brille
Pagaidām jautājums tīri ziņkārības apmierināšanai - kādās naudās sanāktu brilles pārkrāsošana? Šobrīd viņa ir nekrāsota, no veikala plaukta paņemta. Vienkarši gribu zināt, ar ko apmēram rēķināties nākotnē.
atkariibaa kadaa krasaa, ja spilgti orandzu un apsolies braukt ar tadu tad gan jau orkans pa velti tev tadu nokrasotu
...
Šoreiz gan kaut ko zaļāku esmu ieplānojis. To gan neviens par velti nekrāsos laikam
Atkarīgs jau arī kādā kvalitātē vēlies utt.
30-40Lsmarux rakstīja:Pagaidām jautājums tīri ziņkārības apmierināšanai - kādās naudās sanāktu brilles pārkrāsošana? Šobrīd viņa ir nekrāsota, no veikala plaukta paņemta. Vienkarši gribu zināt, ar ko apmēram rēķināties nākotnē.
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Cik skibas ir ne OEM brilles kuras tirgojas Divi Auto,ir vinas ok,vai labak meklet OEM lietotu?
Viennoziimiigi labaak ir lietota orgjinaalaa
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kada zina labaka,pret rusesanu,vai deresanu uz auto?
gan viens ,gan otrs
Sjava rakstīja:Cik skibas ir ne OEM brilles kuras tirgojas Divi Auto,ir vinas ok,vai labak meklet OEM lietotu?
Neiesaku nekādā ziņā pirkt divi auto brilli nopirku-nožēloju ka nometu zemē 15ls sķībāka par šķību... Starp haubi 1cm nubīde,lukturi ielikt nevarēja bez brilles spiešanas un locīšanas,visa greiza,metals kā bundžāi ņemot veikalā pat pirkstu sagriezu
Miglas ar tur nopirku,kuraam pēc mēneša saplīsa stikliņi!
Labāk ar di*** pa krūmiem nekā ar purnu pa kokiem...
Paldies par atbildem,zinasu ka tur nevar nemt!
Vai brillēm nāsis var atšķirties, ja abas ir facelift brilles ar facelift nāsīm?
Man krāsotājs zvana un saka, ka manas facelift nāsis nevar iebāzt citā brillē, kurā iepriekš arī uz klipšiem stāvēja facelift nāsis, jo esot, laikam, caurumi par lielu un normāli nestāv iekšā.
Man krāsotājs zvana un saka, ka manas facelift nāsis nevar iebāzt citā brillē, kurā iepriekš arī uz klipšiem stāvēja facelift nāsis, jo esot, laikam, caurumi par lielu un normāli nestāv iekšā.
OEM facelift nāsis abās brillēs? Ir pre-facelift tūninga nāsis, kas izskatās kā facelift.., līdz ar to OEM facelift nāsis neielikt tajā brillē.
Nāsīm ir kkas uzdrukāts, lai zinātu ka OEM? Tad sanāk, ka man ir prefacelift brille ar tūninga nāsīm?
Noliec abas brilles blakus un uztaisi snapšotu. Pateiksim Es tikai minēju, precīzi nepateikšu, kas tavā situācijā.
Kad 5dien braukšu pēc auto, tad sabildēšu
Ja Tu runā par to brilli, kuru caur mani dabūji, tā ir prefacelift brille ar aftermarket ''nāsīm'', kas tikai izskatās līdzīgas facelift.
Un lūk, īstās facelift:
Jā, to jau noskaidroju caur īpašnieku
Būs jāsalabo esošās nāsis vai jāpērk jaunas
Būs jāsalabo esošās nāsis vai jāpērk jaunas