Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 49
- chevron_right
atliek tik kaut ko jēdzigu uzprasīt un topiks uzreiz nogrimstyanks rakstīja:ir kādam kāda pieredze strūklojot lietos diskus ar skrošu strūklu? jeb ir kāds labāks topiks kur šos jautājumus risināt?
Kas visp ir skrošs?
tikpat labi es varu uzprasiit-kads kaut ko zin par naglu strukloshanu?
tikpat labi es varu uzprasiit-kads kaut ko zin par naglu strukloshanu?
vārdu skrots nezini?
Nedaudz parpratu, bet nu man liekas ka nekas pratigs tur sanakt nevar, ja vien disks nav no Zila vai kamaza
Vai tad skrošu strūkla nav tikpat ''kaitīga'' alumīnijam kā smilšu strūkla?yanks rakstīja:atliek tik kaut ko jēdzigu uzprasīt un topiks uzreiz nogrimstyanks rakstīja:ir kādam kāda pieredze strūklojot lietos diskus ar skrošu strūklu? jeb ir kāds labāks topiks kur šos jautājumus risināt?
Kāpēc neizvēlēties manis iepriekš pieminēto sodas strūklu? Vismaz, cik lasīts, pēc tādas nav jāizmanto nez cik litri pildošās grunts (labojiet, ja kļūdos šajā terminā), lai disku virsma atkal būtu taisna...
nu tak nebliež jau ar bisi viņas virsū
cik zinu, tad sodas strukla ir dargaka par smilsu, tapec daudzi izvelas smilshu tapat! ta ka Orkaans teica, sakuma ar smiltim nodzen visu lieko tad grunts, tad noslipe un aiziet!AgnisB rakstīja:Vai tad skrošu strūkla nav tikpat ''kaitīga'' alumīnijam kā smilšu strūkla?yanks rakstīja:atliek tik kaut ko jēdzigu uzprasīt un topiks uzreiz nogrimstyanks rakstīja:ir kādam kāda pieredze strūklojot lietos diskus ar skrošu strūklu? jeb ir kāds labāks topiks kur šos jautājumus risināt?
Kāpēc neizvēlēties manis iepriekš pieminēto sodas strūklu? Vismaz, cik lasīts, pēc tādas nav jāizmanto nez cik litri pildošās grunts (labojiet, ja kļūdos šajā terminā), lai disku virsma atkal būtu taisna...
Pēdējais labojis Zirdzins - 04 Mar 2013, 21:14, kopā labots 1 reizi.
es labprāt viņu izmantotu ja kāds man pateiktu kur ap Valmieru ir tāds pakalpojums? uz Jelgavu braukt nav galīgi interesanti.AgnisB rakstīja:Vai tad skrošu strūkla nav tikpat ''kaitīga'' alumīnijam kā smilšu strūkla?yanks rakstīja:atliek tik kaut ko jēdzigu uzprasīt un topiks uzreiz nogrimstyanks rakstīja:ir kādam kāda pieredze strūklojot lietos diskus ar skrošu strūklu? jeb ir kāds labāks topiks kur šos jautājumus risināt?
ha ha, uzreiz iztelojos-davai paejiet mala, tulit shaushuyanks rakstīja:nu tak nebliež jau ar bisi viņas virsū
Tu saproti visu pareiziAgnisB rakstīja:Vai tad skrošu strūkla nav tikpat ''kaitīga'' alumīnijam kā smilšu strūkla?yanks rakstīja:atliek tik kaut ko jēdzigu uzprasīt un topiks uzreiz nogrimstyanks rakstīja:ir kādam kāda pieredze strūklojot lietos diskus ar skrošu strūklu? jeb ir kāds labāks topiks kur šos jautājumus risināt?
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
visi par visu vienojās un es paliku bez atbildes
Nu kam tagad viegli
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ar kādu naudu rēķināties par spārna pārkrāsošanu?(Jālikvidē vietām rūsa)
Ja gribi normaali ,tad saakot no 70 Ls
Vai skābā grunts alumīnijam un metālam(domāts dzelzim) ir viena un tā pati?
Ir viena un taa pati
Vajag nokraasot kompakta abus prieksheejos spaarnus, pakaljeejaas arkas abas un brilli. Atsuutiet kaads PM ar kaadu cenu man reekkinaaties
kāds varētu pateikt cik apmēram daudz krāsas vajag kupejas pārkrāsošanai.
Auto pārvadājumi pa Eiropas valtstīm pa patīkamām cenām. Sīkāka infromācija-PM vai 20010711
Viss atkariigs no kraasas! Gan tonja ,gan razhotaaja!!! Videeji ap 2 litri
Ko iesākt ja durvju apakša ir sākusi aprūsēt un bagažnieka apakšas maliņa ar, ko darīt, pats kautkā to var novērst ar kādiem līdzekļiem? Ko darīt ja uz virsbūves metas rūsas burbuļi zem krāsas, kā to labāk novērst?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 49