Kraasot : Liimet
Pa 300-400e var tikai pārpūst auto, labi ja nolīmējot logusKneiks rakstīja:Tik fantastiskus ciparus par krāsošanu vel laikam nebiju dzirdējis , vai arī tie 300/400 eur ir domāti tikai par darbu, nokrāsojot auto diezgan pašvakā kvalitātē?
Hvz kur juus ņemaat tas cenas bet reali var parkrasor visu mašinu pa 300e (ieakaitot haubi un jumtu)
var pa 300 , var pa 2tk. Viss ir atkarīgs no tava maka biezuma , un cipara ko esi spējīgs maksāt. Viennozīmīgi ka pa 300 tu arī pats par to kvalitāti nesprēgāsi jo saproti pa kāda'm naudām tas darī'ts un bļausi pa visu pagastu - zajebis nokrāsots!. Ir arī otras galējības samaksāt 1,5tk-2tk un jāt krāsotājam prātu līdz nemaņai un tēlot no sevis baigo spečuku , bet nu par to naudu jau ar var prasīt.
Ja gribi lētāk,labāk un ātrāk -dari pats!
Katrambir sava uztvere par kvalitāti.lsdfandris rakstīja:Hvz kur juus ņemaat tas cenas bet reali var parkrasor visu mašinu pa 300e (ieakaitot haubi un jumtu)
Savu trases Auto pūtīšu pats, un iztērēšu droši vien ap 150-200eur.
Ja krāsotu daily, bez 2k cauri netiktu. Nu nav krāsošana lēts prieks. Tas nav ne ātri, ne viegli. Ir jau protams indivīdi, kas sevi sauc par krāsotājiem, parastā garažā nopūš kaut ko, paņem no Ciprusa naudu un dzīvo laimīgi, bet īsti nopietni tas nav.
Piedāvāju dažādus sportiskus aksesuārus Tavam auto - Koiloveri, Hidrauliskās rokasbremzes, sporta stūres un dažādi sīkumi. Droši raksti PM.
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Youtube - TheDriftGang
Instagram.com/thedriftgang
Facebook.com/thedriftgang
TikTok @The_drift_gang
Nu bļe, jums arī tik pat jauku rītu!r3served rakstīja:Katrambir sava uztvere par kvalitāti.lsdfandris rakstīja:Hvz kur juus ņemaat tas cenas bet reali var parkrasor visu mašinu pa 300e (ieakaitot haubi un jumtu)
Savu trases Auto pūtīšu pats, un iztērēšu droši vien ap 150-200eur.
Ja krāsotu daily, bez 2k cauri netiktu. Nu nav krāsošana lēts prieks. Tas nav ne ātri, ne viegli. Ir jau protams indivīdi, kas sevi sauc par krāsotājiem, parastā garažā nopūš kaut ko, paņem no Ciprusa naudu un dzīvo laimīgi, bet īsti nopietni tas nav.
Šaubos vai pa to ciparu kāds vispār īpaši iespringtu uz logu aplīmēšanuInferno rakstīja:Pa 300-400e var tikai pārpūst auto, labi ja nolīmējot logusKneiks rakstīja:Tik fantastiskus ciparus par krāsošanu vel laikam nebiju dzirdējis , vai arī tie 300/400 eur ir domāti tikai par darbu, nokrāsojot auto diezgan pašvakā kvalitātē?
300 eur tikai par darbu.
Pirmais, nedzīvo tuvu Rīgai, tur cenas kosmosā, salīdzināšanai es arī 4 riepas par 12 eur ar visu balansēšanu laukos montēju , otrais laukos visi viens otru pazīst un ir zemas cenas, nekāda iespringuma čaļi visu izjauca, logus gan neņēma āra, taču tas bija vienīgais kas palika uz mašīnas. Es nevienā brīdi neapgalvoju, ka kvalitāte ir super laba par tiem 300 eur un var uz exoticu dzīt
Pirmais, nedzīvo tuvu Rīgai, tur cenas kosmosā, salīdzināšanai es arī 4 riepas par 12 eur ar visu balansēšanu laukos montēju , otrais laukos visi viens otru pazīst un ir zemas cenas, nekāda iespringuma čaļi visu izjauca, logus gan neņēma āra, taču tas bija vienīgais kas palika uz mašīnas. Es nevienā brīdi neapgalvoju, ka kvalitāte ir super laba par tiem 300 eur un var uz exoticu dzīt
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
Es arī apsveru pārkrāsot, jo kompaktam stulbi paneļi, lielā mērā, ja gribu novērst mazos kāšus, sanāk kā visu pārkrāsot, tad jau vairs nav nozīmes uz kādu krāsu.
Bet kaut kā rokas neceļas pārkrāsot mašīnu. Ziemā tāpat taisos braukt un samaksāt 1000€, lai pēc 1 gada jau atkal burbuļi visur? Da nu nah. A iepist kapieku un hojova nokrāsot, pats sev nepiedošu.
Bet kaut kā rokas neceļas pārkrāsot mašīnu. Ziemā tāpat taisos braukt un samaksāt 1000€, lai pēc 1 gada jau atkal burbuļi visur? Da nu nah. A iepist kapieku un hojova nokrāsot, pats sev nepiedošu.
Nu te panesās tēma arī pa 100 eiro nokrāsots auto izskatīsies labāk par raibu, saskrāpētu, aprūsējušu dzīvi redzējušu e36to.
Atbildot uz uzdoto jautājumu un zinot, ka rēķinies uz 1000eiro, es izvēlētos plēvi, pamatojoties tikai uz to, ka katram sava gaume un savs ceļš ejams, visiem tāpat neizpatiksi un tas nav vajadzīgs.
Atbildot uz uzdoto jautājumu un zinot, ka rēķinies uz 1000eiro, es izvēlētos plēvi, pamatojoties tikai uz to, ka katram sava gaume un savs ceļš ejams, visiem tāpat neizpatiksi un tas nav vajadzīgs.
Piekrītu, ja runa iet par 500+ eiro, tad jau labāk nolīmēt...uzskatu ka uz auto pārkrāsošanu var tērēt max. 20% no auto tirgus vērtības un pēc šādas mērauklas e36 nav vērts baigi ahujenna krāsot...KA-91 rakstīja:Nu te panesās tēma arī pa 100 eiro nokrāsots auto izskatīsies labāk par raibu, saskrāpētu, aprūsējušu dzīvi redzējušu e36to.
Neko jūs nesaprotat :naakotnes_klasika:
Līdz nākotnes klasikai šeit kā līdz plutonam...Inferno rakstīja:Neko jūs nesaprotat :naakotnes_klasika:
Kur maksimali leti var parkrasot auto vai aplimet? (Principa vienalgi, jo visa mashina apskrapeta, bet taisit "nakotnes klassiku" jegas nav)
Man interesē vai var dabūt tādu plēvi kas izskatās 1:1 kā auto krāsa, laikam jau ka nēZzevsS rakstīja: tad jau labāk nolīmēt..
Tādas jau ir, tikai lai arī izskatītos kā krāsa - vajag pulēt, detalizēt uttkars rakstīja:Man interesē vai var dabūt tādu plēvi kas izskatās 1:1 kā auto krāsa, laikam jau ka nēZzevsS rakstīja: tad jau labāk nolīmēt..
rekur šim nolīmēta un, vismaz video, izskatās kā krāsa https://www.youtube.com/watch?v=hWNpzKG7nE4
Mūsdienās plēves strauji attīstās, ir pat tādas kuras pulējas.kars rakstīja:Man interesē vai var dabūt tādu plēvi kas izskatās 1:1 kā auto krāsa, laikam jau ka nēZzevsS rakstīja: tad jau labāk nolīmēt..
Domāju, ka var dabūt, ja individuāli uzsūta
No 700eSidnas rakstīja:Kāds ir cipars šobrīd aplīmēt auto? Apmēram.
līmēt, tad līmēt, bet ko darīsiet ar dziļajām švīkām , buktēm u.t.t ? kuras zem plēves var labi redzēt man pie darba viens tads eksemplārs bija, smuki nolīmēts u.t.t, tagad plēve noplēsta , atklājās ka viss tika špahtalēts u.t.t , bet nekas cits darīts, skats drausmīgs, uzskatu ka līmēt var uz labas bundzas jo tāpat agri vai vēlu nāksies plēst nost plēvi un krāsot.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
vienozīmigi krāsot... plēve manuprāt ir izmesta nauda... ikdienas auto nu noteikti... sportam un komerctransportam cits stāsts...