Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 38
- chevron_right
Skaidrs. Paldies.
Ja kādu interesē, tad man stāv abi komplekti.
Ja kādu interesē, tad man stāv abi komplekti.
Lukturi der, pagriezieni, kā jau iepriekš minēji, nē.duuj rakstīja:No sedana priekšējie lukturi der arī kupejai? Cik zinu,pagriezieni neder.
Ka lai cīnās pret priekšejo lampu svīšanu?
paskaties citos postos iepriekš + bija man liekas atsevišķs topiks.
Bet palielam, vari vainu izurbt caurumus vāciņos, vai mēģināt pajaunu pārhemistizēt lukturus (pirms tam nomain'ot gumijas + ižžāvējot).
Bet palielam, vari vainu izurbt caurumus vāciņos, vai mēģināt pajaunu pārhemistizēt lukturus (pirms tam nomain'ot gumijas + ižžāvējot).
paldies
kāds varētu būt iemesls, ka priekšējam lukturim deg tikai gabarīti un tālās gaisma, enģeļi un tuvās nedeg? lampiņa svaiga un kontakti arī izskatās svaigi.
Kur sestdienas dienā var iegādāties priekšējos lukturus? Jaunus. Varbūt ir kādam zināma vietiņa, kur lētāk nekā citur
Sveiks Karl,karl rakstīja:Pievinošos evaness2, manuprāt meklējam vienādas lietas.
Meklēju e36 BOSH priekšējo lukturu (jaunā veida lukturi, ja nemaldos) Tuvo gaismu lasmasiņus (vecajās lampās viņi ir no stikla) Vai arī kāds var pateikt kur viņus var iegādāties. Gribās restaurēt vecās lampas.
Vai arī kāds var kat ko ieteikt, varbūt to vietā var kaut ko citu ielikt!
ka tev beidzas tas lukturu pasakums- par cik nopirki stikliņus un kur. Ja vari atsuti info.
Cik esmu meklējis šos nevar dabūt ja nu vienīgi lietotus. Var dabūs visu komplektu ar pr.stikliem un rāmi!
kāds zin cik maksā priekšējie oem stikliņi miglām?
Man jau liekas ka viņiem oem nemaz nenāk nu varbūt kļūdos.
intresē vai bez luktura izņemšanas var nomainīt luktura regulātoru?gribēju šovakar nomainīt,bet pagriežot kustās un ārā nenāk,negribas kaut ko nolauzt pašā lukturī.kā viņš tur stiprinās?
Kā kuram lukturim, cik esmu ņēmis... Citiem izraujās vienkārši ārā un pēc tam iekšā vairs nedabū, kamēr lukturi neizņem no auto.
Mēģini izmānīt kautkā ārā, ja pēc tam nedabū iekšā, tad ņem lukturi ārā!
Mēģini izmānīt kautkā ārā, ja pēc tam nedabū iekšā, tad ņem lukturi ārā!
Meklēju Priekšējiem orģinālajiem lukturiem stiklus! Kādam nav lietoti lēti?
Pēdējais labojis Full_HoUsE - 10 Jūn 2013, 21:35, kopā labots 2 reizes.
vinji ir japagriez un tad jarauj araa. ja ieksejie klipsi reflektoram apjati tad iesaa spiezhot tas ies lidz regulatoru un bus grutak nofikset.Dandijs rakstīja:intresē vai bez luktura izņemšanas var nomainīt luktura regulātoru?gribēju šovakar nomainīt,bet pagriežot kustās un ārā nenāk,negribas kaut ko nolauzt pašā lukturī.kā viņš tur stiprinās?
megjini vinju pacelt uz augsu tadaa veidaa izkabinot un iekabinot to. bet taa lukturis nau janjem araa
...
Bija problēma ar tiem BOSH jauniem lukturiem kuriem izdeg tie saucamie stikliņi, es tos izdegušos izņēmu un ieliku no DEPO lēcu lukturiem tos stikliņus gan tālo gaismu tad tuvo/gabarītu. Bet nezinu vai stars ir normāls utt, pēc manām domā tagad ir daudz labāk braukt (redzamība).
Varbūt kāds ir tā pat darīji un braucis uz apskati vai pārbaudīji staru pie stenda?
Varbūt kāds ir tā pat darīji un braucis uz apskati vai pārbaudīji staru pie stenda?
Radās jautājums par migliniekiem ar visu rāmīti iekš stock buferi un M buferi, paziņa nopirka migliniekus, priekš stock bufera, un viss der, bet manam M neder rāmītis? Vai M buferim ir jāpērk citādākas miglas?
Labojiet, ja kļūdos kaut kur.
Paldies
Labojiet, ja kļūdos kaut kur.
Paldies
tur nekas nemainās.
abiem vienādi.
abiem vienādi.
Radās jautājums, kāda būtiska atšķirība ir lēcu lampai un bezlēcu lampai? Kādā veidā tā ietekmē redzamību?
lēcas lukturi vairāk koncentrē gaismas kūli.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 38