Avārijas seku likvidēšana 318is
Purns nav. Glāze tikai,kapots ir ar spraugu bildē,jo viņš nav aiztaisīts,viens kandidāts uz dzinēju bija skatījies un pēc tam neaiztaisīja. Ēmm,jā,cik par dzinēju var prasīt? (tērē 7-8l/100km,pilsētā 10l/100km.) Šis piedāvāja 60 Ls...
paskaties ss.lv cik apmeram nak 1.8is bet nu man kkā liekas ka 60ls par is dzinēju ir tākā drusku par maz, atkarīgs jau arī kādā stāvoklī viņš tev ir
nu es savu is dzinēju pirku pilnā komplektā pa 150ls, un domāju ka tie 60ls ir stipri par maz ko piedāvā Tev.
Es dēļ galvas nopirku dzinēju ar aprautām šālēm pa 80lsGinekologs rakstīja:Purns nav. Glāze tikai,kapots ir ar spraugu bildē,jo viņš nav aiztaisīts,viens kandidāts uz dzinēju bija skatījies un pēc tam neaiztaisīja. Ēmm,jā,cik par dzinēju var prasīt? (tērē 7-8l/100km,pilsētā 10l/100km.) Šis piedāvāja 60 Ls...
60ls jau smieklīgi
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
M40 maksā Ls50
Nu,skaidrs,nav nopietni tie 60 ls
Bet nu laikam jau nemaz netiks donoriem pieskaitīts,tiks pārdots kādam,kurš sakās sataisīs visu!
Bet nu laikam jau nemaz netiks donoriem pieskaitīts,tiks pārdots kādam,kurš sakās sataisīs visu!
par ko tu runaa!?! es ar esmu parast luuzeric bet so auto sataisitu/sametinatu/izgeometretu taa ka tu pat nezinatu ka bijis sists!!! es nerunaju par krasosanu , tur tu esi karalis bet ne visi garazas meistarinji ir tadi njunjas ka varbut tev liekas, taka nevar ta teiktOrkaans rakstīja:Ja taisies auto peec tam paardot ,tad garaazhas meistarinji derees
...
Vai izlasiiji ko es rakstiiju taalaak?????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ja nu kas, Līgatnē ir viens meistariņš,kas varētu to jumtu samainīt...
ja, pārdosi detalās tad PM
Nebūs tāds prieks,otrdien dzenu pie jaunā īpašnieka.
Cenas ziņā atdevi pa tik cik biji ielicis sludinājumā?
Nē,var teikt,ka 500 Ls,kā jau šeit iepriekš rakstīju.