Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …
- 38
- chevron_right
Vajadzētu būt H1..
Hmmm. Es gan biju domājis, ka būs kāds HB3, jo man arī tuvie un tālie ir no HB sērijas. Tāpēc arī gribu sākumā izknibināt laukā un paskatīties kaut kad.Ruu rakstīja:Vajadzētu būt H1..
Nu jā, tā ir jēdzīgāk, es vnk saku pēc kataloga kādām būtu jābūt oriģināli.
ja ir noziimiigi arii taalie, tad liktu night braker plus.. lietoju jau veselu gadu taalajaas, ir veerts taas naudas salidizinaajumaa ar parastaam osram lampo4kaam..
Ir tikai problēma atrast HB3 (9005) NaitBreikerus. Šīs nav izplatītākās spuldžu tirgotājiem... :(Agris rakstīja:ja ir noziimiigi arii taalie, tad liktu night braker plus.. lietoju jau veselu gadu taalajaas, ir veerts taas naudas salidizinaajumaa ar parastaam osram lampo4kaam..
Tātad pašlaik gaismas izskatās šādi (sorry, par netīras mašīnas atrādīšanu, pašam nepatīk, bet...). HB3 baltas gaismas spuldzes tālajiem tā arī neatradu šodien nekur, līdz ar to vienīgais aizstāju gabarītniekus ar lētākajiem LEDiem. Skaidrs, ka būsar laiku jānomaina pret kādiem labākiem, jo šie ir tāds švaks punktiņš tikai, bet nu vismaz atbilst daudz maz krāsu tonim tuvajos.
Nu jā un mana nākamā aktualitāte (pēc nomazgāšanas) laikam ir arī tāpat acīmredzama - jātiek skaidrībā ar migliniekiem.
Nu jā un mana nākamā aktualitāte (pēc nomazgāšanas) laikam ir arī tāpat acīmredzama - jātiek skaidrībā ar migliniekiem.
Miglininiekos vari ielikt halogēnās Narva Range Power white,būs tāda pat nokrāsa kā tuvajos, ja negribi likt tur xenonu.
ka jau ruu mineja, lampinju tips ir H1, lampinju firmai nau nozimes, lampinju tipam ir!o79 rakstīja:Hmmm. Es gan biju domājis, ka būs kāds HB3, jo man arī tuvie un tālie ir no HB sērijas. Tāpēc arī gribu sākumā izknibināt laukā un paskatīties kaut kad.Ruu rakstīja:Vajadzētu būt H1..
...
Bet HB3 jau arī ir tips, nevis nosaukums. Piemēram man tuvie ir HB4 (9006) un tālie ir HB3 (9005). Līdz ar to man vienkārši kaut kādas neizskaidrojamas aizdomas, ka arī miglās būs kaut kas tamlīdzīgs. Varbūt, ka ne, bet tāpēc arī sākumā gribu noņemt un apskatīties, lai nav pa tukšo iepirktas lampiņas.Armando rakstīja: ka jau ruu mineja, lampinju tips ir H1, lampinju firmai nau nozimes, lampinju tipam ir!
jautaajums par kiinas lukturiem, lieta taada ka kaadu laiku atpakal kad nopirku lukturus, jaucu araa vinus un sabojaaju pasus plastmasas stiklinus tiirot no tiem nost liimi ar vaitspirtu, viss skaisti tik peec briiza sametaas mazas plaisas stiklina iekspuse no taa vaitspirta, tagad ir jautaajums vai kaads ir pulejis no iekspuses tos stiklinus? , vai var vispaar klaat tikt ar to pulejamo, jaunus lukturus pirkt negribaas.
Nopērc lietotus ZKW vai BOSCH ar lēcu. Cenas par abiem labiem līdz 50ls. Un vismaz nav nekādi plastmasas stikli un citi briesmoņi.
zinu, vispaar iegraabos ar tiem lukturiem bet nu pa kapeikam vinjus dabuju tadel arii toreiz panemu, sobrid finanses nelauj nopirkt jaunus, vnk ir doma vest uz kaadu pulesanas kantori, tik nez vai pasuutis talaak, jo no iekspuses man liekas ka neviens vinus nepulee..
Un arī ja pulē, šaubos vai izmaksās 5ls. :)
nu cenas pa vienu lukturi ir 5-10ls videji, parcik man vins taa vairaak papists tas lukturis tad gan jau 10ls noraus
tad nopeerc pa 20 ls sofera puses lukturi un baudi kaa spiid, kad buus veel pikjis, tad nopeer blakussedeetaaj lukturi.
nee es paliksu tomer pie pulesanas,man vizuali sie lukturi daudz labaak patiik nekaa kad man bij orginalie, tik tie bij jau beigti, nu taa taada gaumes lieta
es lēcu lukturus atradu pa 30 LVLmikelsons rakstīja:nu cenas pa vienu lukturi ir 5-10ls videji, parcik man vins taa vairaak papists tas lukturis tad gan jau 10ls noraus
Piemet savus 20Ls par pulēšanu, pārdod savus pa 20Ls un tev vēl paliks 10Ls aliņam un sievietēm
Domā līdzi
nu katraa gadijumaa skatishos abus variantus , sakumaa meginasu to pasu savest kartibaa, ja nesanaaks tad jau naaksies ss.lv seedet un gaidiit kaadu leetu labu variantu
Kadam nav sitas lampas ? Vai bildes - paradit ka izskatas uz auto http://www.ebay.com/itm/92-98-BMW-E36-M ... 5891096470
wrum, wrūūūm
nu nezinu vai tev vajadzētu tādas lampas likt! Atstāsim tos lukturus hondistiem un audi R8 piekritējiem
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- …