Glāžu atsaites
Jau sen esu salicis visu.skrv rakstīja:Man ar čīkstēja viņas,uzliku priekšā un aizmugurē skaņas pazuda!dynamite rakstīja:Braucot pa nelidzenu ceļu ar piesedinātu 36to salonā ir dzirdama abšivku čikstoņa, kaut arī visas abšivkas turas droši. Sajuta tāda itka viss kuzavs lokas. Sakiet, atsaites to var noverst, vai mazināt?
Gribu uzlikt priekšējo augšējo un apakšēju atsaiti. Likt aizmugurējo atsaiti ne visai gribas, vai tomēr ir jēga to izdarīt?
Priekšā, aizmugurē, un xbrace.
Tagad viss stingrs un kartings!
Gropites nav! Ir jaliek šaibas starp atsaiti un glazem!dynamite rakstīja:Un vel, 933 atsaitem ir gropites priekš tam izliektam linijam, kuras
ir uz priekšejam glazem? Pēc foto nevar saprast.
Glāžu atsaites ir labs mods.dynamite rakstīja:Jau sen esu salicis visu.skrv rakstīja:Man ar čīkstēja viņas,uzliku priekšā un aizmugurē skaņas pazuda!dynamite rakstīja:Braucot pa nelidzenu ceļu ar piesedinātu 36to salonā ir dzirdama abšivku čikstoņa, kaut arī visas abšivkas turas droši. Sajuta tāda itka viss kuzavs lokas. Sakiet, atsaites to var noverst, vai mazināt?
Gribu uzlikt priekšējo augšējo un apakšēju atsaiti. Likt aizmugurējo atsaiti ne visai gribas, vai tomēr ir jēga to izdarīt?
Gropites nav! Ir jaliek šaibas starp atsaiti un glazem!dynamite rakstīja:Un vel, 933 atsaitem ir gropites priekš tam izliektam linijam, kuras
That sucks. špilkas no atbalstiem nepaliek pa īsu?
Špiļkas paliek par īsu ari bez šaibam.māriņš rakstīja:Glāžu atsaites ir labs mods.dynamite rakstīja:Jau sen esu salicis visu.skrv rakstīja: Man ar čīkstēja viņas,uzliku priekšā un aizmugurē skaņas pazuda!
That sucks. špilkas no atbalstiem nepaliek pa īsu?
Es vnk ar amuru uzsitu špiļkai un viņas vieta ieliku 25mm M8 skrūvi.
Vai ari var ņemt atbalstus no E90, tiem špiļkas garakas.
Var jau visu ko izdarīt, bet varētu arī normālus atsaites galus ražot.