Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 49
- chevron_right
Kādās cenās ir novērst rūsu uz arkaam un durvju apakšām/stūriem. Nekas nav caurrūsējis un rūsa ir tikai virspusēja
Kāds būs cipars par arku un par durvju apakšu, durvju stūri ?
Kāds būs cipars par arku un par durvju apakšu, durvju stūri ?
Neredzot auto nevar pateikt cenu!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
sveiki! jautajums tads tad kad uz masinas ir uzklata krasa pa virsu klaj laku bet vai ir nepieciesams lakas cietinajats obligāti!
Ja laka ir divkomponentu ,tad protams ,ka ir nepiecieshams cietinaataajs!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kādu krāsas tipu ieteiktu - uz ūdens bāzes vai "ķīmisko" ar škaidekli etc.? :)
iipashas starpiibas Tev kaa auto lietotaajam nav Nianses ir tikai tam ,kas kraasos
Skaidrs! Paldies!
sveiki esmu jauninjais te, ir doma iegadaties e36, bet ir rusejusas arkas, laikam slieksni mazliet un aizmugurējā līste kas nak zem lampam un bagaznieka vāka?
sakarā ar līsti zem vāka tā nāk jauna kā remont detaļa? vai labak metinat to?
sakarā ar līsti zem vāka tā nāk jauna kā remont detaļa? vai labak metinat to?
skiet ka parasti taa lisite metinaas liidz pat lukturiem, ja grib pa glauno. tur pie lutkuriem ir salaidumu vietas.
to es zinu, bet vai tadu jaunu ka remontdetalu nepardod renoksaa vai divi auto?
jautajums tads : kas jaklaj uz lakas virsu lakas cietinataju- tad kad laka vel mitra vai ari tad kad jau sacietejusi!
un ar kadiem panemieniem vinu labak klat!
diemzel kompresora nav!
un ar kadiem panemieniem vinu labak klat!
diemzel kompresora nav!
Laka ir jaasajauc ar cietinaataaju pirms uzklaashanas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nesaprotu ,kaa var dariit ko taadu ,par ko nav ne mazaakaas sajeegas
Nesaprotu ,kaa var dariit ko taadu ,par ko nav ne mazaakaas sajeegas
ja esmu nejaga!
Ja esi uzklaajis laku bez cietinaataaja ,tad droshi vari visu mazgaat nost
tik traki vel nav vnk gribeju uzzinat kas un ka! vel lidz lakosanai tals celš!
tikai nevaru saprast cik ilgi tai dranķa metalikai jazust lai varetu pec tam klat laku un cietinataju!
tikai nevaru saprast cik ilgi tai dranķa metalikai jazust lai varetu pec tam klat laku un cietinataju!
Tad kad pigments paliek mateets ,tad vinjsh ir nozhuvis un var klaat virsuu lakumistrust rakstīja:tik traki vel nav vnk gribeju uzzinat kas un ka! vel lidz lakosanai tals celš!
es domaju ka pec kadas nedelas jau bus nozuvis un vares klat laku!
vai ari kludos?
vai ari kludos?
Laka pigmentam jaauzklaaj 12stundu laikaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Savaadaak vinja peec tam tev nolobiisies nost!
Bet vislabaak nedari to ko nemaaki, citaadi gala rezultaataa buusi izteereejis naudu un sachakareejis savu auto
Kraasoshana nav tas pats kas skruuveeshana. Skruuveeshanu var veikt peec manuaalja ,bet ar kraasoshanu nekas praatiigs nesanaaks! Ir 100tiem nianses ,kuras nevar te forumaa uzrakstiit un iemaaciit
Bet vislabaak nedari to ko nemaaki, citaadi gala rezultaataa buusi izteereejis naudu un sachakareejis savu auto
Kraasoshana nav tas pats kas skruuveeshana. Skruuveeshanu var veikt peec manuaalja ,bet ar kraasoshanu nekas praatiigs nesanaaks! Ir 100tiem nianses ,kuras nevar te forumaa uzrakstiit un iemaaciit
taisnība vien orkānam ir, ka krāsošanu jāmācās ilgi + pielikšu ka savu veiksmes devu arī vajag, man ar krāsošanu neveicas nekad un nekur, pat mazu detaļu nokrāsojot samērā sterilā vidē, pēc tam uz viņas ja krāsojot jau neuzmetas kasjaki, tad kamēr žūst salido virsū putekļi, mati, spalvas, kukainji u.c. kas vien var tur nokļūt virsū
citi te veselu auto zem klajas debess nokraso un viss ir zaibis...
citi te veselu auto zem klajas debess nokraso un viss ir zaibis...
sveiki interese cik maksatu parkrasot kupejai 2 durvis sakumam ( un cik aptuveni maksatu kopa kupejai 2 durvis bagaznieks prieksa sparni un haube krasot + visa auto pulesana ??)
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- …
- 49