Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 38
- chevron_right
http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... ry_id=1017
gribetos iegadaties 6adus lukturus ko teiksies?nebutu tas depo razojums kas pec 1 sezonas reflektors parvertisies pukteklos?
gribetos iegadaties 6adus lukturus ko teiksies?nebutu tas depo razojums kas pec 1 sezonas reflektors parvertisies pukteklos?
Bezlēcu! Bet nu būs vismaz tā, ka tālie būs gaišāki par tuvajiem?dogMa rakstīja:Tev bezlēcu? Ja jā, tad nekā, manuprāt Bet jāizpaužas ar individuālismu
Papētīju vakar bosh un depo lukturus, bezlēcu. Secināju, ka depo lukturiem stikliņi ir no stikla, bet bosh plastamasas, tāpēc šamējos iemeties brūnais
Pamēģināju, vai nevaru iemānīt stikliņu no depo lukturiem bosh lukturos, un ziniet ko, to taču var izdarīt, protams ne uz oriģinālajiem stiprinājumiem, bet gan ielīmējot ar līmi
Cik prātīgi būtu to darīt, ielīmēt stikliņus no depo lukturiem?
Pamēģināju, vai nevaru iemānīt stikliņu no depo lukturiem bosh lukturos, un ziniet ko, to taču var izdarīt, protams ne uz oriģinālajiem stiprinājumiem, bet gan ielīmējot ar līmi
Ka pareizi peectam stars lauzaas tad mieriigai
Nesapratu?
Bezlēcu luktoros par staru atbild savā veidā atbild arī stikliņš. Saliec tos stikliņus un aizbrauc, lai saregulē lampas. Ja stars būs labs, tad viss baigi labi
pēc idejas ja jau tie stikliņi nāk visiem depo lukturiem un cik zināms,tad itkā nav dzirdētas problēmas ar Depo lukturu staru,kamēr tie jauni,i to ir problēmas nevis ar stikliņiem,bet ar to ka spīdīga daļa no reflektora krīt nost. Tā kā es domāt,ka nevajadzētu b't nekādām problēmām,dari kā dogMa teica,liec iekšā un brauc regulēt lukturus uz kantori kas to māk
coupe 2.8
Dalieties pieredzē ar depo priekšējām lampām ar lēcu, var pirkt?!
nezinu,man laikam ir tie tā saucamie "Depo" lukturi,jo pats nepirku,bij jau iekšā kad nopirku auto,tiem jau nāk iekšā orģināli zagluškas ap lēcu,līdz ar to nav nekāda lieka stara vai kā tur to gaismu sauca. Nu spīdēt spīd un nekas vēl nav aizdzeltējis vai aizķepis,kamēr nebīju 3x izjaucis un sabāzis iekšā hrenonus un eņģeļus tikmēr pat nesvīda ciet. Pēdējo reiz jaucot un krāsojot to zaglušku atradu tādu lietu,ka apakšā zem luktura esošu atveri ar "porolonu" lukturu ventilācijai,iztīrīju un svīšanas problēma a pazuda (tfu,tfu,tfu) stars ir normāls,tālos gribētu labākus,bet tas ir manas iedomas,dēļ hrenoniem tuvajos aaa un manējiem vismaz ir tie automātiskie motoriņi augstuma regulācijai un a funicā galvenais jaucot ārā tos,neko lieki nebakstīt un nespaidīt un nestaipīt,trausli ļoti,a un liekot eņģeļus iekšā,stikliņus dabūju vietā vecajos stiprinājumos uz vecajem klipšiem nevajadzēja neko lauzt nost un pašu eņģeļus a nekur nelīmēju,smuki atspiedās tur iekšā un
coupe 2.8
Cik zinu tad tiem lukturiem ir savādāki reflektori,bosch ir taisns,depo un zkw izliekts tuvās gaismas reflektors.Jo vizuāli ar atšķiras šiem lukturiem stikliņi,tāpēc domāju,ka reflektors ar staram ko dod...oscar rakstīja:Papētīju vakar bosh un depo lukturus, bezlēcu. Secināju, ka depo lukturiem stikliņi ir no stikla, bet bosh plastamasas, tāpēc šamējos iemeties brūnais
Sveiki kolēģi!
Varbūt jau ir rakstīts iepriekš, bet nevarēju atrast! Vai priekšējie lukturi dažādām virsbūvēm dažādos gados atšķiras???
Varbūt jau ir rakstīts iepriekš, bet nevarēju atrast! Vai priekšējie lukturi dažādām virsbūvēm dažādos gados atšķiras???
Kupejām der no kupejām, kabrio. Sedaniem, universiāļiem, kompotiem arī vienādi lukturi.
Nezinu gan kā dogMa to bija domājis, bet visiem vienādi (lēcu/bezlēcu atšķirās tikai). Un priekšējie pagriezieni atšķirās. Pašam kupejā ir lukturi no sedana.
Vai, bļe Aizdomājies biju. Kā jau Ruu saka, lukturi der no visā virsbūvēm, bet manis pieminētie piemēri attiecas tikai uz pagriezienu lukturiem
Sveikiņi visiem!Būtu tāda lietiņa vajadzīgi korķīši kas regulē lukturu aukstumu!Ceru ka kādam būtu neglābjami lukturi!Korkīts ar plastmasa skrūvi kam piestiprināts lēca ar visu pārējo!
esmu kadas 5as reizes lukturus ardijis, bet nau nejausmas par ko tu runaa!
par kadu korkjiti ar plastmasas skruvi, pie kura stiprinas leeca, iet runa?
...
Armando rakstīja:esmu kadas 5as reizes lukturus ardijis, bet nau nejausmas par ko tu runaa!
tādas skrūves nāk cik tiešām zinu kkadiem ķīniešiem, iespējams arī kkadiem vecākiem modeļiem! šī ir e34, bet ir arī līdzīgas e36, ir bijis, kad ir nācies saskarties ar tādām!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.
Tev lukturiem klimatkontrole?Emik rakstīja:Sveikiņi visiem!Būtu tāda lietiņa vajadzīgi korķīši kas regulē lukturu aukstumu!Ceru ka kādam būtu neglābjami lukturi!Korkīts ar plastmasa skrūvi kam piestiprināts lēca ar visu pārējo!
Sorry, nevarēju noturēties... Vienkārši man skolā bija ļoti stingra latviešu valodas skolotāja.
Jautājums tāds par lukturiem...
Varēšu es TA iziet, ja man nedeg atzīmētās mazās lampiņas uuun ja vienam enģelim puse bik raustās tā baigi ātri?
un ja nē, tad kāds zin, kas tās ir pa lampiņām un kā varētu piemēram ebay'ā atrast tādas... kkādas led lampas, bet konkrētāk nezinu.. :(
Varēšu es TA iziet, ja man nedeg atzīmētās mazās lampiņas uuun ja vienam enģelim puse bik raustās tā baigi ātri?
un ja nē, tad kāds zin, kas tās ir pa lampiņām un kā varētu piemēram ebay'ā atrast tādas... kkādas led lampas, bet konkrētāk nezinu.. :(
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 38