Lietie diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 22
- chevron_right
et ir iznesums
j ir disku platums
j ir disku platums
Vai style 32 r 16 arī dabūnami 8 vai 9j platumā un ar plauktu jeb tas tikai r 17, r 18 versijai?
skaties realoem ir tur visi stili utt uzrādīti
Es no telefona sēžu un pie stūres..... vnk cerēju kāds zinās no galvas.... garlaicīgi propkās
nebiju plānojis katalogu iemācīties
Orgināli nāca tikai 7jyanks rakstīja:nebiju plānojis katalogu iemācīties
tatad atkal par pulesanu.
par smilspapiriem un sagatavosanu viss ir skaidrs.
runa bus par pulesanu. biju domajis pulet ar goju(zalaa pasta) um filca ripu, bet cik palasiju netu, ar to spoguli bus pagruti dabut.
tatad, japule ar vairakam pastam? ir ieteikumi un ka seciba ka to darit lai dabutu spoguli??
par smilspapiriem un sagatavosanu viss ir skaidrs.
runa bus par pulesanu. biju domajis pulet ar goju(zalaa pasta) um filca ripu, bet cik palasiju netu, ar to spoguli bus pagruti dabut.
tatad, japule ar vairakam pastam? ir ieteikumi un ka seciba ka to darit lai dabutu spoguli??
Ar goju var nopulet ta ka diskus varesi turet vannas istaba spogula vieta, to saku no savas pieredzes.
Tikai pirms gojas izmaosanas kartigi noslipe ar smilspapiriem.
Tikai pirms gojas izmaosanas kartigi noslipe ar smilspapiriem.
Tā zaļā pasta "Gojs"...ir štelle ...vari mēģināt..
Varbut kads varetu man kadu gabalu ar to zaljo pastu pardot? Vai var ieteikt kur neta vinju var nopirkt?
Instagram INDIGAIS
kur var dabūt muciņu lai atvilktu style5 diskus? kas ta vispār ir par muciņu?
Pēdējais labojis Pacha - 09 Jan 2014, 15:18, kopā labots 1 reizi.
Attēlu neredz. Ja nu tomēr negribi savu spēku izmantot, ieteiktu jau šo variantu http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=23&t=1907&start=40Pacha rakstīja:Iesakat, KĀDS, kā labāk un ātrāk sapulēt, saviem spēkiem, šo disku vidus??!
Viss čiki, aizmirsu bildi pieliktGatisB. rakstīja:Attēlu neredz. Ja nu tomēr negribi savu spēku izmantot, ieteiktu jau šo variantu http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=23&t=1907&start=40Pacha rakstīja:Iesakat, KĀDS, kā labāk un ātrāk sapulēt, saviem spēkiem, šo disku vidus??!
polji kautkaadu pastu taisiija-es nopirku bet man vinja maajaas i-nosuakumu neaceros....
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …