Kraasot : Liimet
Cik maksātu nokrāsot abus sānus kupejai, - 4 spārni + 2 durvis, pie kāda 'garažņika'?, ne uber kurtā krāsotavā ar kamerufunkyasshit rakstīja:Krāsošana sākas no 1k. Būsim reāli.
*Vajadzēs pašpaktelēt protams
Nezinu cik ļoti lielu garažņiku tu meklē, bet lēti skaitās 50eur/detaļa. Protams, ārpus rīgas rajona tās cenas paliek mazākas.Kristaps85 rakstīja:Cik maksātu nokrāsot abus sānus kupejai, - 4 spārni + 2 durvis, pie kāda 'garažņika'?, ne uber kurtā krāsotavā ar kamerufunkyasshit rakstīja:Krāsošana sākas no 1k. Būsim reāli.
*Vajadzēs pašpaktelēt protams
sk. ~400e, par abiem sāniem, nav maz...
Nu tad iefis tos ~400e sev pakala un kraso pats, besi sitie, kam pus masinu vajag parkrasot ar visu spaktelesanu, 90% kadu rusas burbuli gar arkam un durvju apaksam un 65eur par detalu liekas dārgi, beidzat mulkus meklēt, parasti šādi klienti ir viss piekasīgākie un krāsotājam fisīs prātu par putekli lakā un brauks ar rūsas burbuli pēc 3mēn un prasīs lai pārkrāso...Kristaps85 rakstīja:sk. ~400e, par abiem sāniem, nav maz...
cilvēki jūs vispār stādaties priekšā un saprotat cik materiāls maksā???
Lai krāsotu mašīnu vajag :
grunti
smilšpapīrus
špakteles
kaudzi elektroinstrumentu vai pneimatiskos
krāsu
laku
abralonus
plēvi, papīru un dažādus skočus
skābās gruntis, epoksīdus, rūsas pārveidotājus un citus drankus
pulējamās pastas
telpu ar pienācīgiem apstākliem un temperatūru, kas maksā dārgi
krāsošanas pistoles (vairākas)
škidinatajus, attaukotajus, lupatinas
Daaaaudz elektrības
Un cik laika jāpatērē lai norāsotu abus sānus mašīnai?
par 400 eur tas meistars to dara jau uz sava rēkina
krāsu veikalā balonins, kur ir 100g grāsas maksā 10-12eur
bet krāsotāji redz esot dārgi....
Hz, man 4 gadus atpakaļ 400 eiro izmaksāja pilnībā pārkrāsot kompaktu. Protams bija mandarīns, bet kompakts vēl aizvien mētājas pļavā un nekādi kasjaki nekur nav izlīduši.
Man pietiktu ar viduvēju kvalitāti, galvenais lai neizskatās kā būtu krāsots ar baloniņu, garantiju nekādu neprasīšu, būšu priecīgs ja noturēsies 1 sezonu, pa ziemu nebraucu.
ZzevsS tu drošvien krāsoji pāķos?
ZzevsS tu drošvien krāsoji pāķos?
pirms čertiem gadiem mums bija lati, ja tik tiešām auto pārkrāsot sanāca par 280Lvl tad burvīgi :)
ja jāsaka godīgi, tad daudz maz normālu auto man personīgi būtu bail atstāt kādam, kurš solās par šādu summu veikt pilnu pārkrāsošanu
ja jāsaka godīgi, tad daudz maz normālu auto man personīgi būtu bail atstāt kādam, kurš solās par šādu summu veikt pilnu pārkrāsošanu
Lieta ir taada ka doma nav zelot naudu bet vairak par 1k eiro netaisos ziedot jo tas man ir tikai vasaras auto, plus es gribetu zinat no gudrajiem, vai ar 1k eiro es varu ieliist mashinas apstradee, ruusas nav daudz bet nedaudz ir uz arkas del sedinajuma bij noberzies, vairak domaju uz krasosanu jo tas liekas kkas nopietnaks un labaks
Gandrīz jebkurš normāls cilvēks Tev tagad atbildētu: "viss ir jāskatās uz vietas", un pareizi darīs. Un arī dzīvē redzot auto Tev meistars pateiks: "nu, kad pāries pāri ar fleksi, tad būs skaidrāka bilde", un arī nesamelos. Bet, tīri teorētiski, ar 1k kabatā droši var jau braukt runāt ar kaut cik sakarīgu meistaru, gan jau spēsiet atrast zelta vidusceļu starp to, kādu Tu gribi to auto redzēt un cik ļoti meistars pa 1k ir gatavs Tev tajā izpalīdzēt.kukulits rakstīja:Lieta ir taada ka doma nav zelot naudu bet vairak par 1k eiro netaisos ziedot jo tas man ir tikai vasaras auto, plus es gribetu zinat no gudrajiem, vai ar 1k eiro es varu ieliist mashinas apstradee, ruusas nav daudz bet nedaudz ir uz arkas del sedinajuma bij noberzies, vairak domaju uz krasosanu jo tas liekas kkas nopietnaks un labaks
Nu hvz hvz kas tur pa 1k labs var sanaakt
Pusi no tās summas maksās daudz maz labi materiāli.
nu ja vienīgi ciprusa stilā krāso tobish samatee un aiziet pa vienu dienu gatavs.
Bet ja normāli ar jaukšanu u.t.t. nu nereāls cipars tad.
normāli viena detaļa iet virs 100eur. tas pa 50 60eur tas viss fufels acu aizmaaleeshanai liidz naakamajam pavasarim
un ja tā njem pat 2k vēl nav tas trakākais cipars.
Var uzjautāt speed, BR u.t.t. domāju visi 3k sanāks
ja nav atbilstoša budžeta tad netērē to kas tev ir brauc kamēr sapūs un līdz tam varbūt sakrāsi normālai mašīnai
nu ja vienīgi ciprusa stilā krāso tobish samatee un aiziet pa vienu dienu gatavs.
normāli viena detaļa iet virs 100eur. tas pa 50 60eur tas viss fufels acu aizmaaleeshanai liidz naakamajam pavasarim
ja nav atbilstoša budžeta tad netērē to kas tev ir brauc kamēr sapūs un līdz tam varbūt sakrāsi normālai mašīnai
Man Tu to visu vari nestāstīt. Pietiks vai nepietiks ar 1k - viss atkarīgs no klienta vēlmēm un meistara. Es tikai pateicu, ka ar 1k var braukt un vismaz sākt runāt, nevis, ka pa 1k viss būs zajebiss un stīgā
Izklausās ka lētāk ir citu bundžu atrastguzlis rakstīja:Nu hvz hvz kas tur pa 1k labs var sanaakt
Domāju ka var kādā šķūni arī zem 1k palīst tik kāda jēga.
Nu žurka tomēr ir veca misene kuru vai nu taisi kārtīgi ja gribi lai ir stīgā un atiecīgi tērē daudznaudas
vai vienkārs pis kamēr iet un pa to 1k pēc tam paņem citu tādu.
Pārsvarā te visi grib ar savu stipendiju uztaisīt žurku par konču bet realitāte ir skarba un nekas tur daudz nesanāks ja pats visu nedara
es savā lamatā jau hvz cik esmu sagrūdis un jēga nulle jo tur var grūst un grūst to piķi bezgalīgi.
vienkārši vienā brīdī apnika iemetu garāžā lai gaida labākus laikus. Un jāsaka ka tas ir stipri atmaksājies.
Visdrīzāk tā arī viņa tur paliks ja nu vienīgi beidzot nesanjemshos pārdot vai nokaut pa trasi.
Nu žurka tomēr ir veca misene kuru vai nu taisi kārtīgi ja gribi lai ir stīgā un atiecīgi tērē daudznaudas
vai vienkārs pis kamēr iet un pa to 1k pēc tam paņem citu tādu.
Pārsvarā te visi grib ar savu stipendiju uztaisīt žurku par konču bet realitāte ir skarba un nekas tur daudz nesanāks ja pats visu nedara
es savā lamatā jau hvz cik esmu sagrūdis un jēga nulle jo tur var grūst un grūst to piķi bezgalīgi.
vienkārši vienā brīdī apnika iemetu garāžā lai gaida labākus laikus. Un jāsaka ka tas ir stipri atmaksājies.
Visdrīzāk tā arī viņa tur paliks ja nu vienīgi beidzot nesanjemshos pārdot vai nokaut pa trasi.
Jautājums kam to krāsojumu vajag - daily braukšanai un trasei ātrumu nemazina arī 300 eur krāsojums; tādu kas patiešām spīdēs, būs bez kāšiem utt., arī sastādīs tie 2+k. Viss elementāri - gribi kvalitāti maksā.
Guzli, Tevis minētas cenas ir ar iekļautiem materiāliem - krāsas, špaktele, papīri, gruntis utt., +pirmā pulēšana ? Respektīvi, aizbraucu, iebakstu ar pirkstu katalogā, viņi mašīnu, saliek atpakaļ, taisni protams, un pēc 2 nēdēļām tieku pie auto.
Ja tā, tad tā cena par izcilu kvalitāti izklausās pat tīri sakarīga, jo tāpat krāsojot arī pa lēto materiālos savi 300 eur aiziet...
Bet kopumā izcilu krāsotāju ir grūti atrast, pat auto exoticas stendā stāvējušie tikko pārkrāsotie ir gadījušies visai šausmīgā kvalitātē priekš izgrūstās naudas dj-zii, kupeja, piemēram.
Guzli, Tevis minētas cenas ir ar iekļautiem materiāliem - krāsas, špaktele, papīri, gruntis utt., +pirmā pulēšana ? Respektīvi, aizbraucu, iebakstu ar pirkstu katalogā, viņi mašīnu, saliek atpakaļ, taisni protams, un pēc 2 nēdēļām tieku pie auto.
Ja tā, tad tā cena par izcilu kvalitāti izklausās pat tīri sakarīga, jo tāpat krāsojot arī pa lēto materiālos savi 300 eur aiziet...
Bet kopumā izcilu krāsotāju ir grūti atrast, pat auto exoticas stendā stāvējušie tikko pārkrāsotie ir gadījušies visai šausmīgā kvalitātē priekš izgrūstās naudas dj-zii, kupeja, piemēram.
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
aaaāāā gandrīz no krēsla nokritu , pulēšana ir dārgāka par pašu krāsošanu es pat negribētu to auto redzēt - pulē pati!Linda rakstīja:Nu katram savs, arī krāsojot auto gadās notecējumi utt., es gan nekad laikam ar plēvi nelīmētu noliktu savam krāsotājam 300 eur, lai nokrāso un pēc tam vēl 400, lai pulētājs to citronu izlabo un priekš manis neko vairāk nevajag. Bet plēvi ir vieglāk kopt, turklāt nevajag speciālas telpas un to visu ir vieglāk izdarīt nekā ņemties ar krāsošanu un pulēšanu.
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Nu taču neskaties, man ta kas
Redz, ja čoms par darbu man paprasa 300 eur, bet aizbraucot pie pulētāja man pasaka, ka lakas kārta ir pietiekami bieza (vai kaut kas uz to pusi)un par 400 eur varu tikt pie pulējuma ar izcilu nobeigumu un neviens pat nepateiks, ka iepriekš apelsīns bijis, tad kāpēc, lai es to nedarītu?
Ā, jā es zinu, jo man pie vienas vietas, par 400 eur sanāk dbilas un tas citrons jaudu nemazina, galvenais, lai tas auto vienā krāsā
Redz, ja čoms par darbu man paprasa 300 eur, bet aizbraucot pie pulētāja man pasaka, ka lakas kārta ir pietiekami bieza (vai kaut kas uz to pusi)un par 400 eur varu tikt pie pulējuma ar izcilu nobeigumu un neviens pat nepateiks, ka iepriekš apelsīns bijis, tad kāpēc, lai es to nedarītu?
Ā, jā es zinu, jo man pie vienas vietas, par 400 eur sanāk dbilas un tas citrons jaudu nemazina, galvenais, lai tas auto vienā krāsā
It's all about the win
nu labi , labi bez stresa, vienkārši manā praksē tādu tik izteikti krasu ( naudas izteiksmē) gadījumu nav bijis krāsošana < pulēšana.
It's all about the win
ā un ja pa krāsošanu ko vajag droši jautā.
Tik fantastiskus ciparus par krāsošanu vel laikam nebiju dzirdējis , vai arī tie 300/400 eur ir domāti tikai par darbu, nokrāsojot auto diezgan pašvakā kvalitātē?