Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 38
- chevron_right
dieva dēļ tikai šīs neliec!!!!
Likt jau var, tikai tad lai izdzēšanas no šejienes
Sveiki,
Ir interese par "patronām" pagriezienu lukturiem, kuri iet iekšā lukturos, kuros stiprinās lampiņa, pašam viens aizlidoja, bet meklēju divus, vai kādam nav aizķērušies? :P savāktu par simbolisku samaksu
Ir interese par "patronām" pagriezienu lukturiem, kuri iet iekšā lukturos, kuros stiprinās lampiņa, pašam viens aizlidoja, bet meklēju divus, vai kādam nav aizķērušies? :P savāktu par simbolisku samaksu
lai netaisiitu jaunu topiku paspamoshu tepat
shoriit pamaniiju ka ir izdegusi tuvaas gaismas spuldziite - auto e36 320i 94. gada februaaris, ZKW leecu lukturis, bet laiks nebij iechekot kas pa spuldziiti, vai ir kaads mainiijis un var izpaliidzeet ar padomu - cik jaudiigu un kaadu kodu jaanjem, pamekleejot internetaa atradu ka ir gan H9006, gan H1, Gan H7
shoriit pamaniiju ka ir izdegusi tuvaas gaismas spuldziite - auto e36 320i 94. gada februaaris, ZKW leecu lukturis, bet laiks nebij iechekot kas pa spuldziiti, vai ir kaads mainiijis un var izpaliidzeet ar padomu - cik jaudiigu un kaadu kodu jaanjem, pamekleejot internetaa atradu ka ir gan H9006, gan H1, Gan H7
buus vien jaapskata pašam var buut gan h1 gan H9006
itka jau nak H1! kas tie pa H9006?
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
pievers uzmanibu, tas prieksejo pagriezienu patronas nak divos variantos,Pacha rakstīja:Sveiki,
1- kepinas pretim
2- kepinas nedaudz saniski viena no otras.
man te dazas metajas manliekas, ja kad uzsit pm
...
nu itka tev vajadzetu but h1Buberts rakstīja:cik sapratu tie vairaak ir sastopami us razhotajos bmw
...
Varbūt kāds zin kaut ko par šiem lukturiem?
http://www.vissauto.lv/lv/BMW/description/C13980
Apraksta praktiski nav.
http://www.vissauto.lv/lv/BMW/description/C13980
Apraksta praktiski nav.
wrum, wrūūūm
ja tie ir kkadi depo, tad neieteiktu, engelos ir 4 parastas lampinas kas deg, un ar laiku leca IZLURKAJAS, un tad ir tads efekts ka smagajiem ka gaisma leekāa! biju sev iepircis un laimigi tiku vaļā!
wrum, wrūūūm
domāju ka jā!
wrum, wrūūūm
LABAK PAMEKLĒT LIETOTUS BET ORGINĀLUS! ES SAVAM ABUS BOSCH PA 40 LVL IEPIRKU! IDEALA STAVOKLĪ!
jautajums tads-vai kompotam var atseviski ieslegt prieksejos migliniekus?
vai es esmu parak stulbas vai kas bet sledzas gan prieksejie gan pakalejie kopa.
vai es esmu parak stulbas vai kas bet sledzas gan prieksejie gan pakalejie kopa.
tam izvelkamajam sledzim ir 2 pozicijas, nevelc lidz galam, bet tik lidz pusei, butu jabut tikai pr migliniekiem.
Instrumentu paneli deg abas kontrollampas (gan pr miglam, gan aizmugurei)? Ja ne, tad iespejams tev nav bijis pr. miglas lukturu un ir ielikti velak, sledzis palicis vecais.
Instrumentu paneli deg abas kontrollampas (gan pr miglam, gan aizmugurei)? Ja ne, tad iespejams tev nav bijis pr. miglas lukturu un ir ielikti velak, sledzis palicis vecais.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Nu rit japamegina.
Bet ja, man dega abas lampinas.
Bet ja, man dega abas lampinas.
ir kāds piricis priekšas depo lampas- jaunas. tās arī svīst, vai nē?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- …
- 38