Sadauzīts dupsis, ieteikumi?
es vienozimigi tava vieta vienkarsi parmetinatu visu dirsu.. kad atgrieztu vala, tad stikejot jauno paalu klat, tad ari pavilktu kur ko vajag, tad jau viss naktu stiigaaa araa jo nebutu nekada satura..
+1poweredbygirts rakstīja:es vienozimigi tava vieta vienkarsi parmetinatu visu dirsu.. kad atgrieztu vala, tad stikejot jauno paalu klat, tad ari pavilktu kur ko vajag, tad jau viss naktu stiigaaa araa jo nebutu nekada satura..
Bildē izskatās ļoti sāpīgi.
nav labāk pa to pašu naudu dabūt veselu bundžu un visas labās lietas no šitā ielikt tajā?
- ikey07
pa kadu to pasu naudu?
atrodi pa 300 eiro normalu bundzu.. kura butu verts visu parkramet
Bija doma par jaunu bundžu, bet tas darbs un izmaksas tomēr nav vērtas manuprāt. ņemot vēra, ka ar šo auto mācos driftot un sanāks avarēt bieži :)
Par to pakaļas pārmetināšanu bija arī doma. Škiet sakumā vnk izvilkšu šo un skatīšos kā ir. Ja galīgi nebūs ok, tad jāmetina cita klāt
Par to pakaļas pārmetināšanu bija arī doma. Škiet sakumā vnk izvilkšu šo un skatīšos kā ir. Ja galīgi nebūs ok, tad jāmetina cita klāt
poweredbygirts rakstīja:es vienozimigi tava vieta vienkarsi parmetinatu visu dirsu.. kad atgrieztu vala, tad stikejot jauno paalu klat, tad ari pavilktu kur ko vajag, tad jau viss naktu stiigaaa araa jo nebutu nekada satura..
Garām regulē vēl.... No sakuma izvelc to dibenu plus minus vietā un tad vari griezt kkaut ko...
pilnigi pareizi... uzreiz griest nost nedrikst
Šur tur špakteli un būs labi !!
te viss ir taisams, uzmet uz galda un velk araa. katru dienu cilveki velk tadus araa un sis nebutu nekads iznjemums. nau te nekas tads tik loti traks, ipashi ja autors, negrib perfekti, tik taa lai butu ok preks trieksanas
...
tikai tie kas katru dienu velk ara, tiem ari ir ar ko vilkt ara.... bet ja zin ko dara, tad sito pat var ghetto varianta izvilkt ara ar kada koka palidzibu..
sim lai salabotu bez galda vajag kadu dienu divas laiku, metinamo, fleksi, un mazliet smadzeni, ja kads no sim komponentem nebus, tad nu nekaa..
...
sazinies ar lietotaju gda33 vinam bija lidziga problema cik sapratu, tad dzina uz jelgavu pie viena burvju skardnieka cipars bija pat loti pienemams un sataisija ari loti pienemami
Jelgavā tieši kā dzīvoju hehe! Ok uzmeklēšu un uzjautāšuDj_Zii rakstīja:sazinies ar lietotaju gda33 vinam bija lidziga problema cik sapratu, tad dzina uz jelgavu pie viena burvju skardnieka cipars bija pat loti pienemams un sataisija ari loti pienemami
kas ar grīdu? tiltu?
principā jāmēģina vilkt, tad redzēs, ko tālāk .. nekas krimināls
principā jāmēģina vilkt, tad redzēs, ko tālāk .. nekas krimināls
**UPDATE**
Ar tēva prasmīgā brālēna palīdzību, fleksi, virvi, trosi, koku, āmuru un vēl šādiem tādiem tūļiem dupsis tika iztaisnots 3 stundu laikā. Lielākā skāde bij tāda, ka landžerons saliekts. To +- izvilkām, bet tomēr nav īsti taisns. Kopumā jau būs ok. Iemetināšu līsti no poweredbygirts + bagāžnieku, bamperi (rīt braucu pakaļ ) un būs pa smuko :)
Šķiet, ka labais spārns vēl ir nedaudz ieliekts.
Reāli sasmējos - braucot no labošanas spota policija pavilka mani un sencīti malā, bet piegāja tikai pie šī jo siksna nebija lol.
Ar tēva prasmīgā brālēna palīdzību, fleksi, virvi, trosi, koku, āmuru un vēl šādiem tādiem tūļiem dupsis tika iztaisnots 3 stundu laikā. Lielākā skāde bij tāda, ka landžerons saliekts. To +- izvilkām, bet tomēr nav īsti taisns. Kopumā jau būs ok. Iemetināšu līsti no poweredbygirts + bagāžnieku, bamperi (rīt braucu pakaļ ) un būs pa smuko :)
Šķiet, ka labais spārns vēl ir nedaudz ieliekts.
Reāli sasmējos - braucot no labošanas spota policija pavilka mani un sencīti malā, bet piegāja tikai pie šī jo siksna nebija lol.
Pēdējais labojis tomsko - 25 Mai 2014, 01:21, kopā labots 3 reizes.