Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 38
- chevron_right
Jautājums par priekšējiem lukturiem:
Vai kāds ir jaucis ārā priekšējos lukturus? Tieši interesē priekšējo (lielo) stikliņu noņemšana no plasmasas. Kā to pareizi darīt, lai neko nesalauztu?
Cik mēģināju noņemt no tās plasmasas, kaut kā neizdevās.
Vai kāds ir jaucis ārā priekšējos lukturus? Tieši interesē priekšējo (lielo) stikliņu noņemšana no plasmasas. Kā to pareizi darīt, lai neko nesalauztu?
Vienam lukturim pamanīju, ka ir mainīts tas stikls. Jaunajam visapkārt melnais silikons, tā ka nezinu vai tur vispār smuki var noņemt viņu
Jāizgraiza tas silikons, tad lēnām ceļam ārā.
Tad viņš orģināli arī nāk uz silikona, ja? Man tur vnk neprasmīgi apstrādājuši malas
ja uz plastmasu PO, tad var noņemt, ja vajag saglabāt gan stiklu, gan plastmasu, tad droši vari aizmirst, tas stikls ir ļoooti labi ielīmēts, to silikona slāni nav ne iespējams izsildīt, ne izgraizīt.RENIO rakstīja:Jautājums par priekšējiem lukturiem:
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Sačakarējos.. Jap, lielos stiklus izņemt praktiski neiespējami, jo iespējams ir viss, bet rezultāts nebūs
Karoče skaidrs!
Sveiki biedri . e36 ir jadeg vienam aizmugurejam migliniekam no vaditaja puses?
Jā, visiem tā ir jādeg, ne tikai e36
nesapratu jautaajumu , aizmuguree deg 2 miglinieki.cheernij rakstīja:Sveiki biedri . e36 ir jadeg vienam aizmugurejam migliniekam no vaditaja puses?
man deg viens un apskate neko neteicaAgris rakstīja:nesapratu jautaajumu , aizmuguree deg 2 miglinieki.cheernij rakstīja:Sveiki biedri . e36 ir jadeg vienam aizmugurejam migliniekam no vaditaja puses?
viens viens, brālis pirms skates vēl lika man paskatīties savam audi gaismas un dega 1 miglinieks
par to vareeja ielitk tikai vieninieku! taapat ja nedek kaads no 4 gabariitiem.cheernij rakstīja:man deg viens un apskate neko neteicaAgris rakstīja:nesapratu jautaajumu , aizmuguree deg 2 miglinieki.cheernij rakstīja:Sveiki biedri . e36 ir jadeg vienam aizmugurejam migliniekam no vaditaja puses?
man visiem autiņiem ir vienā pusē bijis!
Obligāti jābūt ir tik vienam,tam kas šofera pusē!
Obligāti jābūt ir tik vienam,tam kas šofera pusē!
coupe 2.8
tiko gaju skati, jadeg ir OBLIGATI vienam vadītāja pusē , ja deg ari otrs tad skate neko nesaka, man deg divi, ta smukak!
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
starpcitu ja iet runa par prieksejo lukturu svišnu, ka te bij teikts ka gumijas jamaina un ir pie vainas, tad nu loti labi palidz sai slimibai, tada lieta, ka gumijas iznemt ara, un apgriezt uz otru pusi, gan pasiem stikliem, gan vakiem, parbaudits, un ir efektivs!
NU, ko tad būs jāpamaina...
redzēs rezūltātu
redzēs rezūltātu
Jautājums šāds vai mainās priekšējo lukturu apaļie stikli kas ir aiz kopējā stikla? Iepriekšējais saimnieks bija ielicis parak jaudīgas spuldzītes
mainās,tik būs pagrūti atrast,sāc rakties pa www.ss.lv vai pa šrotiem vai te moš kādam ir kāda saplēsta fāra un notirgos tev tos stikliņus!
coupe 2.8
protama ja gumijas nav galig bedigas! bet nu man un diviem citiem bedubraliem palidzeja sis pasakums!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- …
- 38