Sadauzīts dupsis, ieteikumi?
Lai vai kā, padomā vairāk par drošību nekā par iespējām, ja jau tāpat saki, ka sasitīsi auto, tad pēc nākamās, 2 vai 3 reizes viss jau varēs būt letāli, tavā vietā piedomātu un īsti neko tur vairs netaisītu, bundža šķība, tas būs jūtams un tas noteikti nav nekas pozitīvs.
Nesportoju jau lielos ātrumos :)byrbyr rakstīja:Lai vai kā, padomā vairāk par drošību nekā par iespējām, ja jau tāpat saki, ka sasitīsi auto, tad pēc nākamās, 2 vai 3 reizes viss jau varēs būt letāli, tavā vietā piedomātu un īsti neko tur vairs netaisītu, bundža šķība, tas būs jūtams un tas noteikti nav nekas pozitīvs.
https://www.youtube.com/watch?v=4Qgk16h3uVI
Katrs dara jā māk un zina, tāpēc veiksmi
Tomēr būs dzīvotājs
Es tev ietektu iemetināt kādu papildus stieni, jo ja nedod dievs būs kkas līdzīgs, var gadīties ka nav neviena kas viņu labotu, jo tas ka ir iztaisnots nenozīmē ka metālā nav locijumu vietas.
Es tev ietektu iemetināt kādu papildus stieni, jo ja nedod dievs būs kkas līdzīgs, var gadīties ka nav neviena kas viņu labotu, jo tas ka ir iztaisnots nenozīmē ka metālā nav locijumu vietas.
- ikey07
Dzīvos dzīvosikey07 rakstīja:Tomēr būs dzīvotājs
Yeah par papildus stieņiem štukoju, lkm būs kaut kas jāiemetina :)
Bet es nevaru pārdzīvot un tikt skaidrībā par to šķirbu starp lūpu un bamperi! Foto var labi redzēt
ar kādu slotas kātu izmēri vai abās pusēs attālums no lampas līdz zemei ir vienāds, ja ir, tad padauzi bampera turekļus drusku uz augšu ar kuvaldu.
a tev tas putuplasts zem tā bampera arī ir?
- ikey07
Mm nepateikšu, moš nav :?ikey07 rakstīja:ar kādu slotas kātu izmēri vai abās pusēs attālums no lampas līdz zemei ir vienāds, ja ir, tad padauzi bampera turekļus drusku uz augšu ar kuvaldu.
poweredbygirts jāprasa. Var jau mērīt, bet reāli jau atsperes / amīši nav tie jaunākie, nebūs precīzi :(
Var padauzīt turekļus, vai arī opcija nr2. pašu bampera plastmasu pataisīt bik uz augšu pie tā stiklšķiedras baltā stiprinājuma
Vieglāk būs to bamperi pasist uz augšu, izskatās kādi 2cm sprauga, bet vienozīmīgi kko vienu loci, vainu bamperi, vainu apsēdies uz tā stūra jo viņš no bildēm izskatās drusku uz augšu
- ikey07
var jau uzlikt sedanam kupejas dirsu, tikai tad vēl tev vajadzēs lampas un spārniem aizmugurējas daļas, jo lampām sānu kantes arī atšķiras.
bet principā lētākais būs lietuviškas tuningas nogriez to pakaļu nost, aizbrauc uz šrotu, nogriez kādu veselu pakaļu un piemetini
un bampera turekļi nav jāsit ar kuvaldu, tur galā ir plastmasas skrūve ar seškanti lielu, kas regulē bampera augstumu
bet principā lētākais būs lietuviškas tuningas nogriez to pakaļu nost, aizbrauc uz šrotu, nogriez kādu veselu pakaļu un piemetini
un bampera turekļi nav jāsit ar kuvaldu, tur galā ir plastmasas skrūve ar seškanti lielu, kas regulē bampera augstumu
Nu jau vairs nemetināšu jaunu dirsu, pārāk smuki šī pati izvilkās :)seeingman rakstīja:var jau uzlikt sedanam kupejas dirsu, tikai tad vēl tev vajadzēs lampas un spārniem aizmugurējas daļas, jo lampām sānu kantes arī atšķiras.
Tas seškantis ir aiz moldingiem? nemaz nepapētīju, šķita, ka tur turās tikai uz tām plastmasas tapām
So šodien noņēmu bampera plastmasas, un to balto plastmasas kluci ķipa nedaudz varēja regulēt, bet ne tuvu tik daudz, cik man vajadzēja. Pamērīju, ka tomēr tā truba (landžerons) labajā pusē bij par zemu. Ar kuvaldu izdauzīju kādu CM uz augšu, tagad šķira still ir kāds 1cm bet tomēr vienmērīga abās pusēs
Pirmaak izvelc pa punktiem,nu taa rupji,un tad tikai griez un stikee!poweredbygirts rakstīja:es vienozimigi tava vieta vienkarsi parmetinatu visu dirsu.. kad atgrieztu vala, tad stikejot jauno paalu klat, tad ari pavilktu kur ko vajag, tad jau viss naktu stiigaaa araa jo nebutu nekada satura..
Lielaakaa kluuda ir griest pirms izvilkts......