Dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 15
- chevron_right
man ir kupeja,un nevaru ataisit blakus sedetaja durvis,nevis nevaru atslegt vai aizslegt bet gan ataisit ne no iekspuses ne no arpuses,apsivka ir nonemta.Un durvis sledzas gan ciet gan vala.Pasam zamokam ir kkas izbeidzies.
rucka iet pa tukso...
ir kadam ta bijis?
rucka iet pa tukso...
ir kadam ta bijis?
kaa tu no arpuses vinju atskruveji?Nixon rakstīja:Man bija tas pats... Es no ārpuses atskrūvēju ručku, kautkā pakruķiju viņu un tad attaisījās.
ja jau apsifka ir niost, tad nem un kibini araa mehanismu. zinu ka cakars tur ir bet varesi tikt klat. parausti stienisus.gunaars rakstīja:man ir kupeja,un nevaru ataisit blakus sedetaja durvis,nevis nevaru atslegt vai aizslegt bet gan ataisit ne no iekspuses ne no arpuses,apsivka ir nonemta.Un durvis sledzas gan ciet gan vala.Pasam zamokam ir kkas izbeidzies.
rucka iet pa tukso...
ir kadam ta bijis?
...
jau raustiju un meginaju ari padauzit un vienlaicigi taisit vala bet nekaa.
man jau ir nopirkts cits tas zamoks un nevar tur neko atskruvet lai varetu ataisit no iekspuses....
man jau ir nopirkts cits tas zamoks un nevar tur neko atskruvet lai varetu ataisit no iekspuses....
varbūt kāds var izpalīdzēt un pateikt skrūvju izmērus un kādas tieši skrūves un cik daudz ir nepieciešamas, lai pieliktu televizoru, spārnu kapotu, brilli un visu kas ap to tur ir saistīts virsbūvei?
jo ir tā, ka šodien jānopērk tās visas skrūves, lai visu var salikt kopā, bet tagad klāt pie mašīnas netieku un līdz veikalu slēgšnai būtu labi to uzzināt.
var atbildēt te, vai PM
jo ir tā, ka šodien jānopērk tās visas skrūves, lai visu var salikt kopā, bet tagad klāt pie mašīnas netieku un līdz veikalu slēgšnai būtu labi to uzzināt.
var atbildēt te, vai PM
sveiki!
vai kādam nav aizķērusies atbalsta gumijas šaiba kas nāk pie kuzava apakšā ( nu tā kur atbalsta kad ceļ ar pacēlāju)
ceru ka sapratā?!?!
vai kādam nav aizķērusies atbalsta gumijas šaiba kas nāk pie kuzava apakšā ( nu tā kur atbalsta kad ceļ ar pacēlāju)
ceru ka sapratā?!?!
Sveiki kads man nevar sataisit durvis ? Es vinas no arpuses nevaru ataist un no ieksas ?
tagad aizdomajos -
kadas cenas iet kupejas haubes laba stavokli?
nu par cik jus tirgojat?
kadas cenas iet kupejas haubes laba stavokli?
nu par cik jus tirgojat?
Kas konkrēti jāregulē,lai dabutu haubi tuvāk brillei, savādak paliela skirba, pec haubes krāsosanas
Vai, nu, pašu brilli jāregulē, vai arī haubei tās "atsperes" (drīzāk šis, bet jāskatās haubes un spārnu saderību, t.i., lai būtu vienā līmenī ), kas fiksējas fiksatoros.
nu haube ir nedaudz augstak par sparniem
Nu, tad aiziet - regulē tās atsperes, kas uz haubes gala. Ja nezini kā, uzzvani, pastāstīšu
Verot durvis, paliku gandrīz ar ručku rokā. Nu labi, ne tik traki, bet ručka pa tukšo kustās, cik pačekoju aiz apšivkas, tur neko nevar redzēt, nu neko, kas būtu izkritis no ručkas.
Tātad, var kāds lūdzu izskaidrot, vai tiešām kaut kas izkritis un kaut kā nebūt atpakaļ jāieāķē, vai jāmaina ručka vai moš visas durvis srazu? Kupeja.
Paldies.
Tātad, var kāds lūdzu izskaidrot, vai tiešām kaut kas izkritis un kaut kā nebūt atpakaļ jāieāķē, vai jāmaina ručka vai moš visas durvis srazu? Kupeja.
Paldies.
Visdrizak ka bus jamaina viss ruckas mehanisms. Bet pirms jauc ara parocies tepat pa forumu pamekle info par tiem kupejas stikliem,jo ir dzirdets ka pec to iznemsanas tie nestradajot ka vajag.
coupe 2.8
Lai nomainiitu rucku ar mehanismu nav tak stikls jaanjem aaraa.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
coupe/cabrio ir , jo maisa stikla sliede...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
viss normaali straadaa arii peectam un nav logs jāiznjem pilniibaa. atbriivo tikai siktlu no plastmasas pulkjiem taa lai var sagaazt. uz priekshu. un mieriigi tiksi klaat. iemet peectam atpakal plastmaasas pulkjos pieregulee sliedi stikla aizmuguree un viss buus taapat kaa pa vecam.
Sakara ar sadursmīti ar koku, jāmaina man arī vējstikls, gan salocītais kapots izdūrās cauri, gan šoferis savu nospiedumu ar galvu atstāja Tātad jautājums sekojoš, visiem e36 logi ir vienādi? Es savai kupejai varu ņemt no sedana, kompakta, unversāļa priekšējo logu? Vai labāk meklēt man kupejas un kabrīša?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- …
- 15