Bamperi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right
Tam tie ir paredzēti Bet ja nolūst kāda ķepiņa pie bampera tad kur viņus likt. Man ir uztaisīts tā ka neredz nevienu samorezu un ir arī tie kad vaig var arī sietu noņemt.
Resti drīz ņemšu,I kur tādus lai dabūju tad?Grunte rakstīja:Tam tie ir paredzēti Bet ja nolūst kāda ķepiņa pie bampera tad kur viņus likt. Man ir uztaisīts tā ka neredz nevienu samorezu un ir arī tie kad vaig var arī sietu noņemt.
Vienam bamperim nāca līdzi. To es nošķīlu un pārdevu. Bet nākošo ko nopirku nenāca līdz.Un tā es staigāju pa skrūvju veikaliem līdzko atraduvitjazz rakstīja:Resti drīz ņemšu,I kur tādus lai dabūju tad?Grunte rakstīja:Tam tie ir paredzēti Bet ja nolūst kāda ķepiņa pie bampera tad kur viņus likt. Man ir uztaisīts tā ka neredz nevienu samorezu un ir arī tie kad vaig var arī sietu noņemt.
Kā Lego konstruktors pirms to bamperi salasiGrunte rakstīja:Vienam bamperim nāca līdzi. To es nošķīlu un pārdevu. Bet nākošo ko nopirku nenāca līdz.Un tā es staigāju pa skrūvju veikaliem līdzko atraduvitjazz rakstīja:Resti drīz ņemšu,I kur tādus lai dabūju tad?Grunte rakstīja:Tam tie ir paredzēti Bet ja nolūst kāda ķepiņa pie bampera tad kur viņus likt. Man ir uztaisīts tā ka neredz nevienu samorezu un ir arī tie kad vaig var arī sietu noņemt.
Sveiki! Kāds varbūt ir saskāries ar šo te. Rakstīts, ka der standarta bamperim, bet vai nevar kaut kā uzlikt uz M bampera? Te links uz difuzoru: http://tuningparts.lv/index.php?route=p ... ct_id=5331
Viņi takš tirgo arī tādus kuri ir M buferim paredzēti. Ja tur nav tad citur noteikti ka var atrast.
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Nevar. Nopirku to sudu. Pilnigs mesls
3B Motorsport
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Poliuretāna bukses, atbalsti, riteņu starplikas, spararati utt.
Smilsu strukla
tel: 25555122
e-pasts: [email protected]
http://www.facebook.com/3BMotorsport.lv
Sveiki. Man nesen nozaga buferi, bija m un viss kā nākas. Tgd nopirku stock buferu, kādas alternatīvas man ir padarīt viņu zemāku? Esmu dzirdējis par kaut kādām golfa lūpām, nebūs gateris?
Būs!Kristaps.e36 rakstīja:Sveiki. Man nesen nozaga buferi, bija m un viss kā nākas. Tgd nopirku stock buferu, kādas alternatīvas man ir padarīt viņu zemāku? Esmu dzirdējis par kaut kādām golfa lūpām, nebūs gateris?
No mk3 , lūpa nav pārspìlëta un ir ok jāpiegriež nedaudz gali , bet uz stock bufera būs nice.Kristaps.e36 rakstīja:Sveiki. Man nesen nozaga buferi, bija m un viss kā nākas. Tgd nopirku stock buferu, kādas alternatīvas man ir padarīt viņu zemāku? Esmu dzirdējis par kaut kādām golfa lūpām, nebūs gateris?
Kurš maces kvalitatīvi salabot M priekšejo buferi? Vajag miglu stiprinajumus no abam pusem restauret un ķepinas priekš restes. Ir donors - parastais buferis.
Vēlos LĒTI nopirkt M Pakas priekšējo bamperi priekš E36.
Sveiki,varbūt kāds zin kāda vērttība ir šādam bamperim,spoilerim un ir arī sliekšņi kur virsū rakstīts ac schnitzer
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Lampam toč ir vertībaEGILS rakstīja:Sveiki,varbūt kāds zin kāda vērttība ir šādam bamperim,spoilerim un ir arī sliekšņi kur virsū rakstīts ac schnitzer
Ar ko labāk piestiprināt lūpu priekšējam bamperim? Klipšu vietas nav, kniedēt negribu Ņemt kaut kādu līmi vai arī abpusējo līmlenti?
Oridžinal tur ir skrūves,ja nemaldos
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Feislifta bamperis un Alpina lūpamaartyd rakstīja:Oridžinal tur ir skrūves,ja nemaldos
Tādēļ jau tikai jautāju, jo nekā tur īsti nav.
Pamēgini ar stiklu līmi pielīmēt, vai kādu labu silikonu līmi.GatisB. rakstīja:Feislifta bamperis un Alpina lūpamaartyd rakstīja:Oridžinal tur ir skrūves,ja nemaldos
Tādēļ jau tikai jautāju, jo nekā tur īsti nav.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- chevron_right