Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 20
- chevron_right
protams kad vienkarshaak ir nopirkt mbamperu
un diezvai patsham taisot uztaisiis suudiigak ka izskataas kjekavas m bampers
un diezvai patsham taisot uztaisiis suudiigak ka izskataas kjekavas m bampers
Runā, ka arī zobus varot caur dupsi labot Jautājums par rezultātu, kopējām gala izmaksām un laika/enerģijas patēriņu.putans rakstīja:man jau nu liekas ka sho dalju vareetu pats uzaudzeet ja protams rokas aug no pareizaas vietas vajag tikai nedaudz sietinja lodamura un stiklshkjiedras shpakteles .
pat āķa vāciņš ir savādāks.Orkaans rakstīja:M buferim forma ir savaadaaka! Sevishkji to var piefikseet skatoties no saaniem. M buferis auto vizuaali padara nedaudz garaakuuteo rakstīja:Kā tad īsti ir, uzliekot parastajam bamperam difuzoru, tas uzreiz kļūst par M3 bamperu?
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ory_id=175
p.s. pērku to vāciņu m3 buferim
Interesē kkāda lūpiņa parastajam bamperim.
Ko jūs varētu ieteikt, kadu likt un kur labāk pirkt kupejai
Ko jūs varētu ieteikt, kadu likt un kur labāk pirkt kupejai
pasties kekava tuninga, lupas tur tiesham var pirkt iesaku kko vienkarshu, bez kkadiem iznesumiem...var ari uzlikt uz stock bampera orginalo m3 bufera lupu, ari interesanti izskatas
bet to m difozoru parastajaa bamperi var ielikt bez problemam!!?? visi stiprinaajumi der un nekas nav japartaisa!!??
Difuzoru paredzētu priekš parastā bampera bez problēmām var uzlikt. Stiprinājumi - 2 skrūves, katra savā galā :)
skaidrs!! liels paldies!!
A to bimmershopa difuzoru tak uz M bampera arī var uzlikt?
Nemāku teikt. Iespējams, ka nē, bet, lai pārliecinātos, vajag uzprasīt BeamerGuru.
bez modifikācijām nevarēs.Ruu rakstīja:A to bimmershopa difuzoru tak uz M bampera arī var uzlikt?
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Es vienreiz viniem prasiju, man teica ka nevar. Bet nu labi ka nevareeja, beigaas dabuju originaalo.Ruu rakstīja:A to bimmershopa difuzoru tak uz M bampera arī var uzlikt?
Būs jāmeklē original.
Kupejai un sedanam priekšējais bamperis atšķirās?!
Nē, tāpat kā brille. Atšķirās tikai spārni un motora pārsegs.
Paldies!:)
Mana auto kaads no ieprieksejiem saimniekiem arii bija meeginaajis ielikt difuzoru, bet kaa redzams nezinaamu iemeslu deel nav sanaacis diezko veiksmigi tagad domaju ko man uz prieksdienaam ar vinu iesakt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Met ārā un nebojā auto skatu
pārdod šķūneriem
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 20