Krāsošana & Rūsas apstrāde

Profila bilde
AlpineLV
Ziņojumi: 308
Pievienojies: 14 Apr 2012, 16:40
Braucu ar: E46 320d
Atrašanās vieta: Lielvārde
Taisos spert pirmos soļus krāsošanā, vai āds varētu apskaidrot darāmo lietu kārtību/secību. Gribu pārkrāsot bagāznieku, uz kura ir krāsa. Interesē ar kāda biezuma smilšpapīru vai k.kādu pulējamo nepieciešams darboties? ko darīt kad krāsa dabūta nost? Ar skābo grunti, tad parasto un tad krāsot?
Profila bilde
edzinjs
Ziņojumi: 95
Pievienojies: 12 Okt 2012, 17:51
Neesmu baigais pro, bet krāsojis esmu. :rolleyes:
1.Tātad - dabū nost rūsu ar drāšu birsti uz flekša, kādu 50mito smilšpapīru, vai smilšu strūklu.
2.Tad, ja ir skābā grunts, vajag noklāt ar to (protams attaukojot iepriekš), ja nav, tad tik špakteli virsū, arī iepriekš kārtīgi attīrot no putekļiem un attaukojot.
3.Tad, ja forma ir ok, vari uzpūst test krāsu, bet nav obligāti. Uzpūt, kad nožūst viegli paslīpē, tur kur krāsa paliek ir bedrītes.
4.Tad visu kārtīgi samatē ar skočbraitu, vai ne pārāk rupju papīru, attauko un pūt grunteni pabiezā kārtā.
5.Kad nožuvis ar 1000 papīru un ūdeni slīpē arā satecējumus un apelsīnu, cik ļoti gludu gribi, tas ir atkarīgs no paša.
Un tad ir viss, :hahaha: vari pūst virsū krāsu, kāda viņa tev tur ir, parasta, vai ar lakām.
Profila bilde
ega
Ziņojumi: 1430
Pievienojies: 27 Jūl 2011, 22:14
Braucu ar: IS UN Q
arī es neesmu profins, pat ne tuvu krāsošanai, bet man liekas ka to ko tu uzrakstīji ir galīgi garām! :doh:

''2.Tad, ja ir skābā grunts, vajag noklāt ar to (protams attaukojot iepriekš), ja nav, tad tik špakteli virsū, arī iepriekš kārtīgi attīrot no putekļiem un attaukojot.'' :doh:
Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu. :lol:
Profila bilde
Orkaans
Ziņojumi: 3176
Pievienojies: 14 Mar 2011, 19:52
Braucu ar: BMW E90
Atrašanās vieta: Jelgava
Reputācija: 6

edzinjs rakstīja:Neesmu baigais pro, bet krāsojis esmu. :rolleyes:
1.Tātad - dabū nost rūsu ar drāšu birsti uz flekša, kādu 50mito smilšpapīru, vai smilšu strūklu.
2.Tad, ja ir skābā grunts, vajag noklāt ar to (protams attaukojot iepriekš), ja nav, tad tik špakteli virsū, arī iepriekš kārtīgi attīrot no putekļiem un attaukojot.
3.Tad, ja forma ir ok, vari uzpūst test krāsu, bet nav obligāti. Uzpūt, kad nožūst viegli paslīpē, tur kur krāsa paliek ir bedrītes.
4.Tad visu kārtīgi samatē ar skočbraitu, vai ne pārāk rupju papīru, attauko un pūt grunteni pabiezā kārtā.
5.Kad nožuvis ar 1000 papīru un ūdeni slīpē arā satecējumus un apelsīnu, cik ļoti gludu gribi, tas ir atkarīgs no paša.
Un tad ir viss, :hahaha: vari pūst virsū krāsu, kāda viņa tev tur ir, parasta, vai ar lakām.
Pareizi buutu taa , ja nezini ,tad labaak nemaaci citam ;) Ja cilveeks izdariis visu ,ko tu sarakstiiji ,tad beigaas vinjsh buus sabojaajis to detalju :bye:
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
edzinjs
Ziņojumi: 95
Pievienojies: 12 Okt 2012, 17:51
Tāpēc es uzrakstīju, ka neesmu pro, bet ja tas nav pareizi, tad lūdzu uzrakstiet kā ir, nevis rakstiet, ka nav pareizi un viss. Es tā rakstīju, tāpēc, ka esmu mācīts tā darīt.
Profila bilde
Orkaans

Lai uzrakstiitu soli pa solim ,kaa pareizi visu dariit te vajadzeetu paaris lapas! Auto kraasoshana nav tas pats ,kas sasmeereet sviestmaizi! Izlasot paaris rindas netaa neko praatiigu neizdariisi ;)
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Profila bilde
JanisK
Ziņojumi: 49
Pievienojies: 03 Jūl 2012, 22:36
Braucu ar: e36 318
sveicināti. veicu krāsošanas darbus,piekrāsošana, pulēšana , pirmspārdošanas sagatavošana kā arī apstrāde ar antikorozijas līdzekļiem. Cenas draudzīgas,individuāli runājamas
Rīga ,pārdaugava netālu no panorama plaza
tel. nr. 22022269
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Auto krāsošana ,piekrāsošana,pulēšana un citi darbi saistīti ar auto virsbūvi Saldas cenas,Rīga ,Pārdaugava 22022269
Profila bilde
putans
Ziņojumi: 273
Pievienojies: 19 Apr 2011, 14:32
Braucu ar: e36 2.5i cabrio
Atrašanās vieta: Rīga
man jautajums ka labak darit pec disku nostruklosanas un nogruntesanas.
sakuma nokrasot tad pulet plauktu vai otradak ??? un tad laku pa virsu krasot ??
Profila bilde
Orkaans

Vispirms sapulee plauktu un tikai tad kraaso! Puleetajam plauktam laku puust virsuu neiesaku ;) Vienkaarshi laka netureesies pie puleetas virsmas un arii skats pazudiis :yes:
Dandijs
Ziņojumi: 270
Pievienojies: 30 Apr 2011, 19:49
Braucu ar: e46 pikapu
Atrašanās vieta: Tukums
cik apmēram izmaksā nokrāsot r17 diskus? :rolleyes:
Profila bilde
Orkaans

Saakot no 60Ls liidz 200Ls
V1Beta
Ziņojumi: 2075
Pievienojies: 28 Jūl 2012, 13:36
Braucu ar: E36 Coupe
Reputācija: 1

cik maksā salabot + nokrāsot R15 ?
Profila bilde
Orkaans

V1Beta rakstīja:cik maksā salabot + nokrāsot R15 ?
Saakot no 60Ls liidz 200Ls :hahaha: :hahaha: :hahaha:
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

Orkaans rakstīja:Vispirms sapulee plauktu un tikai tad kraaso! Puleetajam plauktam laku puust virsuu neiesaku ;) Vienkaarshi laka netureesies pie puleetas virsmas un arii skats pazudiis :yes:

Kāda jēga pulēt plauktu, ja vēlāk klāj virsū laku!?
Tad jau drīzāk str\uklot/ gruntēt un tad krāsot/lakot visus diskus!
Manuprāt, pulēšanai nav nekāda sakara!
Profila bilde
Orkaans

Vispaar jau cilveeks pajautaaja un es vinjam atbildeeju!
Un veel Tev zinaashanai no ruupniicas puleetiem plauktiem naak virsuu laka ,tikai vinja ir speciaali tam paredzeeta!
erda rakstīja:
Orkaans rakstīja:Vispirms sapulee plauktu un tikai tad kraaso! Puleetajam plauktam laku puust virsuu neiesaku ;) Vienkaarshi laka netureesies pie puleetas virsmas un arii skats pazudiis :yes:

Kāda jēga pulēt plauktu, ja vēlāk klāj virsū laku!?
Tad jau drīzāk str\uklot/ gruntēt un tad krāsot/lakot visus diskus!
Manuprāt, pulēšanai nav nekāda sakara!
Profila bilde
erda
E36 Club Latvia
Ziņojumi: 6867
Pievienojies: 27 Feb 2011, 20:15
Braucu ar: 325i
Reputācija: 10

Es vairāk par to, ka, manā izpratnē, plauktu pulēju, lai dabūtu shiny skatu, nevis, lai ieguldītu darbu un vēlāk pārklātu ar laku!

Tavus padomus es neapšaubu, tu tomēr spečuks! ;)
Profila bilde
klimpis
Ziņojumi: 280
Pievienojies: 07 Apr 2011, 19:27
Reputācija: 1

intrese nokrasot ///M spogulus Riga ar pidavajumiem PM.
Profila bilde
oscar
Ziņojumi: 1364
Pievienojies: 10 Apr 2011, 21:11
Braucu ar: e46
Atrašanās vieta: Mālpils/Rīga
Reputācija: 2

Tā ka finansiālajā ziņā esmu galīgi ierobežots, esmu izdomājis pats sākt ņemties ar lietajiem diskiem. Doma viņus līdz vasarai pārkrāsot,gruntēt un krāsot došu krāsotājam, bet sagatavot gribās pašam mēģināt.
Tad nu tā, sākumā cik noprotu ir jādabūn visa vecā krāsa nost. Ko un kā labāk darīt izmantot lai to izdarītu?
Profila bilde
Orkaans

oscar rakstīja:Tā ka finansiālajā ziņā esmu galīgi ierobežots, esmu izdomājis pats sākt ņemties ar lietajiem diskiem. Doma viņus līdz vasarai pārkrāsot,gruntēt un krāsot došu krāsotājam, bet sagatavot gribās pašam mēģināt.
Tad nu tā, sākumā cik noprotu ir jādabūn visa vecā krāsa nost. Ko un kā labāk darīt izmantot lai to izdarītu?
viewtopic.php?f=10&t=215
Profila bilde
djjys
Ziņojumi: 616
Pievienojies: 21 Okt 2011, 22:39
Braucu ar: Atejvaku
Radies jautajums, parmetinaju slieksnjus italju. gribu vinjus apstradat talak lai butu ideali, nauda un laiks ir. pastastiet kas un ar ko jadara kuru grubuli pirkt un kura vieta jelgava vai riga var nopirkt un cik izmaksas tiri matreali!!!
BMW
1991. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan
1992. 1.8 sedan gaze
1991. 2.0 sedan non vanoss
1992. 2.5 coupe non vanoss
1993. 2.0 coupe vanoss
1994 2.5 sedan TDS
1993 2.0 sedan vanoss