Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …
- 20
- chevron_right
Atvainojos par savu un googles dalbajotismu, bet kāda šķirba tur tai aerodinamikai no mana seksīgā Mpakas bampera ?
Atšķirība katrā ziņā ir... Aerodinamikas pakas priekšējais bampers ir vēl ciešams, bet nu pakaļējais gan atgādinā Ķekavas šķiedru.
Mulkigs jautajums, piemeram, ja manai kupejai ir aizgajusi visa prieksa, man deres no sedana vai unversala prieksejie sparni lukturi, kapots, bampers un vel sadi tadi niecini?
kupejai der tikai kupejas un kabrio - tas ir attiecībā uz spārniem, haubi.
Gribēju uzjautāt cik izmaksātu nokrāsot priekšējo orģ. bamperu ? Krāsai & Laikai rēķinu 10ls +/-!
Tad sanāk ka kupejai der sedana brille un priekšējais bampers?
Bamperis toc det, par brilli neesmu dross, bet ar lkm jader.
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Sent from my HTC Desire HD A9191 using Tapatalk 2
Bampers visiem nav vienāds? Gan kupejām, kompaktiem, unversāļiem, sedaniem?
Priekšējais ir.
aizmugurējais bamperis atšķirīgi.
Jautā šeit:Rudziņš rakstīja:Gribēju uzjautāt cik izmaksātu nokrāsot priekšējo orģ. bamperu ? Krāsai & Laikai rēķinu 10ls +/-!
viewtopic.php?f=10&t=47
kā var atšķirt orģinālo m pakas priekšējo bamperi no replikas,buferis ir ar sietu,kur jābūt Bmw simbolam?
Zem moldingiem, t.i., zem priekšējā moldinga.
Kādas ir e36 sabiedrības domas par šādām stock bamperu lūpām? Ir kāds praktizējies uzstādot šādu papildinājumu defaultajam bamperim?
BMW Motorsport International
pārsvarā liek drifta autiņiem.
tuning.lv man liekas šadus taisīja
tuning.lv man liekas šadus taisīja
Kam ir orģinālais aizmugurējais M bampers ar lūku priekš piekabes āķa? Interesē, vai to lūkas vāku var normāli ielikt bapmperī, kuram nav tā cauruma?
kas si ir par bampera uzliku un kur vinjas var dabut?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
man liekas ka vins vinju pirka kekava.lv
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- …