Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right
Es lietoju 3M divkomponentu buferu līmi.Nixon rakstīja:Skaidrs, paldies! Centīšos kautko darīt lietas labā.
Sevisā mainiju Toyotai buferi kurš bija lietots un izurbts caurums gāzes uzpildei. Uzmatēju, apurbu rinķī caurumus lai sasienās, līmlenti no viens puses lai neiztek cauri, un piepildiju ar līmi pēc tam katrs paņēmām savā galā un vērpām buferi gandrīz pa 90 grādiem katrs savu pusi un ne plaisāja, ne lūza, pats brīnijos ka tik laba manta, pēc tam apstrādāju ar buferšpakteli un gruntēm, krāsām un bija labais..
Kā var atšķirt oem priekšējo m bamperi no pakaļdarinājuma?
Materiāls + OEM bamperim kkur iekšā ir BMW gravējums!Lawwr rakstīja:Kā var atšķirt oem priekšējo m bamperi no pakaļdarinājuma?
Kāds ganjau ir saskāries ar protuning mpakas bampera sietu.. varbūt kāds var padalīties ar pieredzi un izstāstīt kā jūs viņu stiprinat klāt? Stiprinajumu vietas nav,nekadi klipši arī nē viss kas ir tie ir caurumi. Bet bails caur viņiem laist kocenes ka pa bampera priekšējo daļu neiznāk ārā.. varianti?
Karstaa liime.RS_ rakstīja:Kāds ganjau ir saskāries ar protuning mpakas bampera sietu.. varbūt kāds var padalīties ar pieredzi un izstāstīt kā jūs viņu stiprinat klāt? Stiprinajumu vietas nav,nekadi klipši arī nē viss kas ir tie ir caurumi. Bet bails caur viņiem laist kocenes ka pa bampera priekšējo daļu neiznāk ārā.. varianti?
RS_ rakstīja:Kāds ganjau ir saskāries ar protuning mpakas bampera sietu.. varbūt kāds var padalīties ar pieredzi un izstāstīt kā jūs viņu stiprinat klāt? Stiprinajumu vietas nav,nekadi klipši arī nē viss kas ir tie ir caurumi. Bet bails caur viņiem laist kocenes ka pa bampera priekšējo daļu neiznāk ārā.. varianti?
līme, skavas, divpusējais skočs, jebkas, kas līp un tur, simpleRS_ rakstīja:Kāds ganjau ir saskāries ar protuning mpakas bampera sietu.. varbūt kāds var padalīties ar pieredzi un izstāstīt kā jūs viņu stiprinat klāt? Stiprinajumu vietas nav,nekadi klipši arī nē viss kas ir tie ir caurumi. Bet bails caur viņiem laist kocenes ka pa bampera priekšējo daļu neiznāk ārā.. varianti?
JAUNAS AUTO un MOTO REZERVESDAĻAS IKDIENAI un SPORTAM, AKUMULATORI, AMORTIZATORI, SĒDINĀTAS ATSPERES, JAUNAS RIEPAS, TEHNISKIE ŠĶIDRUMI, BREMZES un vēl cits -viss vienuviet - PM.
Es sev virs numura sietā ieurbu ar mazu borīti un tāpat bamperī un ar 2 maziem samoreziem pieskrūvēju.Tālāk bij stiprinājuma vietas kuras varēja ar mazām apaļām šplintēm nostiprināt. Esu rēdzējis stiprinājuma vietas ar lodāmuru aizkausē.Bet ja stiprinājumu nav var ar logu līmi pielīmēt. Karstā līme ir domāta puķu kompozīcijas taisīt. Nav nekas izturīgs.Grunte rakstīja:RS_ rakstīja:Kāds ganjau ir saskāries ar protuning mpakas bampera sietu.. varbūt kāds var padalīties ar pieredzi un izstāstīt kā jūs viņu stiprinat klāt? Stiprinajumu vietas nav,nekadi klipši arī nē viss kas ir tie ir caurumi. Bet bails caur viņiem laist kocenes ka pa bampera priekšējo daļu neiznāk ārā.. varianti?
Paldies par ieteikumiem. redzēs kas sanāks.
Ja jau man peec frontaalaas sadursmes aaraa neizkrita, tad ir pietiekosi izturiigs...Grunte rakstīja:Es sev virs numura sietā ieurbu ar mazu borīti un tāpat bamperī un ar 2 maziem samoreziem pieskrūvēju.Tālāk bij stiprinājuma vietas kuras varēja ar mazām apaļām šplintēm nostiprināt. Esu rēdzējis stiprinājuma vietas ar lodāmuru aizkausē.Bet ja stiprinājumu nav var ar logu līmi pielīmēt. Karstā līme ir domāta puķu kompozīcijas taisīt. Nav nekas izturīgs.Grunte rakstīja:RS_ rakstīja:Kāds ganjau ir saskāries ar protuning mpakas bampera sietu.. varbūt kāds var padalīties ar pieredzi un izstāstīt kā jūs viņu stiprinat klāt? Stiprinajumu vietas nav,nekadi klipši arī nē viss kas ir tie ir caurumi. Bet bails caur viņiem laist kocenes ka pa bampera priekšējo daļu neiznāk ārā.. varianti?
ik pa laikam gadās brāķi, hvz, meģini pieregulet kko kkaRolitis rakstīja:Man pro tuning bamprs ir par isu 2 cm ka tas iespeejams ?
Ķīna, tā gadāsRolitis rakstīja:Man pro tuning bamprs ir par isu 2 cm ka tas iespeejams ?
Nestrada kadam kads pazistams ? Nevar samainit es pagasnedelj nopirku vnk nav cheka jo nedomaju ka kas tads var buut
.......74
nemainīs tev ja nav čeka, būs mācība, labak vnm saglaba tos čekusRolitis rakstīja:Nestrada kadam kads pazistams ? Nevar samainit es pagasnedelj nopirku vnk nav cheka jo nedomaju ka kas tads var buut
e36 kutinjai bampers atskiras no piemeram sedana vai kupejas? aizmugurejais..
nēpoweredbygirts rakstīja:e36 kutinjai bampers atskiras no piemeram sedana vai kupejas? aizmugurejais..
skaidrs,paldies...
Grunte rakstīja:Es sev virs numura sietā ieurbu ar mazu borīti un tāpat bamperī un ar 2 maziem samoreziem pieskrūvēju.Tālāk bij stiprinājuma vietas kuras varēja ar mazām apaļām šplintēm nostiprināt. Esu rēdzējis stiprinājuma vietas ar lodāmuru aizkausē.Bet ja stiprinājumu nav var ar logu līmi pielīmēt. Karstā līme ir domāta puķu kompozīcijas taisīt. Nav nekas izturīgs.Grunte rakstīja:RS_ rakstīja:Kāds ganjau ir saskāries ar protuning mpakas bampera sietu.. varbūt kāds var padalīties ar pieredzi un izstāstīt kā jūs viņu stiprinat klāt? Stiprinajumu vietas nav,nekadi klipši arī nē viss kas ir tie ir caurumi. Bet bails caur viņiem laist kocenes ka pa bampera priekšējo daļu neiznāk ārā.. varianti?
Tam i šie paredzēti.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20