Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …
- 49
- chevron_right
FWD - Faggot Wheel Drive
Probleme sekojosa-izbraucot no automoikas pec kada laika tik pamanits,ka ir atlekusi laka no kapota un sperniem! Visticamak mazgataji kko salaidushi pa deli!Yatad jautajums-vai nekrasojot var uzklat jaunu laku, jeb ari detala ir japarkraso?
Un vel jautajums, cik nak e36 touringa parkrasoshana tada pasha krasa,kada vinam ir originala?
Un vel jautajums, cik nak e36 touringa parkrasoshana tada pasha krasa,kada vinam ir originala?
Moika tur nav vainiiga! Vainiigs ir kraasotaajs ,kas pirms tam kraasojisruncis rakstīja:Probleme sekojosa-izbraucot no automoikas pec kada laika tik pamanits,ka ir atlekusi laka no kapota un sperniem! Visticamak mazgataji kko salaidushi pa deli!Yatad jautajums-vai nekrasojot var uzklat jaunu laku, jeb ari detala ir japarkraso?
Paliidzees tikai paarkraasoshana.
Pilna paarkraasoshana ir saakot no 700Ls , Viss atkariigs no klienta veelmeem un auto staavoklja
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Vajadzētu salabot šito, arkas izklapēt, lai labi pieguļ pie vasaras diskiem, vēl pāris sikumi.
Viens jautājums, vai Orkaan Jus pakalpojumos ietilpst maiņas auto?
Jo bez auto nevarēs :/
Viens jautājums, vai Orkaan Jus pakalpojumos ietilpst maiņas auto?
Jo bez auto nevarēs :/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Mainjas auto gan nepiedaavaajam
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
interesē tāda lieta!!!
vajag spārnu priekš e36 sedana- ir korejiešu kurš cik saprotu ir šķībs un greizs neder skrūvju vietas utt un ir itāļu par kuru nēsmu neko dzirdējis. Ir kāds licis virsū itāļu viņš ir normāls vai kvalitāte tāda pati kā korejiešu Īsāk sakot pirkt itāļu vai meklēt labāk lietotu.
vajag spārnu priekš e36 sedana- ir korejiešu kurš cik saprotu ir šķībs un greizs neder skrūvju vietas utt un ir itāļu par kuru nēsmu neko dzirdējis. Ir kāds licis virsū itāļu viņš ir normāls vai kvalitāte tāda pati kā korejiešu Īsāk sakot pirkt itāļu vai meklēt labāk lietotu.
Itaalis no kjiiniesha ne ar ko neatshkjiraas Ja rokas aug no pareizaas vietas ,tad var uzlikt uz auto! Un ja pareizi apstraadaa tad arii kalpo pietiekoshi ilgi
Ar kadam izmaksam jarekinas, lai parkrasotu diskus 4gb?
vajag riga krasotaju , kurs var nokrasot brilli un jumtu, protams normala kvalitate , ja ir kadi piedavajumi PM.
Vajag nokraasot prieksheejo m bamperi, Riiga. Ja kaads to var izdariit, vai ieteikt kaadu kraasotaaju, tad pm.
tiesām te bez orkana nau neviena krāsotāja?
Orkāns ir parūpējies, lai neviens viņam biznesu nebojāklimpis rakstīja:tiesām te bez orkana nau neviena krāsotāja?
jautajums sekojos ja uz metala uzklaj akrija grunti un pec tam kraso metalikas krasu pa virsu, vai akrils draudzesies ar metalikas krasu! vai ari naks nost!
Draudzeesies ,ja grunts buus nozhuvusi un nebuus no baloninja
iepriecinaji!
kada atskiriba ir akrila krasam un parastai karasa ar laku?
Zem lakas kraasa ir noturiigaaka Akrila variantaa nav iespeejamas metaalikas un peerles
Akrila kraasas aatraak izbalee saulee, karoche nav tik noturiigas pret UV stariem
Akrila kraasas aatraak izbalee saulee, karoche nav tik noturiigas pret UV stariem
paaldies
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- …