Lietie diski
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- …
- 22
- chevron_right
nafig viršu jāliek bbs ja nav tā bbs
Jo ir aitas un ir cirpēji.
Un cirpēji uzliek 200eiras pa virsu un tirgo aitām.
Un cirpēji uzliek 200eiras pa virsu un tirgo aitām.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Varbuut pajautaa DARE firmas parstavjiem???yanks rakstīja:nafig viršu jāliek bbs ja nav tā bbs
BMW_The Ultimate Repair Bill
varbut tapec ka taas ir BBS replikas neyanks rakstīja:nafig viršu jāliek bbs ja nav tā bbs
Instagram INDIGAIS
jo diskiem nesanāca, vāciņiem ganyanks rakstīja:nafig viršu jāliek bbs ja nav tā bbs
man aii uzreiz uzradaas jautaajums-nah puse Latvija sbraukaa ar NO NAME kjiinas riepaam un kjiinas diskiem>?
komentāri el clasico jums nav taka..pohuj?
tu ko...chalis ir nopircis bbs padjobkas...nedriikst tak to taa atstaat
es pat nezinu ko darītu tavā vietā..atdod metālā un pa to naudu paņem oem bbs r15 diskus
Nu ok, jāredz dzīvē, bet šie vismaz neizskatās tik pretīgi kā Dare RS..
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
Da vnk yanks atkal grib pie*isties aiz ne*ui darit, diski super kada starpiba, ka nav oem
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Reku atskaite kaa vidonjii tagad;)-prieksha tik planchi jaamejlee kaadu 10mm
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Par pulēšanu atkal paceļam:
Par smilšpapīru rupjumu/smalkumu skaidrs, bet tad jautājums par to cik daudz to ūdeni vajag liet virsū, vai to vienkārši pats jau uzreiz redzēs?
Plānoju nobeigumam izmantot to zaļo gojas pastu - to ar kaut kādu filca ripu piemēram var pulēt? vai kā savādāk?
Un vai Style5 diskiem ir arī kaut kāda laka virsū, kuru vajadzētu dabūt nost?
Par smilšpapīru rupjumu/smalkumu skaidrs, bet tad jautājums par to cik daudz to ūdeni vajag liet virsū, vai to vienkārši pats jau uzreiz redzēs?
Plānoju nobeigumam izmantot to zaļo gojas pastu - to ar kaut kādu filca ripu piemēram var pulēt? vai kā savādāk?
Un vai Style5 diskiem ir arī kaut kāda laka virsū, kuru vajadzētu dabūt nost?
bomba! vienīgais liekas, ka riepas nav taka par mazu priekš e39?ramyrez rakstīja:Reku atskaite kaa vidonjii tagad;)-prieksha tik planchi jaamejlee kaadu 10mm
vadies pec ta ka ja smilspapirs saak skanet taka skrapee tad vajag nedaudz udeni bet baigi liet to udeni arii nav jegas
ar gojas pastu un filci buus tiessi tas ko vajag
isteniba ja ar gojas pastu un filci pulee tad vari ar udeni neslipeet uzrauj pa sauso lidz kadam 1200 un pulee tici man buus ok
ja protams tie diski nav baigi saskrapeti
ar gojas pastu un filci buus tiessi tas ko vajag
isteniba ja ar gojas pastu un filci pulee tad vari ar udeni neslipeet uzrauj pa sauso lidz kadam 1200 un pulee tici man buus ok
ja protams tie diski nav baigi saskrapeti
Instagram INDIGAIS
vairāk ūdens=mazāk švīkas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19