Dažādi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right
nee, tad visdrizak vados paaraavums! izzvani vadus un tikai tad varesi saakt vainot bloku, kurs iespejams nodedzis
...
Es mēģināju ar sišanu, bet likās, ka kko salauzīšu, tāpēc nezinu ko lai izštuko!
Diezgan slikti atceros, bet cik atceros - jāsit no apakšas, un man viņš iznāca ārā ļoti viegli..
Labi, sitīšu, kamēr izsitīšu!
Ar plakjeniiteem jaasaspiezh ligzda un tad var sist aaraa! Sitot atpakalj ,tieshi taa pati proceduura!
Ja nesaspiezh vinja amortizeejas un var tikai sataisiit ziepes klapeejot
Ja nesaspiezh vinja amortizeejas un var tikai sataisiit ziepes klapeejot
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Visu dabūju ārā labi, neko nesabojājot, vajag tikai mazliet pacietības!
Paldies par padomiem!
Paldies par padomiem!
ko lai iesāk, problēma sekojoša kupejai logs neieiet savā vietā, kad aiztaisu durvis, respektīvi nepiespiežas pie durju gumijas un neiebrauc uz augšu savā vietā, meiģināju regulēt durvis un meiģināju restartēt loga mehānismam memory. logs vnk nenoslēdzās.
otra problēma šofera puses durvīm ručkai iekšupusē noplīsa mehānisms, nevaru no ārpuses attaisīt durvis, noņēmu durvīm apšuvumu, un konstatēju ka to ručku nekādi nevar noņemt ja nav logs izņemts laukā tas patiešām tā ir? vai arī tas iespejams neņemot logu nost
vismaz iesakiet kādu servisu kur salabot šīs lietas par draudzīgām cenām.
otra problēma šofera puses durvīm ručkai iekšupusē noplīsa mehānisms, nevaru no ārpuses attaisīt durvis, noņēmu durvīm apšuvumu, un konstatēju ka to ručku nekādi nevar noņemt ja nav logs izņemts laukā tas patiešām tā ir? vai arī tas iespejams neņemot logu nost
semirs rakstīja:ko lai iesāk, problēma sekojoša kupejai logs neieiet savā vietā, kad aiztaisu durvis, respektīvi nepiespiežas pie durju gumijas un neiebrauc uz augšu savā vietā, meiģināju regulēt durvis un meiģināju restartēt loga mehānismam memory. logs vnk nenoslēdzās.
Viņš tev vispār nekustas vai kustas,bet ne līdz galam? Ja nau līdz galam tad viņu vel var pieregulēt,diezgan vienkārši!
Jā durvju ručku neva rnomainīt ja neņem vai nesašķiebj stiklu...
Ar ilgi nočakarējos mainot ručku kamēr atskruvēju stiklu un sašķiebu uz priekšu... Talāk ručka diezgan vienkārši izāķējas arā,tik iekšā bik pačakarējos kamēr ieāķēju kreisajā pusē.... Gan manīsi...
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Kādam ir e36 virsbūves parametri ? Būtu jauki ja kāds varētu palīdzēt.
Pavandies šeit! vaidzētu būt! http://realoem.com/bmw/select.do?kind=P ... E36&arch=0jurcis rakstīja:Kādam ir e36 virsbūves parametri ? Būtu jauki ja kāds varētu palīdzēt.
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Kaadus tev vajag????
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Jau skatos nekādus izmērus vel neēsmu uzgājis.Beigtais rakstīja:Pavandies šeit! vaidzētu būt! http://realoem.com/bmw/select.do?kind=P ... E36&arch=0jurcis rakstīja:Kādam ir e36 virsbūves parametri ? Būtu jauki ja kāds varētu palīdzēt.
Tieši purnam, kur rakstīts pa diagonālēm cik mm ir no vienas glāzes līdz otraiOrkaans rakstīja:Kaadus tev vajag????
no lanžerona uz lanžeronu u.t.t.
priekš e30 tāds ir tapēc prasi vai kāds nezin kur mklēt uz e36...?
Zinu kur ir:))
Bemaa blekjiniekam kompii ir visi shie izmeeri!
Riit paskatiishos darbaa ,mosh tur arii ir
Ja nedabuusi citur ,tad meegjinaashu pa veciem blatiem dabuut tev caur bemu
Bemaa blekjiniekam kompii ir visi shie izmeeri!
Riit paskatiishos darbaa ,mosh tur arii ir
Ja nedabuusi citur ,tad meegjinaashu pa veciem blatiem dabuut tev caur bemu
Būtu nenormāli kruti ja sanāktu dabūt tos izmērus. :)
Ja neatrod citur ,tad dod zinju
Nu es intensīvi tagat meklēju. Kačāju manuāļus, kautkā neizdodas palaist AutoDatu tur vajadzētu būt
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 15
- chevron_right