Lukturi
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 38
- chevron_right
Paldies, gaidisu:)orangeman rakstīja:es uzjautasu vinam konkreti un tad uzrakstišu
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
sorry bušu parķēris likas ka tie bija stikla lukturi, bet izradijas plastmasas, viņš teica ka stikls baigi icets un nez ka vinus nopulet
Rūc ka 1.6 sprāgst ka 2.8:D
Ak ta, nu labi;)orangeman rakstīja:sorry bušu parķēris likas ka tie bija stikla lukturi, bet izradijas plastmasas, viņš teica ka stikls baigi icets un nez ka vinus nopulet
man shodirn pazistams meistars pateica,ka letak bus nopirkt jaunus depo lukturus:D
Sent from my HUAWEI P6-U06 using Tapatalk
Kāds varētu pateikt ar ko atšķīrās sedana OEM aizmugurējie lukturi ar balto augšu no aftermarketa, tieši vizuālā ziņā, par izturību pats jau zinu.
Pa lielam nekādas.
Paldies!
Takā drīz taisos mainīt aizmugurējās fāras, sapratu, ka gribu, lai tur būtu viss perfekti. Runa iet par spūldzēm, kurā vietā, kādai spūldzei tieši jābūt, jo man tur ir kiš miš, vietās, kur jābūt mazai ir lielā, viena vispār gandriz no mazajām tikai sastāv. Real OEM atradu tikai apakšējo daļu, bet augšējo nesanāca. Lūk bilde, ja nesapratāt ko gribu.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Uz ''patronām'' virsū ir rakstīts, kādai spuldzei jābūt... Un šķiet, ka patronas savādākā secībā nemaz salikt nevarēja.
Var gan, man viņas ir visas savādāk saliktas, jo man tām fārās problēma ar kontaktiem bija, tāpēc tur arī ir kišmiš
Pēc idejas, ja uz patronām ir rakstīts, tad jau vienalga, bet tad uzreiz jautājums, kādam, kas zin, ja no bimmera sūta fāras, tad viņas nāk ar vai bez patronām?
Pēc idejas, ja uz patronām ir rakstīts, tad jau vienalga, bet tad uzreiz jautājums, kādam, kas zin, ja no bimmera sūta fāras, tad viņas nāk ar vai bez patronām?
Ja nemaldos, pašam bija šāda problēma, ir rakstīts gan uz patronām, gan uz luktura.. tākā, papēti kārtīgi, vietām sajaukt var..
Bet, ja liec pēc attiecīgiem cipariem, kas ir uz patronām un kas uz luktura, tad jau būs ok.!
Bet, ja liec pēc attiecīgiem cipariem, kas ir uz patronām un kas uz luktura, tad jau būs ok.!
sveiki bmw tauta! Lieta tāda,ka gribas melnus lukturus,bet tā lai var TA iziet,tatad plēves atkrīt. atradu šādus te http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
Nekur nevaru atrast kadu bildi kā viņi uz auto izskatās,varbut kadam ir bijusi saskarsme ar šiem un ir kadi uzskates matreāli.
Nekur nevaru atrast kadu bildi kā viņi uz auto izskatās,varbut kadam ir bijusi saskarsme ar šiem un ir kadi uzskates matreāli.
Ko nabaga E36 tev ir tik sliktu izdarījis, ka tādi lukturi jāliek?
emsis rakstīja:sveiki bmw tauta! Lieta tāda,ka gribas melnus lukturus,bet tā lai var TA iziet,tatad plēves atkrīt. atradu šādus te http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
Gaumes jautājums, bet domāju, ka 99% no forumiešiem neliktu sev tādus uz sava auto, šaubos, ka šeit iegūsi kādus uzskates materiālus..
Šķūņing lukturi.. Bet nu, ja vēlies liec, es gan tavā vietā uztaisītu hella dark replikas ar tonētajiem pagriezieniem un būtu skaisti un arī TA vīriem nebūtu iebildumi..
ieleic krustus melnus un viss....emsis rakstīja:sveiki bmw tauta! Lieta tāda,ka gribas melnus lukturus,bet tā lai var TA iziet,tatad plēves atkrīt. atradu šādus te http://www.bimmershop.lv/lv/galvena?pag ... gory_id=43
http://bmwstyle.az/forum/topic/508-hell ... o-otchyot/
Paldies!poweredbygirts rakstīja:Ja nemaldos, pašam bija šāda problēma, ir rakstīts gan uz patronām, gan uz luktura.. tākā, papēti kārtīgi, vietām sajaukt var..
nu tad kas viņos ir tik šausmigs? tas kā nav orginalie, nu un! un kā te visi saka šķunings- tad jau tas pats škunis sanāk iebāžot engelus oem lukturos vai limejot ar plevem, piemizot viņus utt. principā tas ir tas pats tikai nevis rokām taisits škunis bet pirkts... nu ok katram savas domas.kri rakstīja:Ko nabaga E36 tev ir tik sliktu izdarījis, ka tādi lukturi jāliek?
zinu kādā te attieksne pret aftermarket lietam, un negaidīju pārāk labu attieksmi, bet cerība bija kā kāds atradisies
Par šķūni mazāk vai vairāk te saka par to kā izskatās un tie aftermarket lukturi izskatās tiešām drausmīgi, ir dzīvē redzēts, tāda sajūta, ka uz tevi skatās un grib izēst tev smadzenes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 38