Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 20
- chevron_right
Nu nevajag Tev viņu un man viņa nevienam bamperim arī nav bijusi.Tomash rakstīja:Tu tak zini, ka manam braukšanas stilam nekādas papildus dzesēšanas nevajag.
varbūt kādam mētājas mājās tā detaļa??
Varbūt tev Nixon ?
Tā vietā labāk sameklē miglām vāciņus.
Labs vakars.
Šodien sanāca neliels ČP, bērītis dabuja ielidot kupenā kura bija sasalusi, priekšējam bamperim nolauzts stūris līdz miglai, sanāca bik salocīt arī brilli, bildes nav! :(
Katrā ziņā jautājums vai kāds varētu ieteikt kā varētu sastiķēt bamperi bija domat kniedēt, bet mošk kāds var padot labu idejau, kā varētu interesanti izskatīties vai mošk pat atrestaurēt līdz galam, m paka diezgan padārga šaujos laikos, mēģinu izdomāt ko citu, lai nav jāpērk jauns, mošk kāds varētu pasviest kādu labu ideju! :)
Šodien sanāca neliels ČP, bērītis dabuja ielidot kupenā kura bija sasalusi, priekšējam bamperim nolauzts stūris līdz miglai, sanāca bik salocīt arī brilli, bildes nav! :(
Katrā ziņā jautājums vai kāds varētu ieteikt kā varētu sastiķēt bamperi bija domat kniedēt, bet mošk kāds var padot labu idejau, kā varētu interesanti izskatīties vai mošk pat atrestaurēt līdz galam, m paka diezgan padārga šaujos laikos, mēģinu izdomāt ko citu, lai nav jāpērk jauns, mošk kāds varētu pasviest kādu labu ideju! :)
Ja esi atradis visus gabaliņus bamperim, tad vari mēģint ar lodēšanu. Bet tur oblligati vajag visus gabalinjus.
ir visi gabaliņi reāli viņam vnk nolūza pa malām viens liels gabals nekas cits nebija izlūzis, bet ja lodēs nebūs stulbs paskats? vai tur jau atkal slīpēšana utt?
Ar savilcējiem Saurb caurumiņus un saliec krusteniski savilcējus.
var arī salīmēt ar stikla šķiedru un ņemt epoksīda līmi un viss.
karoč no iekšpuses bamperi sakause, iekause drati plastmasa ar lodāmuru, kā arī īstenībā ir tāds spec štrums...
un ārpusi skaties pats,ja nu tomēr krīt acīs tad var špaktelēt un krāsost ,bet diezvai to plaisu pamaniss ja kartigi sakausesi
un ārpusi skaties pats,ja nu tomēr krīt acīs tad var špaktelēt un krāsost ,bet diezvai to plaisu pamaniss ja kartigi sakausesi
Jānis krums
esu tā esmu darijis savai darba mašīnai un jakas pats arī vakar ielidoju kupenā ,bet man tur nekas nav remontejams knapi ar savilcējiem savācu kopā lai nevelkas pa zemi.. gandrīz savu jauno radiatoru iznicināju utt. ko aizvakar uzliku :)
varbūt kāds var notirgot bamperi pa lēto ( vēlams melns ) kaut vai mazliet remontējams vai jau sakniedēts.
varbūt kāds var notirgot bamperi pa lēto ( vēlams melns ) kaut vai mazliet remontējams vai jau sakniedēts.
Jānis krums
Paldies par ieteikumiem, mēģināšu kaut ko izdarīt!
http://www.bmwpower.lv/member_gallery.php?gal_id=7349
Ko domājat par šādu štellīti?!
Ko domājat par šādu štellīti?!
Sheit jau tas tika aprunaats!
viewtopic.php?f=10&t=1477
viewtopic.php?f=10&t=1477
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kāds ir ņēmis ķekavas priekšējo m-buferi? cik traģiski ir?
sanāca bik norakstīt savējo bet normālam maciņš pa plānu
Vai tad tas ķekavas šķiedras bamperis maksā baigi mazāk par protuninga abs plastmasas bamperi (50ls) ?
cenas nebiju vēl iečkojis.
biju domājis ka viņš tur lētāks
biju domājis ka viņš tur lētāks
Kāda vaina oriģinālajam?JozziX rakstīja:Kāds ir ņēmis ķekavas priekšējo m-buferi? cik traģiski ir?
Tas gan tik dārgs nav, un oriģināls tomēr oriģināls, man personīgi pat vairāk patīk.
kas varētu būt par iemeslu, ka man aizmugures bamperim augšmala tā kā ieliekusies uz leju ? virs bampera (starp bampera augšu un bundžu) tāda nejauka šķirba uzradusies laikam ejot. bamperis uz leju nav ne kritis un arī neviena skrūve nav atnākusi vaļā.
Putaplasta polsteris izkritis! (tas ,kas naak starp balku un bufera augsheejo malu)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
tad atliek dabūt polsteri, noskrūvēt bamperi, ielikt polsteri, visu salikt un būs kā jauns ?
tādu polsteri meklēt no kāda detaļnieka vai pats var likt lietā maģiskās rokas ?
tādu polsteri meklēt no kāda detaļnieka vai pats var likt lietā maģiskās rokas ?
http://realoem.com/bmw/diagrams/x/a/5.png
Tev trūkst detaļa ar numuru 2... Tas ir tāds plutoplasts. Domāju, ka labāk meklē pie kāda, kuram ir izķidāts bampers.
Tev trūkst detaļa ar numuru 2... Tas ir tāds plutoplasts. Domāju, ka labāk meklē pie kāda, kuram ir izķidāts bampers.
lūk kā tas izskatās. vēl pirms mēneša tas viss bija skaisti kopā bez šķirbas.
man jau liekas, ka tā detaļa nr2 ir man, balsta nav no apakšas nevis augšas (tā vismaz diagrammā saprotu)
man jau liekas, ka tā detaļa nr2 ir man, balsta nav no apakšas nevis augšas (tā vismaz diagrammā saprotu)
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- …
- 20