Dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- chevron_right
Vienkārši kustini un mēģini atspiest vaļā, vai arī izņem ārā priekšējo nāsi un mēģini no tās puses izkustināt, tā es to būtu mēģinājis darīt..
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
ja nekaa savadak nevar tad nekas cits neatliek kaa reali nejemt prieksejo bamperi nost.GunBunny rakstīja:Problēma sekojoša, nopirku jauno braucamo, un ķērās halbei viena puse, at seškantīti atskrūvējo to brīnumu vaļā, aiztaisiju halbi ciet un pēctam atvēru vaļā, pēctam to ķepiņu pievilku atpakaļ un aiztaisiju halbi ciet, tagad tā puse vispār nenāk vaļā, ko iesakat darīt? kā atvērt halbi?
talak jau jaskatas kuraa pusee iekjeries,
jua istiek ar to pasu tad ar kadu skruvgriesi pret to kjepu kas tur kapotu un spied uz augsu, ja otra puse, tad njem araa neasis, . atskruvee to plastmasu kas radiatoram gaisu rauj pareisi(ja tada ir) yun tad jau spied uz augsu otru pusi un bus valaa
...
Paldies, bet sanāca ar āķīti stipri raujot bik izkustināt uz vienu pusi un paralēli turot nospistu trosīti atrāvām vaļā, atskrūvējām tās skruves vaļā, tagad čotka viss turās un lec vaļā
Būs jāmēģina ,tad jau redzēs kā sanāks.Hazard rakstīja:Ne jau krasā problēma, ka tā atlec nost, bet gan kā apstrada(sagatavo un satiri) pašu materjalu uz kura klāsi virsublondaaa rakstīja:Esi vrb jau kko līdzīgu darijis?Richus rakstīja:Nedaudz špakteles un pāri krāsa
Un jā ar kādu krāsu būtu labāk pārkrāsot tā lai tā krāsa pēctam neatlec nost?
Ja krāsa leks nost tad tīrīšu nost un domās kādus citus variantus
Nē,nē tur es tikai nogruntēju, bet krāsoju es citurHazard rakstīja:Pie kā doma parkrasot auto? Pie "Индеица" (aiz ugunsdzesaju depo?)blondaaa rakstīja:Heey!
Varbūt šeit kāds varēs atbildēt uz manu jautājumu.
Ar ko/kā labāk būtu atjaunot durvju ''ručkas'' ?
Vnk sapratu to ka pēc auto pārkrāsošanas viņas uz mašīnas fona kkā pelēcīgi izskatīsies.
Nu vārdu sakot mašīna melna a tur bāaac nobružātas ,pelēcīgas ručkas
Ko man ar viņām darīt?
Labvakar radās jautājums, vai pēc papīriem 1994.gada 316i compactam varētu atšķirties kaut kas ar virsbūvi no pārējiem t.i. - sedani, kupejas.. ar šāda tipa dzinējiem, kuriem oriģināli jau ir M52B25??
Man ir iecelts M52B25, stāv virsū koniskais, nopirku no M52B28 filtra kasti, protams, no e36, bet nu galīgi viņam tur nav vietas tākā par lielu? Ceru, ka sapratīsiet mani :) Lūdzu apgaismojiet mani! :)
Vai tiešām mainās virsbūves daļa? Priekšas tak viņiem ir vienādas ar sedan/touring...
Man ir iecelts M52B25, stāv virsū koniskais, nopirku no M52B28 filtra kasti, protams, no e36, bet nu galīgi viņam tur nav vietas tākā par lielu? Ceru, ka sapratīsiet mani :) Lūdzu apgaismojiet mani! :)
Vai tiešām mainās virsbūves daļa? Priekšas tak viņiem ir vienādas ar sedan/touring...
varbut kads zin kas varetu but par problemu...
94.gada kupejai pec roktura un sledzenes maiņas šofera puse vairs nevar aizslegt durvis ar centralo.... (tikai no blakussēdētāja puses var) Nav ne rupnicas ne likta signalizacija.
kas varetu but pie vainas, ko vajag mainit??
Vai var ielikt signalizāciju un aizmirst par to problemu?
94.gada kupejai pec roktura un sledzenes maiņas šofera puse vairs nevar aizslegt durvis ar centralo.... (tikai no blakussēdētāja puses var) Nav ne rupnicas ne likta signalizacija.
Lachesis rakstīja:Labvakar radās jautājums, vai pēc papīriem 1994.gada 316i compactam varētu atšķirties kaut kas ar virsbūvi no pārējiem t.i. - sedani, kupejas.. ar šāda tipa dzinējiem, kuriem oriģināli jau ir M52B25??
m50 un m52 gaisa kastes atšķiras, bet par lielumiem gan nepateikšu, tā kā skaties.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
pievienoji centralaas kontaktu?KriSsMans rakstīja:varbut kads zin kas varetu but par problemu...
pats motorins noruc kad megjina slegt ciet/ mok neuzkabinaji kadu kjepu kartigi, reali ir janonjem apsifka un japaskatas vai kontakts kartigi pievienots, ja jaa un motorins nenoruuc, tad japamera vai strava pienak motorinjam, ja strava pienak un motorins nekust, mainam motorinju, ja strava nepienak, tad jau pastamies kuraa vietaa paarravums. gan jau vaina tur pat durvis iekspusee bus meklejama
...
Mierīgi vari mēģināt ar melnu, glancētu baloniņu nopūst, vai iedot krāsotājam , lai nopūš auto krāsāblondaaa rakstīja:Heey!
Varbūt šeit kāds varēs atbildēt uz manu jautājumu.
Ar ko/kā labāk būtu atjaunot durvju ''ručkas'' ?
Vnk sapratu to ka pēc auto pārkrāsošanas viņas uz mašīnas fona kkā pelēcīgi izskatīsies.
Nu vārdu sakot mašīna melna a tur bāaac nobružātas ,pelēcīgas ručkas
Ko man ar viņām darīt?
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Tāpēc jau tika pirkts tieši no M52, kaste itkā ir īstā, priekš tā motora, bet neder, par maz rūmes tur priekš tās kastes.Shreks rakstīja:Lachesis rakstīja:Labvakar radās jautājums, vai pēc papīriem 1994.gada 316i compactam varētu atšķirties kaut kas ar virsbūvi no pārējiem t.i. - sedani, kupejas.. ar šāda tipa dzinējiem, kuriem oriģināli jau ir M52B25??
m50 un m52 gaisa kastes atšķiras, bet par lielumiem gan nepateikšu, tā kā skaties.
Ok paskatishos kas zem apshuves daraas... pats nemainiju man krasotavaa salauza to visu mehanismu un pat sledzeni... nezinu ka viniem tas sanaca bet problema ka no blakussedetaja puses strada centralaa a no shofera ieliekot atslegu nevar pat pagriezt...Armando rakstīja:pievienoji centralaas kontaktu?KriSsMans rakstīja:varbut kads zin kas varetu but par problemu...
pats motorins noruc kad megjina slegt ciet/ mok neuzkabinaji kadu kjepu kartigi, reali ir janonjem apsifka un japaskatas vai kontakts kartigi pievienots, ja jaa un motorins nenoruuc, tad japamera vai strava pienak motorinjam, ja strava pienak un motorins nekust, mainam motorinju, ja strava nepienak, tad jau pastamies kuraa vietaa paarravums. gan jau vaina tur pat durvis iekspusee bus meklejama
Saku domat ka bus laikam sajaukushi stslegas serdes un ielikushi nevis veco bet to kuru nomainija.
Hay! cik grūti/vienkārši ir samainīt šofera durvīm atslēgas serdeni? Orģinālai salūza rāmitis... paņēmu citu ručku un iedevu atslēdzniekam, lai piedzen slēdzeni pēc atslēgas! kādu gadu strādāja, bet tagad nevaru ne atslēgt ne aizslēgt! atslēga griežās tikai līdz pusei un tālāk nekust! orģinālā serdene varētu būt labāka nekā pieregulētā?
kāds var ieteikt kur Rīgā smuki un forši tīra, un ievasko stiklus?
fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
interesē, vai e36 gāja lielā/mazā mtech2, vai tikai mazā, lielā gāja e30?
kāds ir diametrs mazajai sūtrei?
kāds ir diametrs mazajai sūtrei?
Pirmkārt, tās nesauc par ''nāsīm'', bet gan par ''brilli''.
Katram lukturim viens ''kronšteins'' skrūvējas klāt pie ''brilles'' un noņemt viņu bez lukturu izņemšanas tāpat nesanāks, jo netiek klāt visām skrūvēm.
Katram lukturim viens ''kronšteins'' skrūvējas klāt pie ''brilles'' un noņemt viņu bez lukturu izņemšanas tāpat nesanāks, jo netiek klāt visām skrūvēm.
nāsis gana viegli nāk ārā.
nav jāņem ārā lukturi
nav jāņem ārā lukturi
error Viss kārtībā, Nixon. Nesapratām viens otru laikam
Tad nu nofurmulēsim jautājumu: Kā var dabūt laukā nāsis ? Jāskrūvē laukā lukturi, brille un tad, vai tur kkāds knifiņš kā tās nāsis tāpat dabūt laukā ?
Tad nu nofurmulēsim jautājumu: Kā var dabūt laukā nāsis ? Jāskrūvē laukā lukturi, brille un tad, vai tur kkāds knifiņš kā tās nāsis tāpat dabūt laukā ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- chevron_right