Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 20
- chevron_right
Ir ir tas Kjekavas izstraadaajums
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
cipa tuning.lv?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jautājums par bampera līmēšanu... Ir M pakas bufers ar pāris plaisām. Ar kādām līmēm un špakteļiem labāk līmēt?
Vai, nu, sietiņus kausēt iekšā, vai arī ar stikla šķiedru
Par sietiņu, tas skaidrs, bet ar kādu līmi labāk viņus ielīmēt un ar kādu špakteli no ārpuses? Saprotams, ka ar kautkādu elastīgo priekš plastmasas, bet cik reāli tādus vispār nopirkt?
Sietiņus jāiekausē plastmasā.
Domāju, ka jābūt brīvi pieejamiem špakteļiem un gruntij priekš bamperiem, plastmasiem.
Domāju, ka jābūt brīvi pieejamiem špakteļiem un gruntij priekš bamperiem, plastmasiem.
Parasts alumīnija/kapara siets.
Ja vēl pāri ar stiklšķiedru pāriet, tad bampers, laikam, būs stingrāks par rūpnīcas.
Kad es savu bamperi līmēju es iztiku tikai ar stiklšķiedru un turās ļoti superīgi!
P.S. savā starpā gabaliņus salīmēju sākumā ar parasto superlīmi.
Labāk smalkāku lai var piedzīt bampera formai sietu un tad tik lodē visu iekšā. Ja vēl pāri ar stiklšķiedru pāriet, tad bampers, laikam, būs stingrāks par rūpnīcas.
Kad es savu bamperi līmēju es iztiku tikai ar stiklšķiedru un turās ļoti superīgi!
P.S. savā starpā gabaliņus salīmēju sākumā ar parasto superlīmi.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Un kur šādu sietu var nopirkt? Un kā tā ielodēšana notiek?
Man jau nav gabalos tas bampers, vienkārši pāris plaisas.
Man jau nav gabalos tas bampers, vienkārši pāris plaisas.
K-rautā jābūt vai citos būvniecības veikalos. TIk cena tiem sietiem paliela.
Piedzen sietu bampera formai, ar lodāmuru sildi sietu un viņš uzkarstot kausē plastmasu un "grimst" iekšā.
Tā cītīgi jāiet visam sietam cauri kamēr visu iekausē plastmasā (bamperī).
Piedzen sietu bampera formai, ar lodāmuru sildi sietu un viņš uzkarstot kausē plastmasu un "grimst" iekšā.
Tā cītīgi jāiet visam sietam cauri kamēr visu iekausē plastmasā (bamperī).
es esmu to sietiņu ar lodāmuru iekausējis,pa virsu stiklašķiedras špakteli.arī labi turās!
Kaads zin , kas sii par luupu? Tikai pasuutot vai ari lv kkur var dabut?
kāds nezin kur ir iespējams tikt pie šāda spoilerīša??
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fbgdo.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fbgdo.html
Pirmajam sniegam uzsniegot notika neliela šaize, nacas iegādāties dažas virsbūves detaļas! Protams ka atmetu domu meklēt detaļas īstaja tonī,jo pats tās gribēju nokrāsot un izvedot tādu kā savu " dizainu". Sāku ar bamperi un te ir rezultats, ne visi mēs esam Davinčī,bet tīri nokrāsot un izdomāt kko savādāku mēs esam spējīgi izdarīt,ja ir vēlme savu auto izveidot bišķiņ personīgāku tad varu padalīties ar zināšanām un pieredzi! Vēlāk arī apzīmēšu kapotu un abus spārnu,tāpēc būs arī turpinājums!
visiem vienādi bamperi, tikai kompotam savādāks.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- …
- 20