajadzīgas vai pārdodamas M sliekšņu uzlikas sedanam ? dajebkādā stāvoklī ???
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=805
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Diezvai viņš grib jaunus un nekrāsotus!
Vinjsh tachu rakstiija ,ka jebkaadaa staavokliichaboska rakstīja:Diezvai viņš grib jaunus un nekrāsotus!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
es ar vienmēr atbildu kad kāds jautā kur kautko dabūt - protams ka veikalā ehh.. laikam ka vajadzēs tomēr pirkt jaunus.. nokrāsot ta nekādu problēmu nav - vienalga mašīna gandrīz jau sagatavota krāsošanai :POrkaans rakstīja:Redz kur te ir!!!!!!!! Tikpat ,kaa par velti un ideaalaa staavokliiri4ikmens rakstīja:varbūt kādam ir nevajadzīgas vai pārdodamas M sliekšņu uzlikas sedanam ? dajebkādā stāvoklī ???
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=805
e36 facelift bamperis der jebkuram e36? Vai tas, ka no rūpnīcas ir nācis pre-facelift nozīmē, ka man tikai tāds der?
Respektīvi jautājums vai nopērkot FL bamperi man nebūs nekas tur jāpārveido lai uzliktu uz auto kur stāvēja pre-FL ??
Respektīvi jautājums vai nopērkot FL bamperi man nebūs nekas tur jāpārveido lai uzliktu uz auto kur stāvēja pre-FL ??
e36 prieksheejie buferi ir pilniigi vienaadi visiem!
Tas nozīmē, ka no mana pre-FL bampera arī moldingi derēs uz FL bampera?
Jaa:)
Sveiki, runa iet par Golf 3 lupu uz e36 bampera. Varbut kads kursh to ir izdarijis var padalities pieredze, kas ,kur ,kaa?
Gribas zinat cik liels chakars tur iznak.vai tur vnk jakniede klat, bez nekadas graizishanaas.?
Gribas zinat cik liels chakars tur iznak.vai tur vnk jakniede klat, bez nekadas graizishanaas.?
taisos sev ar tādu uzlikt, cik esmu dzirdējis ier gali jāapgriež, jo esot pa garu!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Čakars nav, janogirez klipšiem ausis nost un malas jāapgriež .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Nav nekādu problemu pieskruve, nogriez galus, uzliec bampēri un slipe nost to lupu uz bedrēm
Ev fanāt, ķer granāt.
Tieši tā...Chew` rakstīja:Nav nekādu problemu pieskruve, nogriez galus, uzliec bampēri un slipe nost to lupu uz bedrēm
Kaads nezin kur var dabuut visas vaajdziigaas skruuves prieksh M3 bampera, jo kaa izraadaas tad pro tuuningaa vinjas liidzi nedod.
viewtopic.php?f=18&t=4173
Kāds tev skrūves vajag? Cik atminos, nevienu skrūvi nevajag.
Luupinju lai piestiprinaatu vai tad nevajag? Un tad arii sietam, jo siets man toch neturaas ar taam knopkaam nekaadiigi...
viewtopic.php?f=18&t=4173
Nu, jā, lūpai vienkārši nopērc parastākos "samorezus", bet, lai sietu kārtīgi piestiprinātu, iepērc oem sprostus, vai sadomā citu veidu, kā nostiprināt.
es visu uz klipsiem saliku, naf tas skruves, pec 1 ziemas nevares vairs normali atskruvet.
...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- …