Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 49
- chevron_right
Sakraat daudz naudinju un mekleet labu kraasotaaju! pats neko tur nesaglaabsi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ar smilšpapīru nenoberzt pat?
Ar smilshpapiiru berzhot vari tikai sevi apmaaniit
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
iegadajies jaunas durvis un nokraso jo durvim(cik saprotu aprusejis sturos,kantees) ja ir aprusejis no arpuses tad iekshpusee tur ir ateja.Kopcis rakstīja:Ko iesākt ja durvju apakša ir sākusi aprūsēt un bagažnieka apakšas maliņa ar, ko darīt, pats kautkā to var novērst ar kādiem līdzekļiem? Ko darīt ja uz virsbūves metas rūsas burbuļi zem krāsas, kā to labāk novērst?
sveiki, vai kads var pateikt ar kādu līdzekli var izdzīt rūsu piemēram kā no durvju apaksam un uz brilles un bagaznieka vaka? par smilšu strūklu es zinu bet gribēju uzzināt vai ir kāds pretrūsas nonēmējs lai ar to varētu izdzīt rūsu un pēc tam tur visu apstrādāt?
es šite izglītojos šajā jautajumā, man šķiet, ka labs info atrodams :
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 91&start=0
http://www.bmwpower.lv/forum_topic.php? ... 91&start=0
Apmeeram 80% tur ir muljkjiibas
Lielaako ties tur piedaavaataas tehnologjijas ir deriigas seetas un liidziigu materiaalu kraasoshanai
Lielaako ties tur piedaavaataas tehnologjijas ir deriigas seetas un liidziigu materiaalu kraasoshanai
Ja gribi normaali ,tad tikai ar smiltiim!!!! Ar kjiimiju vari tikai sevi apmaaniitaarchijs rakstīja:sveiki, vai kads var pateikt ar kādu līdzekli var izdzīt rūsu piemēram kā no durvju apaksam un uz brilles un bagaznieka vaka? par smilšu strūklu es zinu bet gribēju uzzināt vai ir kāds pretrūsas nonēmējs lai ar to varētu izdzīt rūsu un pēc tam tur visu apstrādāt?
nu tad iesaki lūdzu no savas puses materiālus netā kur par šo tēmu ir uzrakstīts un ir jēga lasīt.Orkaans rakstīja:Apmeeram 80% tur ir muljkjiibas
Es taadu info netaa nemekleeju
Daudzi te bljauj ,ka pie maniim kraasot sanaak dikti daargi:) Itkaa Vasja arii servisaa kraasojot labi ,bet tikai uz pusi leetaak
Tad te dazhas bilzhas ieskatam ,kapeec mans darbs maksaa vairaak Uz jautaajumiem atbildeeshu vakaraa ,ja protams ,kaadam ,kas interesees
Apskates objekts ir Viktora kuutinja
Tad te dazhas bilzhas ieskatam ,kapeec mans darbs maksaa vairaak Uz jautaajumiem atbildeeshu vakaraa ,ja protams ,kaadam ,kas interesees
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
un par ko tu tieši brīnies. Tas tak sen ir zināms ka tad kad jālielās ar ar algu tad saka ka pelna štuku nedēlā neiespringstot. A tad kad pa 20 ls jānopērk kas priekš auto tiek meklētas nezkādas atlaides utt un sākās krīze
ir kādam kādi sakarīgi ieteikumi par krāsošanas pistoles izvēli mājas lietošanai. skatos ka priekš gruntēšanas var vajadzēt otru pistoli?
visur raksta ka nevajag lētu ņemt-cik ir lēta? un teksti ka jo dārgāk jo labāk man ar nav svarīgi. jautājums ir kapēc labāk ir tādu nevis savādāku?
uz servisu varat mani nesūtīt - tā kā servisos pat ratus nemāk pieskjrūvēt tad ... pilna māja ar veciem opeļim-nevaru atļauties braukt krāsot katru sūdu
visur raksta ka nevajag lētu ņemt-cik ir lēta? un teksti ka jo dārgāk jo labāk man ar nav svarīgi. jautājums ir kapēc labāk ir tādu nevis savādāku?
uz servisu varat mani nesūtīt - tā kā servisos pat ratus nemāk pieskjrūvēt tad ... pilna māja ar veciem opeļim-nevaru atļauties braukt krāsot katru sūdu
Pazvani 29556411 Gatis
Vinjsh tev paliidzees izdomaat kaadu tev pistoli vajag un arii par labu cenu paardos
Vari atsaukties uz maniim
Vinjsh tev paliidzees izdomaat kaadu tev pistoli vajag un arii par labu cenu paardos
Vari atsaukties uz maniim
PeerfektiOrkaans rakstīja:Daudzi te bljauj ,ka pie maniim kraasot sanaak dikti daargi:) Itkaa Vasja arii servisaa kraasojot labi ,bet tikai uz pusi leetaak
Uz zemes laba pludmale
Es sev iepirku šādu - http://www.autokrasas.lv/?p=art&art=532 Aizgāju, ar čali izrunājāmies, kas un kā, un tad jau kopīgi izfunktierējām rezultātu. Praksē gan vēl nav sanācis pārbaudīt...yanks rakstīja:ir kādam kādi sakarīgi ieteikumi par krāsošanas pistoles izvēli mājas lietošanai. skatos ka priekš gruntēšanas var vajadzēt otru pistoli?
Visticamaak ,ka tur ir jaamaina spaarns! Tapeec ,kameer nav redzams dziivee ,tikmeer adekvaatu cenu pateikt ir gruuti!
Saakot no 75Ls
Saakot no 75Ls
Ne īsti jautājums par krāsošanu, drīzāk par virsbūves kopšanu, varbūt Orkaans vai kāds cits zinošāks var pastāstīt?
Kas īsti ir šis te un vai viņu ir vērts izmantot? http://www.autokrasas.lv/?p=art&art=385
Ārzemju auto forumos esmu redzējis, ka to brīnumu pielieto samērā daudz cilvēku, pēc auto mazgāšanas pārejot visam pāri ar to ''plastilīnu'' Tajā autokrāsu lapā ir norādīts ka viņu izmanto pirms pulēšanas, bet tajos ārzemju forumos daudzi ar viņu tīra virsbūvi arī tikai pēc mazgāšanas. Kā tur īsti ir? Acīm redzamas izmaiņas tas brīnums dod vai nē?
Kas īsti ir šis te un vai viņu ir vērts izmantot? http://www.autokrasas.lv/?p=art&art=385
Ārzemju auto forumos esmu redzējis, ka to brīnumu pielieto samērā daudz cilvēku, pēc auto mazgāšanas pārejot visam pāri ar to ''plastilīnu'' Tajā autokrāsu lapā ir norādīts ka viņu izmanto pirms pulēšanas, bet tajos ārzemju forumos daudzi ar viņu tīra virsbūvi arī tikai pēc mazgāšanas. Kā tur īsti ir? Acīm redzamas izmaiņas tas brīnums dod vai nē?
Pilniigi nevajadziiga lieta
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 49