Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 49
- chevron_right
300gr tur bus ar atliektiem galiem! nu ja nekraso kadas 3 kartas!Orkaans rakstīja:Ar 300gr vajadzeetu pietikt
Ko noziimee kraasot 3 kaartaas?????
Katra kraasa ir jaakraaso ,taa kaa to ir noteicis razhotaajs!!!!!!! Piemeeram ,ja meegjinaasi uzkraasot Glasurit kraasu peec DuPont tehnologjijas vai otraadi ,tad iebrauksi druumajaas auzaas!
Katra kraasa ir jaakraaso ,taa kaa to ir noteicis razhotaajs!!!!!!! Piemeeram ,ja meegjinaasi uzkraasot Glasurit kraasu peec DuPont tehnologjijas vai otraadi ,tad iebrauksi druumajaas auzaas!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Kāds ir gatavs nokrāsot autiņu (e36 sedans), ja autiņš būs pilnībā sagatavots?
Ja nu kas, tad ar piedāvājumiem PM.
Ja nu kas, tad ar piedāvājumiem PM.
Par cik uz augustu grasos paarkraasot jaunieguvumu, tad man ir jautajums, varbuut kads vareetu ieteikt kadu labu kraasu(zilu) es izskatiju, ir tik daudz veidu, bet nevaru izveleties,m varbut ir kaut kas ipash...e36, sedans...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Skaistuma klasika itkā Estoril zilā, bet cik labi uz sedana izskatās to gan nezinu
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Nu jaa, shitaa smuka, varbuut kadam veel kads ieteikums?
Aizmirsu pierakstiit, ka plaans ir iet uz kko tam lidziigu, un par M paku nedomaaju...
Aizmirsu pierakstiit, ka plaans ir iet uz kko tam lidziigu, un par M paku nedomaaju...
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
cau kads var pateikt kur valmieras raj varu nokrasot savu bmw par sapratigam naudam?
Kāds grib uzņemties šādu darbiņu? Janoņem viss jauzliek jauna špaktele varbut kaut kas japametina, un japarkraso viss aizmugurejais sparns. Vai ari kads var ieteikt kadu labu vietu kur netaisa par kosmosu
Ev fanāt, ķer granāt.
Kas tev ir kosmos un kas ir normaals cipars?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
No 70-100Ls
taa sprcuki, ir iepirkts spaarns kiinietis(13ls) . tagad ko taalaak? itkaa virsuu nav taa peleeciigaa grunts, ko var notiiriit, bet melna. varu grunti puust pa virsu un tad kraasot?
ko dariit ar otru pusi? bij doma nogrunteet un izpuust ar movilu?
P.S. kas ir skaabaa grunts?
jaatjuunee m42
lūk tas ir kosmossOrkaans rakstīja:No 70-100Ls
Ja gribi lai nelobaas peectam nost kraasa un tas spaarns kautcik kalpo ,tad visa taa melnaa grunts ir jaadabon nost no taas detaljas!agaFu rakstīja:taa sprcuki, ir iepirkts spaarns kiinietis(13ls) . tagad ko taalaak? itkaa virsuu nav taa peleeciigaa grunts, ko var notiiriit, bet melna. varu grunti puust pa virsu un tad kraasot?
Kosmoss ta kosmosss, bet man viens paziņa pie nekosmonautiem visu auto (e30) par 250 ls pārkrāsoja un pagājis nepilns gads un meklē rokās tos krāsotājus, lai salauztu tiem rokasvilks25 rakstīja:lūk tas ir kosmossOrkaans rakstīja:No 70-100Ls
nevajag jau tik naiviem arī būt!
Ja tev e39 M5 piedāvās mainīt pret e36 tds tu domāsi, ka "vou, kas par deelu, kā man noveicās"!?
Ja krāso par tiem 250ls tad nevaig sapņot par nevainojumu krāsojumu!
Kāpēc lai par nevainojamu krāsojumu prasītu 250?!
Ja tev e39 M5 piedāvās mainīt pret e36 tds tu domāsi, ka "vou, kas par deelu, kā man noveicās"!?
Ja krāso par tiem 250ls tad nevaig sapņot par nevainojumu krāsojumu!
Kāpēc lai par nevainojamu krāsojumu prasītu 250?!
agaFu rakstīja:taa sprcuki, ir iepirkts spaarns kiinietis(13ls) . tagad ko taalaak? itkaa virsuu nav taa peleeciigaa grunts, ko var notiiriit, bet melna. varu grunti puust pa virsu un tad kraasot?
Skābā grunts ir tas ko smērē virsū uz tās vietas, kur rūsa ir bijusi,protams rūsu ir jāizberž un tad jāsmērē virsū,pēc tam jāuzpūšu gruntene virsū uz skābo grunti un tad jāšpaktelē!Skābā grunts it kā aiztur rūsēšanu!Protams,ja mašīna rūsē,tad tā vienmēr rūsēs,lai ar ko smērētu un pūstu!
Ja rūsu iztiira ar smilšu strūklu un apstrādā ar epo grunti ,tad rūsa ir apturēta uz diezgan ilgu laiku!!!
Autokrāsotavās protams var panākt, lai nerūsē,bet pašdarbnieks reti kurš tā mācēs uztaisīt :)
Var arii pashdarbnieks to izdariit maajaas ,tikai tad vinjam jaaprasa taada cena ,ka klients labaak aizbrauks uz servisu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 49