Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 38
- chevron_right
Par cik ņemos ar lampām, ja tev ir svarīgs apgaismojums silti iesaku nepirkt DEPO lampas, jo tām gaisma rāda 2x sūdigāk kā labiem OEM lukturiem ar lēcu, tur viss iekšā no lētas plastmasas, sargulēt grūti, un reflektors drausmīgā kvalitātē, ir bijis ka TA neiet cauri jo vnk lukturis rāda staru nepareizu..
tam ticu-- nee es nedomāju prikt, tik mēģinu izprast kāpēc svīst, un ko varētu lietas labā darīt, bez caurumu urbšanas.
P>S vecie orģinālie jau nav labāki lukturi, visiem ir nokvēpuši reflektori, kurus notīrīt nevar. protams iespējams ka pēc gada ar depo jau līdzvērtīgi :d
P>S vecie orģinālie jau nav labāki lukturi, visiem ir nokvēpuši reflektori, kurus notīrīt nevar. protams iespējams ka pēc gada ar depo jau līdzvērtīgi :d
Nu ir tā ka var izjaukt smuki lukturus un visu tur iztīrīt uzreiz uzlabojas gaismas kvalitāte, un plus var ielikt OSRAM Night Braker, ja xenonu neliek, baigi labas spuldzes. :) Lai nesvīstu lukturi, viss ir kārtīgi jaiztīra un blīvejamās vietas kur jābūt gumijam rūpīgi jasakopj lai nekur netiek mitrums līdz ar to ventilēsies caur OEM paredzetajām vietām kur gaisam cirkulēt.
refelktoru lāgā envar notīrīt, viņs apdeg..
tos osramus var stumt tikai tālajos, jo dienas režīmā viņām mūžš būs īss.
lukturus esmu jau tīrījis, pamēģināju arī apgriezt gumijas otrādi, lāgā nepalīdzēja, jāpamēģina vēl vācinju gumijas apgriezt.
tos osramus var stumt tikai tālajos, jo dienas režīmā viņām mūžš būs īss.
lukturus esmu jau tīrījis, pamēģināju arī apgriezt gumijas otrādi, lāgā nepalīdzēja, jāpamēģina vēl vācinju gumijas apgriezt.
Var nomazgāt ar spirtu, protams ir arī neglābjami varianti, kur izdeg plastmasa pat un reflektors ir ļoti nolietojies. Bet principā no jaunākajiem e36 gadiem ir labi lukturi. Ā nu jā vel ir lampņas kurām ir lielāka jauda tās nav ietecams likt jo tad reflektors ātri apdeg un sāk tur kust viss, pēc tam nevar dabūt ārā, un vel stars ir tik stiprs ka tas pamazām dedzina tiešā stara vidū pateicoties lēcai caurumu pa vidu apaļajiem stikliem..
P.S. ja kas powerā ir tāds lietotājs reinixx laikam! viņš aktīvi met sludinājumus par autodaļām! biju nesen pie viņa un viņam dotajā brīdī ir uz rokām divi komplekti,ja nemladis Bosch, lampām, ar lēcām,viens pa 40Ls otrs pa 50Ls vismaz man viņš piedāvāja pa tādām cenām!
coupe 2.8
O man tieši vajadzēs, lampas redzēji pats ? stikliņi bija dzidri.. ?
cik nu virspusēji redzēju un uz mirkli rokās paturēju,tad bij normāli! šķiet ka abi pāri bij lēcinieki!
saku paņem powerā ar viņu sazinies,viņš šodien a lika sludinājumu ar veselu čupu daļām,atrodas viss netālu no CSDD uz bauskas šosejas privātmājā,pirmo reiz meklējot gandrīz apmaldījos,bet tgd jau zinu kur braukt,ja kas varam kko sarunāt,aizbraukšu līdzi parādīšu!
saku paņem powerā ar viņu sazinies,viņš šodien a lika sludinājumu ar veselu čupu daļām,atrodas viss netālu no CSDD uz bauskas šosejas privātmājā,pirmo reiz meklējot gandrīz apmaldījos,bet tgd jau zinu kur braukt,ja kas varam kko sarunāt,aizbraukšu līdzi parādīšu!
coupe 2.8
Paldies. Esmu bijis pie tā džeka pirku kloķenes devēju pie viņa Būs jāplaūr kas tur viņam ir.
Sveiki! Jautājums - kā jūs domājat, ja priekšējiem lukturiem ir tie skrūvējamie regulatori aizgājuši pa pieskari (nevar neko saregulēt, izņemot vienam lukturim vertikāli), tad ir jēga mēģināt to salabot, vai ērtāk ir sameklēt citus lukturīšus? Citādi man sūdzību nav par viņiem, izņemot to regulēšanu. :(
var dabūt tos korektorus no citām lietām lampām, vai arī pasūtīt jaunus un ievietot šajos lukturos.
Ja nu kādam nepieciešamas kādas daļas no praktiski jauna (Depo), labā, priekšējā luktura - PM
Izsists robs priekšējā stiklā, pārējais ideāls.
Izsists robs priekšējā stiklā, pārējais ideāls.
sveikini!man tada situacija ar priekšejiem lukturiem ka no bmw iegades laika lukturiem nau bijuši korķu vāciņi rezultata visi lukturi ir aizdirsušies doma ir jaukt ara mazgāt lecas ka ari mazgat lukturus. atceros ka vareja atjaunot lukturu dzidrumu izskalojot paras reizes ar kadu šķidrumu!kads varetu ko ieteikt lai atjaunotu lukturu dzidrumu?ieprieš paldies!
pagrūti būs nokasīt suudus no reflektoriem. nez moz ir kāds šķidrums kas nenoēd pašu spīdīgumu. domāju tā teikt minimāli varēsi notīrīt, bet ideāli nebūs.
nu pārus gadus atpakaļ bij viens chalits aizdevis tādu līdzekli ar ko skaloju 3 reizes reflektoru un viņš vismaz 2 reizes palicis dzidrāks tad vel čakarējos ar mersedesiem,bet rezultāts bija manāms,bet nespēju atcerēties kas pa mantu bija.nu tik traki nebūs bet viss reflektors ir ar putekļu kārtu!Naktī mežā braucot ar tuvajām koku pamanīsi kad būs pa vēlu!Viens čoms izteicies bija ka coca cola palīdz!
ar maigu lupatinju patirit var, bet bik stiprak parivejot hroms no reflektora nost ka likts jauc lampu ara un patiri, labak jau bus savaitaa
...
Sveiks visiem. Gribu uzdot jautajumu, varbut kads vares man ar to palidzet.
Man iterese kadam spuldzem jabut aizmugurejos lukturos? Man tieshi iterese cik wattu, kads modelis un prieksh kuras gaismas domats. Jo vakar biju uz tehniskoi un man ielika 2nieku par to ka lapas ir parak spilgtas.
Paldies.
Man iterese kadam spuldzem jabut aizmugurejos lukturos? Man tieshi iterese cik wattu, kads modelis un prieksh kuras gaismas domats. Jo vakar biju uz tehniskoi un man ielika 2nieku par to ka lapas ir parak spilgtas.
Paldies.
http://realoem.com/bmw/showparts.do?mod ... g=63&fg=20
lampiņu jaudas te var apskatīt.
vēl šo vari pamēģināt, agrāk tāds bija osram arī, bet kaut kur pazudis
http://www.philips.co.uk/c/car-lamps/14238/cat/
lampiņu jaudas te var apskatīt.
vēl šo vari pamēģināt, agrāk tāds bija osram arī, bet kaut kur pazudis
http://www.philips.co.uk/c/car-lamps/14238/cat/
Paldies.
piedod,bet kur gāji TA? Tādu prikolu vēl neesmu dzirdējis!Hellboyb3 rakstīja:Sveiks visiem. Gribu uzdot jautajumu, varbut kads vares man ar to palidzet.
Paldies.
coupe 2.8
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15