Motora pārsegs!
Sveiki gribeju apjautaties cik liela nozime vai vajadziba no haudes apshifkas,vispar vajadziga,es te padzirdeju ar vienu ausi ka tehniskaja var piesieties ka vinjas nav? vinja man tada pashvaka !
Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2
Sent from my GT-S5690 using Tapatalk 2
Esmu bijis uz ta ar tādu kura tāda padriskāta un iekarājusies un nesen vēl biju ar vienu e36 kam vispār tādas nau, nekad neviens neko nau teicis.
Vairak vai mazak ta apsifka domata motora skanas izolācijai , bet par to ko saka skates viri par to gan gruti teikt.
Ir iets bez, nav problēmu. Domāta jau tīri tikai skaņas izolācijai.
Ir neliela problēma... kapotu pavisam aiztaisītu pašaziera pusē nevar pacelt nekādīgi uz augšu , bet šofera pusē nedaudz var , un bail ka braucot neienāk stiklā. Vai viņu var kaut kā pievilkt lai neļurkājas?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
pačeko vai tur viss ir tā kā jabūt, varbūt kaut kas atlausts vai saliekts!
Besis
Pievelc stingrāk kapota fiksatoru.raudzha rakstīja:Ir neliela problēma... kapotu pavisam aiztaisītu pašaziera pusē nevar pacelt nekādīgi uz augšu , bet šofera pusē nedaudz var , un bail ka braucot neienāk stiklā. Vai viņu var kaut kā pievilkt lai neļurkājas?
Tikko sapratu ka to var izdarīt , tik pamatīgi ierūsējusi skrūveZzevsS rakstīja:Pievelc stingrāk kapota fiksatoru.raudzha rakstīja:Ir neliela problēma... kapotu pavisam aiztaisītu pašaziera pusē nevar pacelt nekādīgi uz augšu , bet šofera pusē nedaudz var , un bail ka braucot neienāk stiklā. Vai viņu var kaut kā pievilkt lai neļurkājas?
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
Tā ir problēma! Varbūt WD40 var palīdzēt!raudzha rakstīja:Tikko sapratu ka to var izdarīt , tik pamatīgi ierūsējusi skrūveZzevsS rakstīja:Pievelc stingrāk kapota fiksatoru.raudzha rakstīja:Ir neliela problēma... kapotu pavisam aiztaisītu pašaziera pusē nevar pacelt nekādīgi uz augšu , bet šofera pusē nedaudz var , un bail ka braucot neienāk stiklā. Vai viņu var kaut kā pievilkt lai neļurkājas?
Man vajadzētu Kapota mehāmismu sākot ar ručku, trosi utt. līdz kapota fiksatoriem. Vai ir kādam un pa cik naudām?