Krāsošana & Rūsas apstrāde
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 49
- chevron_right
Varbut kads var padalities ar informaciju- kur ir krasojis savu e36, kadas bija izmaksas un kadi darbi tika veikti, interese ari terminji attieksme un daudz maz kvalitate. protams par forshiem cipariem. Gaidishu PM
taka ari ar to nodarbojos tagad ka ari diskus atjaunoju krasoju tad nu varat drosi man mest pm un es atbildesu kas cik ko maksa prieksrociba bus e36.lv ar labam cenam un atlaidem!
pajaucot ārā salonu uzdūros nepatīkam pārsteigumam, Jautajums-vai metinot to no salonā ir jaizņem viss(sēdekļi, paklājs, kas cits?),cik maksātu tikt nošitās rūsas vaļā, varbūt kādam ir kādi piedavājumi?
Pēdējais labojis endorphine - 17 Jūn 2013, 12:40, kopā labots 1 reizi.
Varētu lūdzu ieteikt kādu labu krāsotāju,kurš pa sakarīgu cenu varētu apstrādāt,un nokrāsot aizmugurējo spārnu?
Vienkārši tā meklējot grūti atrast,labāk jau no kāda ieteikuma aizbraukt,un labi sataisīt..
Paldies jau iepriekš :)
Vienkārši tā meklējot grūti atrast,labāk jau no kāda ieteikuma aizbraukt,un labi sataisīt..
Paldies jau iepriekš :)
Cena ir saakot no 75ls ,ja gribi daudz maz kvalitativi
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
Ir kādas atsauksmes par Dinitrols ? Tā laika sauca to verķi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Sveiki, tātad. Man ir aprūsējusi bukte. Domāju viņu izsist cik vien taisnu var. Tad ar smilšpapīru pāriet pāri. Ar ko man vajadzētu viņu pēc tam apstrādāt pirms špaktelēšanas, lai neizsit jaunu rūsas pumpuru ārā?
jautājums tāds:
ko lielie meistari saka par novol skābo grunti?
ir lietojama vai arī labāk ņemt kautkādu standox, vai citu dārgā gala grunti?
ko lielie meistari saka par novol skābo grunti?
ir lietojama vai arī labāk ņemt kautkādu standox, vai citu dārgā gala grunti?
Es parasti taadaa variantaa atbildu , ka treshaa shkjira nav braakjis
Nav vinjai nekaada vaina
Nav vinjai nekaada vaina
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
man ir tads kasjaks ka sagrunteju auto,pareju ar slapjo smilshpapiru un kad graso,tad krasa mega sudigi nosedz grunti un ir plekjaina pirma karta.nosedz artresho kartu.ta tam ir jabut vai hujova krasa?
krasa sarkana akrilniece,grunts ari akrila
krasa sarkana akrilniece,grunts ari akrila
ar kompatu pa brugji
Ar ko kraaso? Kaada pistole, kaads spiediens un kaadas firmas kraasa?
ja godigi,tad nezinu nevienu brendu ne krasai un pistolei.doma pamegjinat ar citu kraasu
ar kompatu pa brugji
viņa ķipa 50:50 jāšķaida ar to cietinātāju, aktivizātoru vai kā viņu tur sauc, taču viņa paliek šķidra kā ūdens un attauko kā gribi, viņa sūdīgi turās klātOrkaans rakstīja:Es parasti taadaa variantaa atbildu , ka treshaa shkjira nav braakjis
Nav vinjai nekaada vaina
nja, man ar tas pats ka tek, baigi šķidra kad sajauc attiecīgajās devās.
Citas skābās arī tādas šķidras ir?
Citas skābās arī tādas šķidras ir?
Atieciiba kaadaa jaajauc grunts ir jaabuut uz iepakojuma. Paarsvaraa tas ir 2:1
Skaabo grunti puush ljoti plaanaa kaartinjaa, reaali uzmiglojot caurspiidiigu kaartinju!!!!!!
Skaabo grunti puush ljoti plaanaa kaartinjaa, reaali uzmiglojot caurspiidiigu kaartinju!!!!!!
nu tā novol tā arī jaucās 1:1, un uzpūšot sāk notecēt līdzīgi kā ūdens no stikla kas ar to pretlietus sūdu sasmērēts
ķipa pietiek ka viņu tikai uzmiglo virsū?
ķipa pietiek ka viņu tikai uzmiglo virsū?
Tu virsmu pirms tam attaukoji? Ja attaukoji ,tad puut vienkaarshi plaanaa kaartinjaa un buus labi.
loģiski ka attaukoju, ok nākošreiz pamēģināšu uzfilmēt čo tam prizhoģit un kādus mēslus tā grunts taisa, galvenais ka sia rags pārdevēji par viņu krīt un ceļas
vienreiz ar atlaidi pirku standox skādo, maksā jau gan viņa kosmosu, bet nekādas problēmas nebija un klājās ideāli
vienreiz ar atlaidi pirku standox skādo, maksā jau gan viņa kosmosu, bet nekādas problēmas nebija un klājās ideāli
Mees darbaa ar izmantojam Standox
kadu grunti un laku Tu izmanto?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …