Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 49
- chevron_right
viewtopic.php?f=10&t=1451djjys rakstīja:Radies jautajums, parmetinaju slieksnjus italju. gribu vinjus apstradat talak lai butu ideali, nauda un laiks ir. pastastiet kas un ar ko jadara kuru grubuli pirkt un kura vieta jelgava vai riga var nopirkt un cik izmaksas tiri matreali!!!
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
kāds var ieteikt kautkādu skābi vai kautko tamlīdzīgu kurš noņem labi krāsu lietajiem diskiem??
Ko gudri vīri saka par tādu lietu kā mašīnas apakšas apstrādāšanu ar tā saucamo svina mīnīju? varbūt ir kāds to jau darījis?
Es visu laiku lietoju Larofēnu lai varētu noņemt kràsu no ļitakiem.mathias rakstīja:kāds var ieteikt kautkādu skābi vai kautko tamlīdzīgu kurš noņem labi krāsu lietajiem diskiem??
Maksā nedaudz virs 3,- LVL
Un nopirkt var celtniecības veikalos.
Ir ok.
Pūšamais baloniņā vai ar otiņu klājams? Labi noiet krāsa nost?
ar otiņu liekams.
nu nāk nost diezgan ok, bet nu nav jau tā ka uzliekt vienu kārtu un viss nost.
nu nāk nost diezgan ok, bet nu nav jau tā ka uzliekt vienu kārtu un viss nost.
Orkaans varbūt var šito pakomentēt, gan jau ka zin par ko iet runa. Powerā palasījos, ka reāli iespējams šitas ir labākais variants kā pastrādāt mašīnas apakšu. Onka viens savā laikā pobedas apakšu ar šito bija apstrādājis un pat pēc 50 gadiem ne viena cauruma nebija.Ridlihs rakstīja:Ko gudri vīri saka par tādu lietu kā mašīnas apakšas apstrādāšanu ar tā saucamo svina mīnīju? varbūt ir kāds to jau darījis?
Es taadas lietas neesmu izmantojis un neizmantoshu
Straadaaju ar pro materiaaliem
Straadaaju ar pro materiaaliem
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Tātad neatzīsti šito. nu neko tad
Sakarā ar šķībām domām galvas apvidū ir radusies doma, ka gribu iepirkt krāsojamo pistolīti. Jautājums par sprausalas diametriem un visu pārējo - kam jāpievērš uzmanība, kas labāk, kas sliktāk... Negribu neko superkrutu, vajag kaut ko vienkāršu un universālu Pašam par šo tēmu galvā ir tukšums un saprašanas vispār nekādas...
autokrasas.lv tev visu atbildesmarux rakstīja:Sakarā ar šķībām domām galvas apvidū ir radusies doma, ka gribu iepirkt krāsojamo pistolīti. Jautājums par sprausalas diametriem un visu pārējo - kam jāpievērš uzmanība, kas labāk, kas sliktāk... Negribu neko superkrutu, vajag kaut ko vienkāršu un universālu Pašam par šo tēmu galvā ir tukšums un saprašanas vispār nekādas...
Paldies! Biju piemirsis par viņiem...
Ko iesakāt darīt ar lietajiem diskiem, kas ir notīrīti/nostrūkloti no vecās krāsas?
Kāda veida krāsošana būtu labāka, noturīgāka, smukāka un nekosmiska
Interesē kkas 100Ls robežās par 4xR17 tikai no ārpuses.
Kāda veida krāsošana būtu labāka, noturīgāka, smukāka un nekosmiska
Interesē kkas 100Ls robežās par 4xR17 tikai no ārpuses.
Ja diski ir normaali nosmilshoti (nav sasistas dziljas poras) tad jaauzklaaj skaabaa grunts , uzreiz grunti kas paredzeeta kraasoshanai pa slapjo un tad kraasu
Ja diski smilshojot ir sasisti dziljaas poraas tad slapjaas grunts vietaa jaaliek pildoshaa ,tad jaanozhaavee ,tad jaanosliipee un tad var kraasot
Ja diski smilshojot ir sasisti dziljaas poraas tad slapjaas grunts vietaa jaaliek pildoshaa ,tad jaanozhaavee ,tad jaanosliipee un tad var kraasot
Lielum-lielais paldies!
..Bet interesē kas būtu labāks un noturīgāks diskiem. Pulverkrāsošana vai kāda auto krāsām, vai ir arī kkādas krāsas kas paredzētas tieši tādiem darbiem?
..Bet interesē kas būtu labāks un noturīgāks diskiem. Pulverkrāsošana vai kāda auto krāsām, vai ir arī kkādas krāsas kas paredzētas tieši tādiem darbiem?
Noturiigaaka buus pulverkraasa bet skats vienoziimiigi labaaks buus ar auto kraasu
Kurš man varētu nokrāsot un par kādām naudām:
Bmw E36 coupe - haubi, vienu spārnu, brilli un bamperi!
Vēlams rīga!
Bmw E36 coupe - haubi, vienu spārnu, brilli un bamperi!
Vēlams rīga!
ir kādam kāda pieredze strūklojot lietos diskus ar skrošu strūklu? jeb ir kāds labāks topiks kur šos jautājumus risināt?
Es arī kuru katru brīdi došu savus diskus uz tīrīšanu/strūklošanu, bet joprojām māc bažas-kas būtu tas labākais!?!
Negribētos, lai diski paliek kā porains šūnakmens
Negribētos, lai diski paliek kā porains šūnakmens
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23